Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:50:39 GMT

شیوع بیماری گال در یکی از مرکز توان بخشی فردیس

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۵۶۵۲۴

شیوع بیماری گال در یکی از مرکز توان بخشی فردیس

مدیرکل بهزیستی البرز گفت: ادامه فعالیت مرکز توانبخشی فردیس با مدیریت قبلی به صلاح جامعه هدف نیست.

داریوش بیات نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در نیمه اول سال 96 در یکی از مرکز توان بخشی فردیس شاهد شیوع بیماری گال بودیم.

وی ادامه داد: متاسفانه این بیماری به 40 نفر از افراد پذیرش شده این مرکز که اغلب آنها معلول بودند، سرایت ومشکلاتی را ایجاد کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از اطلاع از این موضوع، تیم ویژه نظارت بهزیستی استان به این مرکز اعزام شد و پس از بررسی شواهد مشخص شد به جز مشکل شیوع این بیماری، کادر این مرکز در نگهداری از افراد پذیرش شده، سهل انگاری می‌کنند.

وی توضیح داد: متاسفانه بر اساس بازبینی دوربین‌های نصب شده در این مرکز مشخص شد، برخی از افراد پذیرش شده مورد آزار اذیت کار قرار گرفته‌اند.

این مسئول ادامه داد: برای جلوگیری از شیوع بیشتر گال در میان مددجویان این مرکز، دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادهای مرتبط وارد عمل شده و مشکل برطرف شد.

مدیرکل بهزیستی البرز اظهار کرد: در حین تلاش برای جلوگیری از شیوع گال و کنترل این بیماری در میان مددجویان این مرکز، یکی از مددجویان فوت کرد و در بررسی دلایل آثار سهل انگاری کادر این مرکز مشخص بود.

بیات نژاد افزود: همه این عوامل دست به دست هم دادند تا با دستور دادستان فردیس از فعالیت این مرکز جلوگیری شود و مددجویان آن بین سایر مراکز استان تقسیم شوند.

وی با اشاره به اینکه در مرحله اول قرار بود پلمب این مرکز 3 ماهه باشد، اظهار کرد: با توجه به مثل معروف «آزموده  را آزمودن خطا است» بدیهی است فعالیت این مرکز با کادر و مدیریت قبلی به هیچ وجه به صلاح جامعه هدف نیست و بهزیستی استان اجازه فعالیت این مرکز را نخواهد داد.

بیات نژاد ادامه داد: جالب این جا است مدیریت این مرکز علی رغم تخلفات، سهل انگاری و سوء مدیریتی که داشته، از بهزیستی استان شکایت کرده که بدیهی است به جایی نمی‌رسد.

وی گفت: بدیهی است وظیفه اول بهزیستی حمایت از مددجویان تحت پوشش است و هیچ شرایطی باعث نمی‌شود این نهاد از پیگیری حق خودداری کرده و مقابل بی قانونی و تخلف سرخم کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۶۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند