Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – 'چونگ این مون'(Chung-In Moon)مشاور ویژه رئیس جمهوری کره جنوبی در باره تغییر موضع آمریکا در قبال توافق های مهم بین المللی ازجمله توافق هسته ای ایران وتاثیر آن بر تحولات اخیر در روابط پیونگ یانگ و سئول به سی ان ان گفت: خروج آمریکا از این توافق وضعیت دشواری را مقابل کره جنوبی که علاقمند به مذاکره با کره شمالی است،قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزیکشنبه ایرنا، سی ان ان دراین مصاحبه ازوی درموردتوافق هسته ای ایران وتاثیری که این توافق برتلاش های رئیس جمهوری کره جنوبی برای مذاکره با طرف کره شمالی دارد، سوال کرد؟
مجری سی ان ان از مشاور ویژه رئیس جمهوری کره جنوبی پرسید : همانطوریکه می دانید، یکی از نمونه هایی که در باره برنامه هسته ای یک کشور اکنون وجود دارد، مربوط به توافق هسته ای ایران است که ایران با آمریکا و دیگر قدرت های جهانی انجام دادند ، اگر این توافق برهم بخورد و یا بگونه ای ناپدید شود(ازمیان برود)، این موضوع می تواند چه پیامی برای هرگونه تلاش رئیس جمهوری کره جنوبی که می خواهد کره شمالی را به پای میز مذاکره بیاورد، خواهد داشت؟.
چونگ این مون در پاسخ گفت: این امر وضعیت فوق العاده دشواری را برای کره جنوبی و کره شمالی بوجود خواهد آورد.
مشاور ویژه رئیس جمهوری کره جنوبی افزود: کره شمالی دیگر تلاشی برای آمدن به پای هیچ میز مذاکره ای از خود نشان نخواهد دادوکره جنوبی نیز وضعیت بسیار سختی برای متقاعد ساختن کره شمالی برای آوردن این کشور به پای میز مذاکره خواهد داشت.
وی درپاسخ به پرسش کوتاه سی ان ان که 'چرا؟' گفت: برای اینکه آمریکا ارزش اعتماد کردن ندارد، آمریکا می تواند هر زمان نظر و موضع خود را تغییر دهد، حتی با عوض شدن هر دولتی در آن کشور.
به گزارش ایرنا، روز گذشته (شنبه) و درجریان دیدار سه ساعته بین مون جائه این رئیس جمهوری کره جنوبی و کیم یونگ نام به همراه کیم یو جونگ نفر دوم کره شمالی و خواهر رهبرکره شمالی درخانه آبیکاخ ریاست جمهوری کره جنوبی، رسانه های غربی از جمله سی ان ان گزارش دادند که دعوت رسمی رهبر کره شمالی از رئیس جمهوری کره جنوبی جهت دیدار از پیونگ یانگ ارائه شده است.
این رسانه تصویری آمریکایی با اعلام این خبر که این دعوتنامه ازسوی کیم یو جونگ خواهر رهبر کره شمالی به رئیس جمهوری این کشور تحویل داده شد،افزود:این نخستین حضور یک فرد ازخاندان رهبرکره شمالی از سال 1953میلادی بدین سو در کره جنوبی است.
سی ان ان روز گذشته همچنین در انتقاد از این دیدار و دعوت به عمل آمده به صراحت گفت: این ملاقات بین رهبران دو کره درحالی صورت گرفت که نماینده آمریکا، مایک پنس رئیس جمهوری آمریکا در کره جنوبی حضور داشت و دراین ماجرا آمریکا به نوعی کنار گذاشته شد.
اروپام **1302**1590

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشور‌ها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استاندارد‌های دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

دیگر خبرها

  • خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت ندارد
  •  سخنگوی حماس : تکذیب ادعای خروج برخی رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق تبادل اسرا
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی