Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@21:27:58 GMT

پیکار با مصائب زندگی

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۵۹۹۹۱

پیکار با مصائب زندگی

 اهواز_  در جامعه ما که هر روز فضای اقتصادی تنگ و تنگ تر می شود زنان هم مجبورند دوشادوش مردان کار کنند تا شاید لقمه نانی برای سفره کوچک شان تهیه کنند.

قدس آنلاین_گروه استانها_حدیث کریمی؛شمار زیادی از افراد در طول تاریخ هستند که با مشکلات بسیار زیادی رو به رو بوده و مجبور به سخت کار کردن شده اند. به خصوص در جامعه ما که هر روز فضای اقتصادی تنگ و تنگ تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت بد اقتصادی به شکلی است که زنان هم مجبورند دوشادوش مردان کار کنند تا شاید لقمه نانی برای سفره کوچک شان تهیه کنند و حالا بشنوید قصه ای که واقعیت امروز جامعه ماست؛ قصه مادری که بار مشکلات خانواده را تنهایی به دوش می کشد. وقتی از همه جا نا امید شده اند آستین بالا زده و همانند یک کارگر ساده برای رفع مشکلات مالی زندگی؛ پدرانه و عاشقانه فرمان به دست گرفته اند.
کسالت همسر و تورم اقتصادی 
یک راننده زن در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین از کسالت همسر خود حرف می زند و اظهار می کند: همسرم با شغل مکانیکی در آمد کمی داشت که با آن زندگی را سر می کردیم، اما دکتر او را به دلیل بیماری اش از کارهای سنگین منع کرد، با این هزینه های سرسام آور، تورم و اجاره نشینی هم که نمی شود زندگی کرد، بنابراین مجبورشدم برای تامین اجاره خانه و خرجی مدرسه فرزندم  کار کنم.


سهیلا پشم فروش ۴۷ ساله که به قول خودش روزی نمی توانست رانندگی کند، امروز خیابان ها و جاده های شهر اهواز و دیگر شهرهای خوزستان را به خوبی لمس کرده تا بتواند زندگی خود را در کنار همسرش بچرخاند.
این زن تلاشگر درباره اولین باری که تصمیم به رانندگی گرفته، می گوید: ۹سال پیش بود، هرچه از اقوام و دوستان درخواست کردم فرزندم را به مدرسه برسانند، هیچ کس مسئولیت آن را نپذیرفت، مجبورشدم تا در غیاب همسرم که خارج از استان مشغول به کار بود، رانندگی بیاموزم که هم فرزندم را به مدرسه ببرم و هم کمک خرجی برای خانه باشم. 

زن راننده تاکسی سبز اهوازی با بیان اینکه در گذشته در شغل های دیگری هم کار کرده، عنوان می کند: شغل رانندگی ، اعتماد به نفس بالا و آرامش زیادی به من می دهد ضمن اینکه به خودم متکی می شوم و نیاز به کسی ندارم. 
 صبوری در برابر مشکلات
پشم فروش در پاسخ به اینکه از مسئولان چه انتظاری دارد، تصریح می کند: برای کمک به سازمان کمیته امداد امام خمینی(ره) مراجعه کردم اما با سخت گیری هایی که داشتند از ادامه پیگیری ها منصرف شدم، انتظار دارم شرایطی را فراهم کنند تا بتوانم در جامعه بهتر کار کنم و برای خانواده ام درآمدزایی مناسبی داشته باشم.
او در ارتباط با اینکه راننده بودن زن آن هم در جامعه ای که  بیشتر مردان این کار را انجام می دهند، اظهار می کند: نوعی استقلال و آزادی برای زن است و اینکه می تواند خودش را باور کند که در برابر کارهای سخت و دشوار استقامت داشته باشد و مشکلاتش را خودش با صبر از پیش بردارد و در جامعه دوشادوش مردها کار کند.


رانندگی تنها شغل مردانه نیست
این مادر ادامه می دهد: همه فکر می کنند رانندگی شغل مردانه است در صورتی که اینطور نیست بلکه زنان هم می توانند در این کار موفق باشند.
او با اشاره به اینکه روزهای اول کار کمی سخت بود و مردم هنوز باور نداشتند که یک زن آن هم در اهواز می تواند راننده تاکسی باشد، تصریح می کند: حرف های زیادی می زدند ولی چون به کارم علاقه داشتم به این حرف ها اهمیت نمی دادم و کم کم به عنوان یک راننده در باور مردم تثبیت شدم.
پشم فروش با اشاره به خاطره ای از شغلش عنوان می کند: یک روز،  شخصی کیف پر پول و مدارکش را همراه گوشی تلفن در ماشین جا گذاشت، وقتی متوجه شدم کیف را جاگذاشته، همه مسافران را پیاده کردم و همانجایی که او را پیاده کرده بودم ایستادم، سراسیمه از دفتر خانه بیرون آمد و داد زد بدبخت شدم کیف پولم در یک تاکسی جاماند، خدایا چکار کنم؟ به گوشی که در داخل ماشین جا مانده بود، زنگ زد جواب دادم وگفتم، آن سمت خیابان منتظرتان هستم، پیشنهاد داد تا هرچه پول می خواهم بردارم، به او گفتم صلواتی برای سلامتی خودم و خانواده ام بفرستد.

این مادر در پاسخ به اینکه کارش در مدیریت خانه تداخلی ایجاد نکرده، بیان می کند: خیر، چون همسرم در کارها و امور خانه به من کمک می کند و تا کنون مشکلی در این خصوص نداشته ام و از این بابت قدردان همسرم هستم.


 او با بیان اینکه از تبعیضی که دیگران بین زن و مرد می گذارند، بیزار هستم، عنوان می کند: مخالف اینکه زنان همانند مردان نمی توانند در جامعه کار کنند هستم، به خصوص در شغل رانندگی، هر شخصی برای رفاه خانواده اش در جامعه کنونی فعالیت می کند.
امید است شاهد توجه بیشتر به چنین زنانی باشیم چرا که به دوش کشیدن مشکلات زندگی آن هم به لحاظ اقتصادی برای زنان کار بسیار دشواری است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو

آفتاب‌‌نیوز :

امین افشار، رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

 تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

کم توجهی به دارو‌های جدید هموفیلی

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

شرایط توزیع دارو در استان‌ها

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • پایان پیکار‌های ووشو جوانان دختر مازندران در بابلسر
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو