Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ايلام - ايرنا - معاون توسعه روستايي و مناطق محروم رئيس‌جمهوري گفت: بخش دولتي نبايد بزرگ و حجيم بباشد بلکه بايد تسهيلگر و سياستگزار باشد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيد ابوالفضل رضوي روز يکشنبه در نشست کارآفرينان روستايي استان ايلام يکي از برجستگي هاي دولت کنوني را توجه به مهم ترين قشر جامعه يعني روستائيان و عشاير اعلام کرد و گفت: دولت با تدوين و اجراي برنامه هاي کارشناسي شده به دنبال ان است که روستاها کانون توليد و اشتغال شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به توجه مبتني بر برنامه و اقدام دولت حجت الاسلام روحاني به جامعه مولد عشايري و روستايي کشور گفت: اين دولت براي اولين بار لايحه دو فوريتي اشتغال روستائيان و عشاير را به مجلس ابلاغ کرده است.
وي تصريح کرد:` ما به دنبال تعيين بازار مصرف هستيم و تنها به دنبال پرداخت وام نيستيم زيرا ما خواهان ايجاد اشتغال و رشد درآمد هستيم نه پرداخت تسهيلات و انباشت بدهي`.
بايد در حوزه اقتصادي نرخ مشارکت مردم را افزايش دهيم و به خصوص روستاها را بنا به فرموده مقام معظم رهبري کانون توليد و اشتغال کنيم.
وي اضافه کرد: اقتصاد بايد درونگرا باشد و توليدکنندگان و کارآفرينان بايد محصولاتي توليد کنند که داراي نوآوري و ابتکار باشد تا خريداران خارجي نيز راغب به خريد و استفاده از ن محصولات باشند.
وي ادامه داد: جايگاه مردم بسيار بزرگ است و خود مردم بايد به اين جايگاه خود پي ببرند و مطالبه گر باشند و به دنبال دولت بزرگ نباشند بلکه خواهان دولت تسهيلگر و سياستگزار باشند.
وي تاکيد کرد: امروز بي‌شک اعتمادسازي مهم‌ترين عامل پيشرفت اقتصادي در کشور محسوب مي‌شود که بايد مد نظر توليد کنندگان و کارآفرينان قرار گيرد.
رضوي گفت: مرحله دوم در توسعه پس از همدلي اين است که مردم به‌خصوص در روستاها به اين باور برسند که در توسعه نقش محوري دارند و بايد روستاها به‌مثابه مرکز توليد در کشور شناخته و اين مقوله از شعار به عمل بدل شود.
وي با اشاره به ظرفيت ها و توانمنديهاي استان ايلام در بخش توليد و اشتغال روستايي افزود: اگر باور داشته باشيم که روستاها محل توسعه و رشد از طريق توليد هستند، مردم روستانشين ما نيز اين باور را در خود تقويت خواهند کرد فقط کافي است به روستاها بهاداده شود تا ظرفيت‌هاي آنان شکوفا شود توجه به روستاها افزايش ثروت ملي، تقويت اشتغال و همچنين تامين نيازهاي داخل کشور در زمينه هاي مختلف را به همراه دارد.
وي اظهار کرد: مسائل داخلي کارآفرينان از طريق استاندار ايلام و مشکلات ملي آنان از طريق وزارتخانه ها و مديران ارشد پيگيري شود.
وي سهم اشتغال روستايي و عشاير ايلام را بالغ بر 300 ميليارد تومان اعلام کرد و گفت: کارآفرينان از طريق بانک هاي کشاورزي، پست بانک و توسعه تعاون پيگير دريافت تسهيلات ارزان قيمت خود شوند زيرا اين بانک ها در گرفتن وثايق سخت گيري بر اساس تفاهم نامه نخواهند کرد.
به گزارش روابط عمومي استانداري ايلام ، معاون توسعه روستايي و مناطق محروم رئيس‌جمهوري همچنين روز گذشته در نشست بررسي تسهيلات طرح توسعه روستايي استان ايلام اظهار کرد: پرداخت وام اشتغال براي اجرا در مناطق روستايي و عشايري و شهرهاي کمتر از 10 هزار نفر جمعيت به منظور حمايت از توسعه ايجاد اشتغال پايدار با استفاده از منابع صندوق توسعه ملي در سراسر کشور ابلاغ شده است.
وي افزود: در حال حاضر هفت هزار و 500 ميليارد ريال به بانک کشاورزي، 2 هزار و 500 ميليارد ريال پست بانک و 2 هزار و 500 ميليارد ريال بانک توسعه تعاون پرداخت شده و براي صندوق کارآفريني اميد نيز مبلغ 2 هزار و 500 ميليارد ريال در نظر گرفته شده است.
رضوي يادآور شد: مجموع منابع صندوق توسعه ملي با تلفيق منابع هر يک از موسسات مذکور حدود 120 هزار ميليارد ريال بوده و براي پرداخت تسهيلات اشتغال روستايي به هر استان اختصاص مي ‌يابد.
وي گفت: 25 درصد اين اعتبارات به کل کشور و 25 درصد به هر استاني نيز ابلاغ شده است که اين اعتبارات بر اساس سه فاکتور که مجلس مشخص کرده تقسيم شده اند و سهم استان ايلام 2.59 درصد است که 70 درصد اين اعتبارات ابلاغ و 30 درصد آن نيز براي ايجاد رقابت بين استان ها نگه داشته شده است.
خبرنگار: ناهيد ابراهيمي **انتشاتر دهنمده : شهريار حيدري فر
7177/6034
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سرانه‌های آموزشی گرمدره با تخصیص اراضی دولتی

شهردار گرمدره از تخصیص ۲۱۰۰ مترمربع از اراضی این شهر برای تامین و تحقق پروژه ساخت مدرسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری گرمدره، مسعود نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز در خصوص شرایط همکاری مدیریت شهری با خیران مدرسه‌ساز، اظهار کرد: شهر گرمدره در مسیر توسعه شهری و تحقق حقوق شهروندی همکاری و همراهی خیران را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه در این مسیر اراضی دولتی برای ساخت و احداث مدرسه خیرساز طبق دستور استاندار البرز در نظر گرفته شده است، افزود: ارتقای سطح سرانه‌های آموزشی شهر گرمدره با دعوت از مدیران و مسئولان استانی این حوزه پیگیری شد.

شهردار گرمدره با اشاره به رشد جمعیت و کمبود مدارس و فضاهای آموزشی در شهر خواستار تسریع در امر احداث و توسعه سرانه‌ها در این خصوص شد.

نجفی موافقت خود را با واگذاری ۲۱۰۰ مترمربع از سهم سرانه‌های آموزشی پس از طی تشریفات قانونی و نظر قائم مقامی شورای اسلامی شهر در راستای احداث مدرسه اعلام کرد.

کد خبر 750987

دیگر خبرها

  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • تامین سرانه‌های آموزشی گرمدره با تخصیص اراضی دولتی
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی