Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد به نقل از خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از آذربایجان غربی،شهرام غفاری مخترع و مبدع خوشش فکر ارومیه ای که با طرح جهانی دیفندر خود تحولی عظیم در عرصه مبارزه با حیوانات و حشرات موذی به وجود آورد، بار دیگر مرزهای محدودیت و تحریم را جابجا کرده و این بار اختراعی را به نمایش گذاشته که بی شک فصل نوینی در ایمنی و بهینه سازی مصرف انرژی و منابع در زمینه گرمایش گشوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دیفندر به ۲۰ کشور دنیا صادر می شود
دیفندر، اختراع قبلی شهرام غفاری که بازتاب های جهانی گسترده ای داشته است در حال حاضر به ۲۰ کشور دنیا صادر می شود. نسخه های مختلف دیفندر می تواند در مکان های متفاوتی کارایی داشته باشد. قطارها و تاسیسات شهری زیرزمینی، پالایشگاه ها، مزارع، واحدهای نظامی، فرودگاه ها، ادارات، بیمارستان ها و منازل مسکونی تنها گوشه ای از استفاده های دیفندر در این مدت کوتاه بوده است.
هات پنل؛کم مصرف ترین رادیاتور دنیا
هات پنل، اختراع جدید شهرام غفاری که به تازگی از آن رونمایی شده به کم مصرف ترین رادیاتور دنیا موسوم گشته است. غفاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از آذربایجان غربی، در مورد هات پنل می گوید: «هات پنل یک سیستم گرمایشی با مصرف بین 100 تا 300 وات است که می تواند اتاقی با 50 متر مکعب را به دمای رفاه برساند. عدم نیاز به سوخت های فسیلی و زیرساخت های لوله کشی از بزرگترین مزایای این دستگاه است که امکان استفاده از آن را در مناطق دوردست و صعب العبور نیز فراهم کرده است.»
غفاری ضمن اشاره به ضد انفجار و آتش سوزی بودن و شیشه های نشکن این گرم صفحات، گفت: «به دلیل این قابلیت های موجود در این محصول، هات پنل بهترین گزینه برای مکان های در معرض تهدید انفجار و آتش سوزی مثل زاغه مهمات و پمپ بنزین ها است و می تواند در برابر شوک های حرارتی تا 750 درجه سسانتیگراد مقاوم باشد.»
کاهش 20 برابری هزینه ها با استفاده از هات پنل
کاهش هزینه های اجرایی و زیرساختی تا میزان ۲۰ برابر  از دیگر جنبه های مهم هات پنل است. غفاری ضمن اشاره به حذف شدن زیرساخت های لوله کشی آب و گاز در این سیستم، عدم نیاز به لوله کشی، ژنراتورهای برق و سوخت رسانی در این سیستم را مزیتی عنوا کرد که می توان از طریق آن گرما را به مناطق دوردست و کم برخوردارتر مانند پایگاه ها و واحدهای نظامی و روستاهای صعب العبور انتقال داد. غفاری در ادامه با اشاره به نسل های موجود از این دستگاه، نسل 3 هات پنل را الکتریکی و نسل چهارم آن را خورشیدی معرفی کرد.
این مبدع ارومیه ای در توضیح مزایای این دستگاه نسبت به سایر نمونه ها گفت: «نمونه خارجی و مشابه این دستگاه به هیچ عنوان وجود ندارد؛ ولی از مزایای هات پنل نسبت به رادیاتورهای معمولی می توان عدم فرسودگی، عدم آلودگی و جنبه تزیینی آنرا نام برد به نحوی که قابلیت افزودن هر نوع عکس و نوشته ای روی آن تعبیه شده است و در واقع می توان از آن به عنوان تابلوی تزیینی استفاده کرد. قابلیت کنترل و روشن و خاموش کردن هات پنل از راه دور از طریق گوشی تلفن همراه و تنظیم خودکار و ثابت نگه داشتن دما در یک حد معین از پیش تعیین شده امکاناتی است که هات پنل را از سایر رادیاتورهای موجود متمایز می سازد.
هات پنل نمود بارز اقتصاد مقاومتی
بررسی مراحل و محورهای تولید هات پنل، تطبیق حداکثری این محورها را با ارکان اقتصاد مقاومتی نشان می دهد. شهرام غفاری با اشاره به انجام تمام مراحل ساخت و تولید هات پنل در ارومیه و حمایت از تولید ملی، درون زا و برون گرا بودن این محصول را از ارکان اقتصاد مقاومتی دانست که در هات پنل لحاظ شده است. وی در این رابطه ضمن اشاره به جلوگیری از خروج ارز توسط این دستگاه به صادرات و ارزآوری  آن نیز اشاره داشت.
کاهش وابستگی به نفت و اقتصاد نفتی از دیگر محورهای اقتصاد مقاومتی است که در این طرح هم به طور مستقیم و هم به طور غیرمستقیم رعایت شده است. هات پنل ضمن جایگزین کردن سوخت های فسیلی با انرژی های پاک و کاهش وابستگی به نفت، اجرایی شدن اقتصاد دانش بنیان  از طریق بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا را در پی دارد.
مدیریت و اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از اسراف را می توان بارزترین جنبه تطابق هات پنل با اقتصاد مقاومتی از طریق حذف هزینه های زیرساختی و اجرایی لوله کشی های گاز و آب و کاهش بیش از ده برابری مصرف برق عنوان کرد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد