Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا - نخستین جشنواره مشترک کودکان ایران و مالزی با عنوان ' دانش ، قصه و جوانان' درایام دهه فجر سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امروز - شنبه- با حضور سفیر و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از هنرمندان ایرانی و مالزیایی و علاقه مندان به ادبیات کودکان درکوالالامپور آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این جشنواره چهاررروزه توسط رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی با همکاری شورای کتاب کودک و چند نهاد دیگر مالزی در روزهای 10 تا 13 فوریه (21 تا 24 بهمن) در محل گالری پتروساینس کوالالامپور آغاز به کار کرد.
علی محمد سابقی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران درمالزی مورد برنامه های این جشنواره فرهنگی ایام دهه فجر در این کشور در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه ایجاد بستر مناسب برای تقویت ارتباطات میان نسل های آینده دو ملت است.
وی با بیان اینکه کودکان امروز رهبران آینده جامعه خواهند بود:،تاکید کرد فعالیت های فرهنگی در حوزه کودکان بستر رشد ذهنی و شخصیتی آنها را فراهم می سازد.
نمایشگاه تصویرگران کتاب کودک ، آشنا کردن کودکان با مبانی نوین علم و فناوری ، برپایی کارگاههای آموزشی هنرمندان و تصویرگران ایرانی برای هنرمندان مالزیایی از جمله برنامه های این جشنواره است که با حضور یک گروه چهار نفره از هنرمندان ایرانی و تعدادی از هنرمندان مالزیایی فعال در عرصه ادبیات و تصویرگری کتاب کودک در کوالالامپور درحال برگزاری است.
قرار است در این جشنواره فرهنگی برنامه‌های متنوعی مانند نمایشگاه تصویرگری کتاب کودک با نمایش آثار هنرمندان تصویرگر مالایی- ایرانی و برپایی کارگاههای آموزشی با حضور هدی حدادی، نسیم نوروزی ، کمال طباطبایی و علی بوذری برگزار شود.
برپایی سمینار کتاب کودک با حضور استادان ایرانی و مالایی، کارگاه آموزشی برای کودکان و نوجوانان درزمینه آشنایی با علم ریاضی،قصه‌گویی و مسابقه نقاشی نیز از جمله فعالیت های دیگر این جشنواره فرهنگی در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی در مالزی است.
هنرمندان تصویرگر ایرانی و مالزیایی شرکت کننده در این جشنواره معتقدند دو کشور از ادبیات غنی در حوزه کودکان برخوردارند و همچنین آثار خوبی دراین زمینه منتشر شده است و هنرمندان دو کشور به خوبی می توانند تجربیات خود را برای غنا بخشیدن به این رشته هنری به اشتراک بگذارند.
هنرمندان مالزیایی حاضر دراین جشنواره نیزمعتقدند این رویداد فرهنگی فرصت مناسبی را برای آشنایی بیشتر با ادبیات ایران در حوزه کودکان و نوجوانان فراهم ساخته است.
آساق**1599** انتشار: مریم شفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • آغاز دومین جشنواره عکاسی سنندج
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • دومین جشنواره ملی عکس سنندج آغاز شد
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان/ نمادی از فرهنگ پهلوانی در« پهلوان و فیل»
  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت