Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه از ۴۶ اپراتور ماهواره‌ای مخابراتی دنیا، ۱۱ اپراتور در خاورمیانه فعالیت دارند، بر لزوم سرعت بخشیدن کشور به ایجاد اپراتور ماهواره‌ای تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی براری در گفتگوی شبکه خبر تلویزیون با اشاره به برنامه های سازمان فضایی ایران در راه اندازی اپراتورهای ماهواره‌ای خصوصی گفت: این باور وجود دارد که برای ورود بخش خصوصی به این حوزه، باید به دو مقوله تحریک تقاضا و تضمین خدمات توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: با توجه به سند چشم انداز و اسناد بالادستی، تلاش خواهد شد با فراهم کردن بستری مناسب و ارائه تسهیلات لازم، بخش خصوصی هم در حوزه ارائه خدمات و هم در حوزه ساخت ماهواره های عملیاتی یاری شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون مجوز اپراتورهای ماهواره ای مخابراتی در سازمان فضایی ایران و با همکاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تدوین شده است، گفت: این سند در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مراحل پایانی تصویب را می گذراند.

رئیس سازمان فضایی ایران افزود: همزمان نیز تدوین مجوز اپراتورهای سنجشی نیز در حال انجام است که به زودی این سند هم به کمیسیون مربوطه ارجاع داده می شود.

براری با اشاره به اینکه هم اکنون کشورهای منطقه با سرعت بالایی در حال سرمایه گذاری در این حوزه هستند و در تلاشند تا این بازار سودآور را به دست گیرند، اظهار داشت: از ۴۶ اپراتور ماهواره‌ای مخابراتی دنیا، ۱۱ اپراتور در خاورمیانه فعالیت می‌کنند. هم اکنون کشورهای همسایه مانند قطر، آذربایجان و ترکیه هر کدام با یک اپراتور و امارات با ۲ اپراتور در این حوزه فعال هستند.

به گفته وی، یکی از اپراتورهای منطقه، پنجمین اپراتور دنیاست که هم اکنون صاحب ۵ ماهواره عملیاتی است. اپراتور دیگری در منطقه نیز هفتمین اپراتور دنیا و صاحب ۳ ماهواره در فضا است.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه این اپراتورها به ترتیب درآمدی بالغ بر ۳۵۰ و ۲۷۰ میلیون دلار داشته اند، افزود: این آمار نشان می دهد هرچه سریعتر باید زمینه و بستر لازم برای فعالیت بخش خصوصی در این حوزه فراهم و خدمات مورد نیاز کشور توسط این بخش تامین و ارائه شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۷۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت توسعه صنایع دریامحور، گفت: از جمله صنایع فعال این حوزه در قشم صنعت لنج‌سازی است که سودآوری بالایی به همراه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، عادل پیغامی امروز در نشست ویژه با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس کشور که در سالن مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر 12 واحد لنج‌سازی با ظرفیت تولید 50 فروند در سال در این جزیره فعال هستند و محصولاتشان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی افزود: محصولات تولیدی در صنایع لنج‌سازی قشم عمدتا به کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس و هند صادر می‌شود و سودآوری بسیار خوبی نیز به همراه دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر 24 فعالیت است و جزیره قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه آیتم‌های این صنعت را دارد

پیغامی با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی این منطقه فعالیت‌های اقتصادی دریاپایه است، گفت: مهمترین وجه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود و امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهمترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

وی با تأکید بر توسعه صنعت بانکرینگ در قشم، خاطرنشان کرد: بانکرینگ صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده، در حالی‌که 60 درصد نفت دنیا از مسیر خلیج فارس تأمین می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیاء می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

در این نشست که با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی برگزار شد، شماری از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سیدیحیی رحیم‌صفوی سئوالاتی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟