Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > نجوم - در زمستان ۲۰۰۹ (۱۳۸۷)، ماه بخشی از خورشید را بر فراز آفریقا، استرالیا و آسیا پوشاند. در خلیج مانیل واقع در فیلیپین، عکاسان توانستند چشم‌انداز گرفت را در زمان غروب خورشید به زیبایی ثبت کنند.

به گزارش خبرآنلاین، نمایی که می‌بینید مربو به خورشیدگرفتگی حلقوی است. این نوع خورشیدگرفتگی زمانی اتفاق می‌افتد که ماه به اوج مدار خود و بیشترین فاصله از زمین می‌رسد و از آن‌جا که به کمترین اندازه ظاهری‌اش دیده می‌شود، نمی‌تواند هنگام گرفت، تمام قرص خورشید را بپوشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از لبه‌های خورشید از اطراف ماه بیرون می‌ماند و حلقه‌ای آتشین به دور قرص تاریک ماه ایجاد می‌کند.

برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

پنج‌شنبه این هفته، ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ و ۲هفته پس از ماه‌گرفتگی کلی ۱۱ بهمن، شاهد خورشیدگرفتگی جزئی خواهیم بود؛ اما این بار فقط از آمریکای جنوبی و جنوبگان می‌توان این پدیده را دید.

۵۴۵۴

کلید واژه‌ها : کسوف - نجوم - ناسا - خورشید انور -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی

به گزارش همشهری آنلاین، فوران خورشیدی یک رویداد قوی و شدید است که از بازآرایی خطوط میدان مغناطیسی خورشید نشأت می‌گیرد و باعث آزاد شدن مقادیر زیادی انرژی در قالب تشعشعات و ذرات باردار می‌شود. این پدیده می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر زمین و فناوری‌های مرتبط با آن داشته باشد.

به‌عنوان مثال این فوران‌های می‌توانند، ماهواره‌ها را دچار آسیب‌دیدگی کرده یا نابود کنند و حتی باعث ایجاد اختلال در شبکه‌های ارتباطی زمینی شوند. البته فوران‌های خورشیدی شفق قطبی را نیز شکل می‌دهند که پدیده‌ای جذاب و تماشایی در نزدیکی قطب شمال است.

در ویدئوی زیر، فوران‌های خورشیدی را مشاهده فرمایید.

بیشتر بخوانید:

پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی! کد خبر 849531 برچسب‌ها خورشید کره زمین نجوم - سیاره - ستاره اینترنت ماهواره فضا

دیگر خبرها

  • هفته جهانی نجوم، تعامل بین منجمان و شهروندان
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید محمد شفیع فیضی زاده در ایلام
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • دلیل علاقه دانش آموزان به نجوم چیست؟ + فیلم
  • آغاز طرح فروش فوری ریسپکت ۲ ویژه متقاضیان عادی + جدول
  • تقویم نجوم ۱۴۰۳ (بخش هفتم) + دانلود جدول رصد
  • رصدخانه مراغه؛ نگینی درخشان در تاریخ نجوم ایران
  • تقویم نجوم 1403 (بخش هفتم) + دانلود جدول رصد