Web Analytics Made Easy - Statcounter

  داوود فرج‌زاده، عضو هیئت علمی مرکز قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به تشریح دلایل ضعف و قوت پژوهش‌های قرآن و سلامت پرداخت. فرج‌زاده تصریح کرد: عوامل مختلفی برای ضعف این پژوهش‌ها وجود دارد که نمی‌توان همه آن‌ها را علل تامه آن‌ها خواند، ساختار، اختلاف سلیقه، عدم زمان مناسب از جمله عللی هستند که با درصدی تأثیر این پژوهش‌ها تضعیف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محقق قرآن و سلامت بیان کرد: از سوی دیگر افراد زیادی از سر علاقه یا تصادف وارد این کار شده‌اند، که تخصص لازم یا دانشی عمیق در این حوزه ندارند، معمولا این نوع مطالعات نیازمند این است که افراد در دو یا سه رشته، مطالعات عمیق و، مفصل و طولانی مدت داشته باشد که این گونه نبوده است.
وی ادامه داد: افرادی که دانش عمیق و مفصل در هر دو رشته دین و سلامت داشته، یا صاحب نظر باشند بسیار کم هستند  و= اکثر این افراد صاحب نظر نیستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، با بیان اینکه پژوهش‌های بین رشته‌ای قرآن و سلامت سخت و زمانبر هستند، اظهار کرد: اگر بخواهیم مطالعات بین رشته‌ای در پروسه زمانی کوتاه داشته باشیم خیلی نمی‌توانیم عمیق شویم، اگر بخواهیم عمیق شده و صاحب نظر باشیم باید زمان و انرژی بسیاری را صرف این کار کنیم که هرکسی حوصله و زمان این کار را ندارند.
فرج زاده تأکید کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم بها دادن به این مطالعات از سوی مسئولان و مدیران نظام سلامت است؛ برخی از این مسئولان آشنایی با این حوزه مطالعاتی ندارند لذا لازم است؛ افراد صاحب فکر و متخصص این حوزه مهم مطالعاتی را برای مسئولان جا بندازند.
وی یادآور شد: کسانی که در این حوزه کار می‌کنند باید بتوانند تفکر جامع نگر و سیستمی داشته باشند، از سوی دیگر خود ما نیز به عنوان افراد متولی آموزش عالی باید بتوانیم محدودیت‌های تحصیل همزمان را برای برخی افراد که می‌خواهند چند رشته را که به هم مرتبط هستند را بخوانند برداریم و فضا را برای پژوهش در این حوزه آزاد بگذاریم.
فرج زاده افزود: من معتقدم نشست‌های علمی بین رشته‌های علمی باید برپا و متولیان آن مشخص شده و عده‌ای افراد صاحب نظر متولی شوند تا بتوانیم این پژوهش‌ها را به کمک یکدیگر پیش ببریم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل عمادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در نشست هم‌اندیشی این دانشگاه با مسئولان و مدیران دوره متوسطه آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: فرآیند‌های صحیح استعدادیابی در دوران مدرسه، منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نسل جوان در دانشگاه خواهد شد.

وی عنوان کرد: هدایت درست و استعدادیابی‌های اصولی دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی مدارس، این امکان را به دانش‌آموز خواهد داد تا بر اساس علاقه‌مندی‌ها و استعداد‌های خود بهترین تصمیم را در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد خاطرنشان کرد: این دانشگاه با وجود زیرساخت‌های بسیار مناسب آموزشی و پژوهشی و همینطور وجود هسته‌های فناور مرکز رشد، ظرفیت بسیار خوبی برای جویندگان علم، دانش و پژوهش به‌خصوص داوطلبین شهرستان برخوار است.

عمادی با تشریح طرح پویش افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد طرح پویش شرایط بسیار مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرده تا با ورود به دانشگاه آزاد و استفاده از این طرح، علاوه بر رها شدن از دغدغه شهریه، مهارت‌های عملی مورد نیاز رشته خود را نیز فرا گرفته و برای ورود به عرصه اشتغال آماده شود.

وی تبیین کرد: امسال شاهد هستیم شیب داوطلبین ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بسیار زیاد شده و این تهدیدی برای کشور است، چراکه این موضوع بیانگر کمبود مهندس و تکنیسین در آینده خواهد بود و نیاز است مسئولان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان برخوار از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد بازدید و از نزدیک با امکانات این دانشگاه بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد