Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@11:05:13 GMT

محرومیت‌زدایی از وظایف مهم مسئولان استان است

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۴۸۳۴۲

محرومیت‌زدایی از وظایف مهم مسئولان استان است

به گزارش دانشجویی خبرگزاری بسیج،   شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای اردبیل با ارسال نامه‌ای سرگشاده خطاب به مسئولین ادارات، نهادها و نمایندگان استان در مجلس در خصوص رسیدگی به وضع محرومان و مستضعفان جامعه اعلام داشت: مسئولین باید با سر لوحه قرار دادن مدیریت انقلابی، پیروی از رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب، به ویژه عمل به اقتصاد مقاومتی و حمایت از حرکت های جهادی دانشجویان بسیجی، مسئولیت های فعلی را ودیعه ای از جانب خداوند متعال دانسته و در سامان بخشیدن به اوضاع محرومان، تلاش مضاعف و شبانه روزی انجام دهند

در این نامه آمده است: بدون شک یکی از اهداف بزرگ و آرمانی انقلاب اسلامی ایران، رسیدگی به وضع محرومان و مستضعفان و حمایت از ایشان و برپایی عدالت همه جانبه در میان آحاد جامعه اسلامی می باشد و از آنجایی که  به فرموده حضرت امام(ره):« مردم ولی نعمتان مسئولان هستند»، و هر کجا لازم بوده، از ایثار جان، مال و آبروی خود در راه اسلام و انقلاب دریغ نورزیده اند، بر خود فرض دانستیم، از باب امر به معروف و اصل قرآنی « فذکر ان الذکر تنفع المومن»  نظر شما را  در رسیدگی هر چه بیشتر نسبت به وضعیت  نقاط حاشیه شهر  جلب نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا غیر از این است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مسئولین از دل همین مردم و نظر مستقیم و غیر مستقیم آنها انتخاب شده و متولی امور آنها می گردند؟! بر هیچ کس پوشیده نیست که بار اصلی این انقلاب بر دوش مردم محروم و طبقه متوسط جامعه است و عموماً  این طیف هستند که در مواقع بحرانی و چالش های پیش روی نظام، تمامی هستی خود را در طبق اخلاص گذاشته و از انقلاب و ارزش های آن دفاع می کنند و همین موضوع ایجاب می کند که مسئولین رسیدگی به مسائل و مشکلات آنان را در اولویت قرار دهند.

مسئله بالانشینی و پایین نشینی در شهر، زیبنده جامعه اسلامی نیست و در توزیع امکانات و مقدورات شهری بایستی عدالت رعایت گردد و بلکه به دلیل آسیب پذیر بودن حاشیه و نقاط پایین شهر، توان و وقت بیشتری صرف گردد.

متاسفانه در ایام انتخابات، نامزدهای محترم که اکثراً خود از درون مدیران سابق همین جامعه بوده اند، با وعده های رنگین در این مناطق حاضر می شوند و پس از  عبور از گردنه انتخابات به کلی فراموش می کنند که مناطق محروم و حاشیه شهری نیز وجود دارد. و همین عملی نشدن وعده های داده شده باعث سرخوردگی و یاس می گردد.

 از شما مسئولین عالی قدر سوال داریم آیا در زمان تصدی مسئولیت خود تاکنون دیدار و حشر و نشر از مناطق  محروم  و حاشیه شهرها داشته و از نزدیک با درد و رنج این مردم آشنا شده اید؟

آیا برآوردی از وجود و یا عدم وجود  امکانات  و بسترها و زیر ساخت های لازم در این مناطق دارید؟آیا در برنامه ریزهای خود جایی برای این مناطق باز کرده اید؟ ...

در انتهای این نامه به فعالیت های جهادی دانشجویان اشاره شده و آمده است: فرزندان و دانشجویان انقلابی و بسیجی ملت ایران، سال هاست که در قالب اردوهای سازندگی و جهادی در روستاها، حاشیه شهرها و نقاط محروم در میان آنان بوده و از نزدیک با مشکلات و مطالبات آنها آشنا هستند و در وسع خود سعی در محرومیت زدایی داشته اند و بدین وسیله همچون گذشته و بلکه مصمم تر از قبل آمادگی خود را برای محرومیت زدایی و کمک به مستضعفین و محرومین اعلام می دارند و از مسئولین ذیربط نیز می خواهند با سر لوحه قرار دادن مدیریت انقلابی، پیروی از رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب، به ویژه عمل به اقتصاد مقاومتی و حمایت از حرکت های جهادی دانشجویان بسیجی، مسئولیت های فعلی را ودیعه ای از جانب خداوند متعال دانسته و پاسخگوی عملکرد خود بوده و در سامان بخشیدن به اوضاع محرومان،شبانه روز تلاش کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی

رضا داودی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت : آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی در توضیح پروژه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع)، ادامه داد: آبرسانی به ۸۶۰ روستای استان در قالب ۲ قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توسط سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان و قرارگاه نجف اشرف در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان عهده‌دار پروژه‌های روستایی شهرستان‌های صحنه، هرسین، کنگاور، سنقر، کرمانشاه و اسلام‌آباد غرب است، افزود: پروژه‌هایی ۸ شهرستان شرقی کرندغرب، سرپل‌ذهاب، گیلانغرب، جوانرود، روانسر، پاوه و ثلاث باباجانی برعهده قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون پروژه آبرسانی ۳۲۵ روستا آماده بهره‌برداری است، افزود: ۲۱۰ روستا از این تعداد در قالب قرارداد‌های محرومیت‌زدایی و ۱۱۵ روستا هم از پروژه‌های ملی و استانی انجام شده است.

داووی کرمانشاه را به‌عنوان محروم‌ترین شهرستان در حوزه آب روستایی معرفی کرد و گفت: مهم‌ترین پروژه‌های آن در قالب پروژه امام علی ۱ و امام علی ۲ تعریف شده که پروژه‌های امام علی ۱ در قالب ۱۸ روستا تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

داودی اشاره‌ای به اقدامات صورت گرفته در ۲۲ ماه گذشته در حوزه آبرسانی روستایی استان داشت و افزود: در سرتاسر استان ۶۲۵ کیلومتر، ۱۵۰ باب مخزن و ۴۹ ایستگاه پمپاژ احداث، ۴۶ حلقه چاه حفر شده است.

وی تصریح کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته محرومیت‌زدایی طی ۲۲ ماه گذشته به اندازه کار‌های صورت گرفته در ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته بوده که این خود تحولی بزرگ در حوزه آبرسانی روستایی استان بوده است.

داودی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا پایان نیمه اول ۱۴۰۵ به شرط تأمین اعتبار تنش آبی کل استان به پایان برسد؛ و اما؛ بازدید خبرنگاران از پروژه‌های جهاد آبرسانی شهرستان کرمانشاه که با همکاری سپاه آماده بهره‌برداری است، آغاز شد.

از یک پروژه امام علی به گفته مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه، ۱۸ روستا را زیر پوشش دارد که تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری می‌رسد. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته، افزود: با حفر یک حلقه چاه عمیق با دبی ۲۵ لیتر در ثانیه و احداث ۲۱ باب مخزن، ۸۰ کیلومتر لوله‌گذاری، ۵ باب ایستگاه پمپاژ؛ بیش از ۲ هزار نفر از اهالی این روستا‌ها از نعمت آب پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داووی با بیان اینکه این ۱۸ روستا اصلا دسترسی به آب آشامیدنی سالم نداشته، تصریح کرد: آب این روستا در گذشته به وسیله آبرسانی سیار یا چشمه تأمین می‌شد.

آنگونه که داوودی می‌گوید، مدول اول تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه هم‌اکنون فعال است که ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر را پوشش می‌دهد.

وی افزود: برای تصفیه کامل فاضلاب شهر کرمانشاه به ساخت مدول دوم و سوم تصفیه‌خانه فاضلاب هم نیاز داریم تا هر کدام بتوانند ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه را پوشش دهند.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه تصریح کرد: ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه با ظرفیت ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع و هم‌اکنون هم در حال انجام است.

داودی با بیان اینکه این پروژه جزء مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده، گفت: اعتبار خوبی برای این پروژه در نظر گرفته که طبق هدفمندی صورت گرفته با پیمانکار پروژه (قرارگاه خاتم الانبیا) سازه آن تا پایان سال ۱۴۰۳ تمام و ان‌شاءالله بعد از آن با نصب تجهیزات، سال ۱۴۰۴ وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت ۲۴ درصدی این مگاپروژه در کرمانشاه، گفت: ۳۴۵ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۴ هزار ۶۰۰ تن آرماتور، ۳۵ هزار مترمکعب بتن‌ریزی تا به امروز صورت گرفته است.

داوودی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اعتبار مصوب سال گذشته ۳۱۶ میلیارد تومان بوده و در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ پیگیر اعتبار خوبی برای آن هستیم.

وی ادامه داد: این تصفیه‌خانه ۲۴.۵ میلیون مترمکعب پساب تولیدی دارد که این میزان پساب برای واحد‌های صنعتی شرقی مورد استفاده خواهد گرفت و آب‌های زیرزمینی مورد استفاده ذخیره خواهد شد.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه گفت: مناطق شرق و جنوب به خصوص جنوب‌غربی مشکلاتی داشتیم که دو خط غرب و شرق را طراحی کردیم.

وی با بیان اینکه خط غرب به پایان رسیده، گفت: این خط بین مخزن چمن به جمهوری بود که به اتمام رسیده و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

داوودی گفت: اثرات این خط غربی برای مردم شهر کرمانشاه چندان ملموس نیست، چون باید پروژه شرق هم به اتمام برسد.

وی گفت: پروژه شرق و جنوب از سمت فرودگاه شروع تا مخزن کوثر که در جنوب‌شرقی واقع است، ادامه دارد. طول این خط ۹ کیلومتر است که ۷ کیلومتر از آن انجام شده است.

داوودی این پروژه را برای آب کرمانشاه مهم و استراتژیکی دانست و گفت: در تلاش هستیم تا ۲ ماه آینده این پروژه را وارد مدار بهره‌برداری کنیم و تنش آبی کرمانشاه برای همیشه مرتفع کنیم.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه افزود: برای مناطق شمال کرمانشاه با چاه‌های حفاری شده و مخزن تلاش مشکلات در این منطقه را هم مرتفع خواهیم کرد.

داوودی گفت: با انجام مجموع این پروژه‌ها و همچنین اصلاح و بازسازی صورت گرفته در شبکه و حفر ۲۵ حلقه چاه، سال ۱۴۰۳ بهترین تابستان کرمانشاه از نظر تنش آبی خواهد بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور