Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@20:26:04 GMT

واحد آهن اسفنجی ۸۰۰ هزار تنی بیجار در راه است

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۶۷۸۵۸

واحد آهن اسفنجی ۸۰۰ هزار تنی بیجار در راه است

استان‌ها > کردستان - نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی، از اجرایی شدن واحد ۸۰۰هزار تنی اهن اسفنجی در شهرستان بیجار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از بیجار، حمدالله کریمی در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان گفت: خبرنگاران طلایه دارن مطالبات مردمی هستند وبی شک اصحاب رسانه در توسعه وعمران شهرستان نقشی بسیار تاثیر گذار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقام خبرنگاران در این شهرستان هم طراز یک مدیرتوانمند است که برای توسعه این دیار در تلاشند.

عصوکمیسیون اقتصادی مجلس معضل بیکاری را یکی از مشکلات عمده این شهرستان دانست واظهارداشت: نارسایی بسیاری در حوزه اشتغال دیده می شود که باید کمرهمت به رفع این مشکل ببندیم.
وی از ردیف اعتباری در بودجه سال ۹۷ برای چهار محور اصلی در شهرستان بیجار خبرداد و اظهار داشت: ۴محور اصلی راه در شهرستان دارای ردیف اعتباری در بودجه سال ۹۷ بوده و محور بیجار_همدان نیمه اول سال۹۷به بهره برداری خواهد رسید.

کریمی از اجرایی شدن راه آهن بیجار خبرداد وعنوان کرد: بادر نظر گرفتن بودجه ۱۰میلیاردی برای راه آهن بیجار در آینده شاهد عملیاتی شدن این پروژه خواهیم بود.

نماینده مردم دیارگروس با بیان اینکه ایجاد منطقه ویژه تجاری درحال پیگیری می باشدگفت:امیدواریم بتوانیم در سال جدیدخبر خوش این موضوع را به مردم اطلاع دهیم.
سرنوشت زنجیره فولاد در بیجار گروس

نماینده دیارگروس در جمع اصحاب رسانه گفت: به هیچ عنوان از حق دیارگروس ومردم این سامان کوتاه نمیایم واگر قرار باشد سهم این سامان از زنجیره فولاد از دیگر نقاط کمتر باشد به هیچ عنوان نمی پذیرد.

وی از جانمایی واحد ۸۰۰ هزار تنی آهن اسفنجی تا پایان سال خبرداد واظهار داشت: واحد ۸۰۰هزار تنی آهن اسفنجی با اعتباری بالغ بر یکصد وبیست وپنج میلیارد تومان در مساحتی بالغ بر یکصد هکتار با اشتغالزایی مستقیم ۳۰۰ نفری عملیاتی خواهد شد.

کریمی از اجرای پروژه پتروشیمی در شهرستان بیجار اطهار بی اطلاعی کرد وگفت: مدیران ارشد استانی باید در خصوص اجرای پروژه پتروشیمی در شهرستان بیجار شفاف سازی کامل کنند .

وی با بیان اینکه تعداد زیادی از واحدهای صنعتی دچار تعطیلی ورکود شده اند گفت: برای رفع مشکل اشتغال نباید از واحدهای کوچک مقیاس صنعتی غافل شده بلکه باید به احیای این واحدها کمک نمود.

وی ادامه داد: در سفر اخیر کمیسیون اقتصادی با اعتباری بالغ بر۵۰۰ میلیون توانستیم ۵واحد را احیا و برای ده واحد دیگر ،موافقت تسهیلات چهار درصدی گرفته شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ازاجرای عملیات گاز رسانی به ۱۸ روستا در سال ۹۶ خبر دادو عنوان کرد: عملیات گاز رسانی برای ۱۸ روستا در سال۹۶ انجام شده است و ۳۶ روستا دیگر دردست مطالعه وبررسی می باشد.

نماینده دیارگروس در مجلس شورای اسلامی،بر نظارت وسامان دهی جمعه بازار تاکید کرد وگفت: اجرای جمعه بازار از مطالبات عمومی مردم این دیار است وراه اندازی آن نیازمند ساماندهی ونظارتی دقیق است.

وی در خصوص ارتقای درجه فرمانداری گفت: فرمانداری شهرستان بیجاربه عنوان اولین دستگاه نظارتی شهرستان، باید تقویت شود وبا این هدف ارتقای درجه فرمانداری پیگیری شد که پس از این ارتقا دو پست معاونت سیاسی،امنیتی و عمران به فرمانداری این دیار اضافه خواهد شد.

حمداله کریمی در خصوص جابجایی مدیران عنوان کرد: مدیران بایدبا نگاهی جهادی داشته باشند و وبرگرفته از خود مردم ودرکنار مردم باشند ودر راستای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

وی ادامه داد: جابجایی ها هیچوقت براساس غرض ورزی نبوده بلکه این جابجایی ها به نفع مردم خواهد بود.
وی در خصوص ارزیابی عملکرد استاندار کردستان گفت: از عملکرد استاندار کردستان درخصوص دیارگروس راضی نیستم، اما انصاف حکم می کند سریع قضاوت نکنم ومنتطر اقدامات بهتری در خصوص شهرستان بیجار باشم.

وی در پایان در خصوص شایعاتی مبنی بر تغییر فرماندار وانتخاب فرماندار غیر بومی گفت: صحبت های زیادی در این خصوص انجام شده است اما هنوز تصمیم نهایی دررابطه با هیچ نیروی بومی وغیر بومی اخد نشده است

 

46

کلید واژه‌ها : کمیسیون صنایع و معادن مجلس - مجلس دهم - استان کردستان - برنامه ششم توسعه -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اورژانس آذربایجان شرقی با تاکید بر خودداری از مصرف هرگونه قارچ خودرو در طبیعت، چگونگی مواجه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی را تشریح کرد.

اصغر جعفری روحی در گفت‌وگو با خبرنگاران  با اشاره به مهیا شدن شرایط رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار، اظهار کرد: ابتدای هر سال با موجی از مسمومیت‌های اتفاقی ناشی از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی تاکنون منجر به فوت، نارسایی کبد و بستری شدن بسیاری از هموطنان و به خصوص ساکنان و گردشگران در مناطق کوهستانی و مرتعی شده است.

جعفری روحی  با اشاره به لزوم اطلاع رسانی در خصوص عدم خوراکی بودن قارچ‌های خودرو، ادامه داد: مردم باید از مصرف قارچ‌های خودرو به خصوص قارچ‌های جمع آوری شده توسط افراد بومی خودداری کرده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده تنها قارچ‌های را که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی‌های دارای مجوز هستند خریداری و مصرف کنند.

رئیس اورژانس استان خاطرنشان کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی آن تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است و نباید به توصیه‌های برخی از افراد در تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ توجه کرد.

وی با بیان اینکه مصرف قارچ‌ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان‌دهنده غیر سمی بودن قارچ برای انسان نیست، اظهار کرد: برخی از روش‌ها و معیارهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش آن، معیار علمی و صحیح برای تشخیص عدم سمی بودن قارچ در همه موارد نیست.

وی افزود: برخی از سموم موجود در قارچ‌های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرایندهای آماده سازی غذا مانند منجمد کردن، کنسرو کردن، کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن و بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیست.

جعفری روحی ادامه داد: در خصوص نحوه مواجهه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ سمی، لازم است به هنگام بروز علائم و نشانه‌های گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال یا علایم‌ عصبی به صورت زودرس(در عرض دو ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های وحشی و خودرو) باید بیمار را هرچه سریعتر به مرکز درمانی منتقل کرد و در مواردی که علائم گوارشی یا عصبی به صورت تاخیری با فاصله بیش از شش ساعت از مصرف قارچ خودرو رخ دهد نیز نشان از سمیت بیشتر قارچ بوده که این نوع قارچ‌ها در سال‌های اخیر منجر به نارسایی حاد کبد و مرگ تعدادی از هموطنان شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتقال سریع بعد از شروع علایم بیمار مسموم به یک مرکز درمانی و ارائه شرح حال کامل از مصرف قارچ امکان درمان موفقیت آمیز را افزایش می‌دهد، گفت: هرگونه تاخیر در مراجعه بیمار سبب افزایش احتمال شکست درمان و حتی مرگ بیمار می‌شود؛ هم‌چنین با مشاهده علائم و نشانه‌های بالینی اولیه به ویژه از نوع تاخیری در فردی با سابقه مصرف خوراکی قارچ خودرو باید هرگونه خود درمانی و درمان علامتی پرهیز کرده و بیمار را در اسرع وقت به بیمارستان منتقل کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است تا نمونه باقیمانده قارچ مصرف شده توسط فرد را نیز برای شناسایی کادر پزشکی به بیمارستان برده و تحویل کادر متخصص داد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • ممنوعیت استفاده از «چراغ زنون» و استیکر
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند