Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاندار قم با اشاره به وضعیت فرودگاه قم گفت: فرودگاه قم یک داستان غم انگیزی است که مشکلات بسیاری دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، فرودگاه قم سال 89 با کلی سر و صدا و تبلیغات رسانه ای کلنگ زنی شد تا نخستین فرودگاه خصوصی کشور در قم راه اندازی شود.

 

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ این پروژه را به زمین زد و از همان روزهای اولیه عملیات ساخت پروژه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بعد از گذشته 7 سال اما فرودگاه نه تنها تکمیل نشد بلکه، مشکلات حقوقی بسیاری نیز به بار آورد به گونه ای که استاندار قم خبر از خلع ید سرمایه گذار قبلی و تلاش برای پیدا کردن سرمایه گذار جدید داد.

 

سید مهدی صادقی استاندار قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در این خصوص گفت: متاسفانه فرودگاه یک داستان غم انگیز شده و از سال 89 با فرض اینکه فرودگاه خصوصی باشد کار اجرایی شد اما به نتیجه نرسید.

 

وی بیان داشت: هیچ مطالعه ای برای این فرودگاه انجام نشده و سرمایه گذار نیز درک کافی از موضوع فرودگاه را نداشت که کار به اینجا کشیده است.

 

استاندار قم گفت: در ابتدا وضعیت سرمایه گذار بررسی نشده و همین امر هم شد که بعد از چند سال هیچ تعهدی را انجام نداده و پروژه از طریق مراجع قضایی متوقف شده است.

 

صادقی افزود: 2 و سال و اندی طول کشید تا این مانع را برداشتیم و همین حالا هم هر روز به سازمان های بازرسی جوابگو هستیم و گزارش عملکرد در خصوص وضعیت فرودگاه می دهیم.

 

وی بیان داشت: در حال حاضر نیز وضعیت فرودگاه را در حال بررسی داریم که آیا باندی که درست شده، به خوبی پی ریزی شده است، آیا مسیر درست انتخاب شده، آیا مطالعه در کارها صورت گرفته است و... که امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.

 

استاندار قم گفت: تمامی مسئولان کشور را نیز پای این پروژه آوردیم تا بتوانیم از طریق مشارکت آنها موانع را برطرف کنیم، موانع هایی هنوز وجود که بر اساس بی صلاحیتی افراد بوده است.

 

*لزوم پرداخت حق و حقوق مردم

یکی از مشکلات اصلی و اساسی قم تصمیم های عجولانه و غیر کارشناسی در دوره های مختلف بوده که مشکلات بسیاری از جمله فرودگاه، منوریل و... را به بار آورده است و بیت المال را نیز هدر داده که باید مسئولان پاسخگو باشند. از سوی دیگر سرمایه گذار قبلی فرودگاه قم، با فروش اوراق مشارکت بسیاری از مردم را نیز دراین پروژه درگیر کرده است که امروز این مردم نیز مشکلات خاص خود را دارند.

 

سید سعید حسینی یکی از سرمایه گذاران است که دراین خصوص می گوید:‌ متاسفانه فرودگاه قم مشکلات بسیاری را برای ما به بار آورد و موجب شد تا همه چیز خود را از دست بدهیم.

 

وی گفت:‌ زمانی که اوراق مشارکت فروخته شد، خانه خود را فروختم و به امید اینکه سودی بکنم، دراین پروژه سرمایه گذاری کردم اما متاسفانه امروز بعد از ۷ سال اصل پول خودم را هم نمی دهند.

 

حسینی تصریح کرد:‌ چرا مسئولان همان زمان جلوی فرودگاه را نگرفتند و اجازه ندادند که این مشکلات برای مردم ایجاد شود.

 

الهام سعادت دیگر سرمایه گذار است که از مسئولان می خواهد به مشکلات آنها رسیدگی شود. وی افزود:‌واقعا چرا باید این مشکلات به وجود آید و از سر ندانم کاری مسئولان ما به این مشکل برسیم.

 

*به دنبال جذب سرمایه گذار جدید هستیم

صادقی تصریح کرد: به دنبال جذب سرمایه گذار جدید هستیم و افرادی نیز مراجعه کرده اند اما درحال بررسی وضعیت آنها هستیم تا در صورتی که صلاحیت لازم را دارند، مشغول به کار شوند.

 

وی بیان داشت: در این زمینه حق و حقوق مردم نیز تضییع شده که به دنبال بازگشت آن هستیم تا در این راستا هیچ حقی از مردم ضایع نشود.

 

استاندار قم از تشکیل کارگروهی در زمینه فرودگاه خبر داد و گفت: این کارگروه به ریاست بنده فعال است و تقریبا هفته ای یک بار جلسه آن برگزار می شود تا بتوانیم موانع کار را برداریم و فضا را برای واگذاری کامل به سرمایه گذار جدید مهیا کنیم.

 

امیدواریم با وعده مسئولان هم قم به عنوان ام القرای جهان تشیع صاحب فرودگاه شود و هم مشکلات مردم برطرف شود.

پایان پیام/343

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است