Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه بین المللی دی هشت(D8) با حمایت علمی و مالی دانشگاه بوعلی سینا همدان در مقطع دکتری و به صورت پژوهش محور آماده پذیرش دانشجو است.

'دانشگاه بین­ المللی دی هشت با هدف تقویت مبادلات دانشگاهی بین کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی گروه دی هشت متشکل از اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، نیجریه، مالزی، مصر و سایر کشورهای جهان است که در دانشگاه بوعلی­ سینا، به عنوان دانشگاه بنیانگذار تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

'
منصور غلامی روز شنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه بوعلی سینا همدان اظهار کرد: هم اکنون دانشگاه بوعلی سینا در حال جذب دانشجو برای دانشگاه بین المللی دی هشت از کشورهای خارجی است.
وی تصریح کرد: این دانشگاه در سال های نخست از اساتید، گروه های آموزشی و توان علمی دانشگاه بوعلی سینا تغذیه خواهد کرد تا به تدریج مستقل شود.
غلامی خاطرنشان کرد: رویکرد وزارت علوم استفاده از ظرفیت و توانمندی دانشگاه ها و مراکز علمی برای پذیرش دانشجو از کشورهای مختلف است و دانشگاه دی هشت می تواند به این رویکرد تحقق بخشد.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت این دانشگاه در ابعاد بین المللی گفت: دانشگاه دی هشت در قالب یک توافق بین المللی بین هشت کشور در حال توسعه جهان اسلام ایجاد شده و ایران برای تشکیل آن اعلام آمادگی کرده است.
غلامی اضافه کرد: در نشست آذرماه کشورهای گروه دی هشت در ترکیه، رئیس جمهور کشورمان تشکیل این دانشگاه را با حمایت دانشگاه بوعلی سینا اعلام کرد و مورد تشویق کشورهای عضو نیز قرار گرفت.
وی با اشاره به حمایت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه بین المللی دی هشت گفت: اساسنامه و ساختار اولیه این دانشگاه تشکیل شده و دانشگاه بوعلی وارد عرصه شده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به راه اندازی وب سایت این دانشگاه تاکید کرد و افزود: دانشگاه دی هشت دانشگاهی نوپاست و نیاز به تبلیغ و معرفی دارد.
غلامی در ادامه به ضرورت تعامل دانشگاه و صنعت اشاره کرد و گفت: صنایع به علت نداشتن مراکز تحقیق و توسعه(R&D) به سمت دانشگاه ها و مراکز علمی نمی آیند.
وی از دیگر دلایل کناره گیری صنعت از دانشگاه ها به نبود بازار رقابت اشاره کرد و گفت:‌ هنگامی که رقیبی برای تولید محصول بهتر نباشد صنایع به ایده های برتر و ابتکار و نوآوری کمتر احساس نیاز می کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: نشست های مشترکی بین اعضای هیات علمی دانشگاه ها و صاحبان صنایع و کارخانه ها باید برپاشود تا فاصله های موجود از بین برود.
غلامی خاطرنشان کرد: وزارت علوم در راستای توسعه علمی و اقتصادی کشور از هرگونه طرحی که موجب ارتباط قوی تر دانشگاه و صنعت شود حمایت می کند.
وی همچنین به سهم پژوهش از درآمدهای کشور اشاره کرد و گفت: در بودجه 96 این سهم کمتر از نیم درصد بود که در بوجه 97 به یک درصد افزایش یافته است که افزایش از زیر نیم درصد به یک درصد جهش بزرگی است که امیدواریم محقق شود.
غلامی یادآورشد: هرچند سهم پژوهش باید بیش از 2 درصد باشد اما به این رقم راضی هستیم.
7527/2087/1772
خبرنگار: زهرا زارعی ** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۸۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • آغاز بزرگترین آزمون علمی در همدان
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳