Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران - مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در سالن همایش های برج میلاد آغاز به کار کرد.(18:58)

در این مراسم اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هنرمندان، سینماگران و اهالی رسانه حضور دارند.

در ابتدای مراسم پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و قرائت قرآن کریم، نماهنگ جشنواره سی و ششم پخش شد و با موسیقی زنده رضا بهرامی همراه با کلیپی از عکس‌های فیلم‌های سودای سیمرغ اولین بخش برنامه اختتامیه اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه رضا رشیدپور به عنوان مجری، مراسم را به صورت رسمی آغاز کرد. در ادامه ابراهیم داروغه‌زاده دبیر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در سخنانش از مدافعان حریم انقلاب اسلامی از دیروز تا امروز گفت و از حضار خواست به پاس حماسه‌آفرینی‌های این عزیزان بایستند و دلاوران ایران زمین را تشویق کنند.

همچنین سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روی صحنه آمد و پیام رئیس جمهوری را قرائت کرد.

در ادامه برگزیدگان جشنواره از سوی هیأت داوران شامل فرشته طائرپور، حسن خجسته، بهرام بدخشانی، رسول صدرعاملی، کمال تبریزی، محمدرضافروتن و خسرو دهقان به شرح زیر معرفی شدند:

 سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه:

بهرام و بهمن ارک (برای فیلم حیوان)

بهترین جلوه‌های ویژه بصری

برنده سیمرغ: فرید ناصر فصیحی (چهارراه استانبول)

نامزدها: بمب (محمد لطفعلی)، به وقت شام (سیدهادی اسلامی)، تنگه ابوقریب (حسن ایزدی، جواد مطوری، محمد برادران، محسن خیرآبادی، چهارراه استانبول (فرید ناصر فصیحی)، سرو زیر آب (محمد خاکزاد)، لاتاری و ماهورا (سینا قویدل)

سیمرغ بهترین جلوه‌های ویژه میدانی

برنده سیمرغ: محسن روزبهانی (تنگه ابوقریب)

نامزدها: بمب (عباس شوقی)، به وقت شام (محسن روزبهانی)، تنگه ابوقریب (محسن روزبهانی)، سرو زیر آب (محسن روزبهانی)، ماهورا (حمید رسولیان)

سیمرغ بهترین چهره‌پردازی

برنده سیمرغ: سعید ملکان (تنگه ابوقریب)

نامزدها: تنگه ابوقریب (سعید ملکان)، چهارراه استانبول (عباس عباسی)، دارکوب (فاطمه کمالی، زهرا کمالی)، شعله‌ور (مهرداد میرکیانی)، کامیون (بابک اسکندری)

سیمرغ بهترین طراحی لباس

برنده سیمرغ: سارا خالدی زاده (بمب، یک عاشقانه ساده)

بمب (سارا خالدیزاده)، خجالت نکش (رعنا امینی)، سوء تفاهم (سارا سمیعی)، شعله‌ور (سوسن نوروزی)، مغزهای کوچک زنگ‌زده (مارال جیرانی)

سیمرغ بهترین طراحی صحنه

برنده سیمرغ: عباس بلوندی (سرو زیرآب)

نامزدها: بمب (محسن شاه‌ابراهیمی)، تنگه ابوقریب (محمدرضا شجاعی)، دارکوب (آیدین ظریف)، سرو زیر آب (عباس بلوندی)، سوء تفاهم (کیوان مقدم)

سیمرغ بهترین صدابردار

برنده سیمرغ: رشید دانشمند (تنگه ابوقریب)

نامزدها: بمب (ایرج شهزادی)، به وقت شام (طاهر پیشوایی)، تنگه ابوقریب (رشید دانشمند)سوء تفاهم (مهران ملکوتی)، مغزهای کوچک زنگ‌زده (مهران ملکوتی)

سیمرغ بهترین صداگذار

برنده سیمرغ: علیرضا علویان (به وقت شام، مغزهای کوچک‌زنگ‌زده)

نامزدها: امپراطور جهنم (بهمن بنیاردلان)، به وقت شام (علیرضا علویان)، تنگه ابوقریب (امیرحسین قاسمی)، شعله‌ور (امین شریفی، بابک شکیبا)، مغزهای کوچک زنگ‌زده (علیرضا علویان)

سیمرغ بهترین موسیقی متن

برنده سیمرغ: کارن همایون‌فر (به وقت شام)

نامزدها: به وقت شام (کارن همایونفر)، بمب (النی کاریندرو)، تنگه ابوقریب (حامد ثابت)، دارکوب (بهزاد عبدی)، شعله‌ور (سهراب پورناظری)، عرق سرد (کارن همایونفر)

سیمرغ بهترین تدوین

برنده سیمرغ: بهرام دهقانی و محمد نجاریان (عرق سرد)

نامزدها: به وقت شام (مهرداد خوشبخت)، دارکوب (فرامرز هوتهم)، عرق سرد (بهرام دهقانی، محمد نجاریان)، کامیون (مصطفی خرقه‌پوش)، مغزهای کوچک زنگ‌زده (مهدی سعدی)

سیمرغ بهترین فیلمبرداری

برنده سیمرغ: علیرضا زرین دست (سرو زیرآب)

نامزدها: بمب (محمود کلاری)، تنگه ابوقریب (حمید خضوعی ابیانه)، سرو زیر آب (علیرضا زرین‌دست)، عرق سرد (فرشاد محمدی)، مغزهای کوچک زنگ‌زده (پیمان شادمانفر)

سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه هنر و تجربه: مغزهای کوچک‌زنگ‌زده (هومن سیدی)

سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول: خجالت نکش (رضا مقصودی)

سیمرغ بهترین نقش مکمل مرد

برنده سیمرغ: جمشید هاشم پور (برای فیلم دارکوب)

نامزدها: پژمان جمشیدی برای فیلم سوء تفاهم، جمشید هاشم‌پور برای فیلم دارکوب، سیامک انصاری برای فیلم بمب، فرهاد اصلانی برای فیلم مغزهای کوچک زنگ‌زده، مسعود کرامتی برای فیلم چهارراه استانبول، نوید پورفرج برای فیلم مغزهای کوچک زنگ‌زده

سیمرغ بهترین نقش مکمل زن

برنده سیمرغ: سحر دولتشاهی (عرق سرد، چهارراه استانبول)

نامزدها: سحر دولتشاهی برای فیلم‌های عرق سرد، چهارراه استانبول، لیلی رشیدی برای فیلم عرق سرد، نگار عابدی برای فیلم دارکوب، هدی زین‌العابدین برای فیلم عرق سرد

سیمرغ بهترین نقش اول مرد

دیپلم افتخار: امین حیایی (شعله ور)

برنده سیمرغ: امیر جدیدی (تنگه ابوقریب، عرق سرد)

نامزدها: امیر جدیدی برای فیلم‌های تنگه ابوقریب، عرق سرد، امین حیایی برای فیلم شعله‌ور، بابک حمیدیان برای فیلم سرو زیر آب، رضا عطاران برای فیلم مصادره، سعید آقاخانی برای فیلم کامیون، نوید محمدزاده برای فیلم مغزهای کوچک زنگ‌زده

سیمرغ بهترین نقش اول زن

برنده سیمرغ: سارا بهرامی (برای فیلم دارکوب)

نامزدها: باران کوثری برای فیلم عرق سرد، سارا بهرامی برای فیلم دارکوب، شبنم مقدمی برای فیلم خجالت نکش، ماهور الوند برای فیلم چهارراه استانبول، مهناز افشار برای فیلم دارکوب، هانیه توسلی برای فیلم سوء تفاهم

سیمرغ بهترین فیلمنامه

برنده سیمرغ: کامبوزیا پرتوی (کامیون) و هومن سیدی (مغزهای کوچک زنگ زده)

نامزدها: بمب (پیمان معادی)، سرو زیر آب (محمدعلی باشه آهنگر، حامد باشه آهنگر)، شعله‌ور (هادی مقدم‌دوست، حمید نعمت‌اله)، کامیون (کامبوزیا پرتوی)، مغزهای کوچک زنگ‌زده (هومن سیدی)

جایزه ویژه هیأت داوران: فیلم بمب (پیمان معادی)

سیمرغ بهترین کارگردانی

برنده سیمرغ: ابراهیم حاتمی کیا (به وقت شام) و بهرام توکلی (تنگه ابوقریب)

نامزدها: به وقت شام به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا، تنگه ابوقریب به کارگردانی بهرام توکلی، دارکوب به کارگردانی بهروز شعیبی، سرو زیر آب به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر، کامیون به کارگردانی کامبوزیا پرتوی، مغزهای کوچک زنگ‌زده به کارگردانی هومن سیدی

سیمرغ بهترین فیلم

برنده سیمرغ: تنگه ابوقریب به تهیه کنندگی سعید ملکان

نامزدها: بمب به تهیه‌کنندگی پیمان معادی و احسان رسول‌اف، به وقت شام به تهیه‌کنندگی محمد خزاعی، تنگه ابوقریب به تهیه‌کنندگی سعید ملکان، دارکوب به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی، سرو زیر آب به تهیه‌کنندگی سیدحامد حسینی، کامیون به تهیه‌کنندگی کامبوزیا پرتوی، مغزهای کوچک زنگ‌زده به تهیه‌کنندگی سعید سعدی

سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی: فیلم سرو زیر آب 

سیمرغ بلورین بهترین فیلم آرای مردمی: مغزهای کوچک زنگ زده (هومن سیدی)

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچیک از این فیلم ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.

مهر نوشت: این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901607

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم