Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی آقامحمدی روز یکشنبه در جمع راهپیمایان 22 بهمن در اسدآباد به تشریح شخصیت انقلابی و اخلاقی امام خمینی (ره) پرداخت و اظهار کرد: رفتار و گفتار امام راحل یکسان بود و همین امر موجب محبوبیت این شخصیت بزرگ نزد ملت ایران شده بود.
وی خطاب به مسئولان نظام و کسانی که در هر پست و مقامی از قبیل دهیار، بخشدار، امام جمعه و فرماندار مشغول خدمت هستند، گفت:‌ خدمت رسانی به ملتی که انقلاب را به ثمر نشانده وظیفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: مسئولان باید زحمت بکشند و خسته شوند تا ملت آسوده باشد و به زحمت نیفتند.
وی به نقش ملت ایران در مبارزات ضد طاغوت اشاره کرد و افزود: کمک و همراهی نیروی هوایی و ارتش فراموش نشدنی است و در این راه انسان های بزرگی از دست دادیم که برای انقلاب بسیار ارزشمند بودند.
آقامحمدی خاطرنشان کرد: بسیاری از شخصیت های کشور به دلیل همراه داشتن عکس و یا نوشته ای از امام راحل سال ها زندانی و شکنجه شدند و حاج علی حمزه ای نمونه ای از افراد مبارزی است که از آب و خاک اسدآباد برخاسته است.
وی به بازگویی خاطرات انقلاب برای نسل جدید تاکید کرد و گفت: مرور خاطرات پیروزی انقلاب اسلامی می تواند جریان‌های اجتماعی و نظام فکری جامعه را با حوادث آن سال‌ها آشنا کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، استان همدان و شهر اسدآباد را مهد تحول‌ در گذر ایام دانست و یادآورشد: مردم این خطه در کنار دیگر نقاط کشور سال ها جنگیدند و خون دادند تا بساط حکومت پهلوی را برانداختند.
وی اظهار کرد: حضور در راهپیمایی 22 بهمن در کنار خانواده شهدا و جانبازان، افتخاری دانست که نصیب مردم شده و امروز روز قدرشناسی از ملت ایران است.
آقامحمدی گفت: آمریکا و تمام دشمنان اسلام بدانند ایستادگی و مبارزات ملت ایران تا ظهور امام عصر(عج) ادامه دارد و ملت ایران هرگز از مسیر ولایت فقیه خارج نمی شود.
به گزارش ایرنا، مردم اسدآباد امروز از مقابل دفتر امام جمعه این شهر تا میدان طالقانی راهپیمایی کردند و با شعارهایی همچون 'مرگ بر آمریکا'، 'مرگ بر اسرائیل'، 'این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده'، 'ما همه با هم هستیم، مطیع رهبر هستیم' بار دیگر تبعیت از ولایت فقیه و استکبار ستیزی خود را اعلام کردند.
اسدآباد با 100 هزار جمعیت در 45 کیلومتری همدان واقع شده است.
7527/2090
خبرنگار: زهرا زارعی** انتشاردهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • آیا می شناسیدش؟
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می‌زد؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست