Web Analytics Made Easy - Statcounter


رضا ترکمان با اشاره به اینکه بهتر است داوران جشنواره فیلم فجر تعریف خود از خلاقیت در بخش جلوه های ویژه میدانی را تعریف کنند بیان کرد این جشنواره تا چه زمانی می خواهد سلیقه محور عمل کند.

رضا ترکمان از جمله مدیران جلوه های ویژه میدانی در سینمای ایران در گفتگو با امتداد نیوز، با اشاره به نوع انتخاب و داوری در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر گفت: یکی از مسائلی که برای ما از اهمیت بسیاری در برگزاری جشنواره ملی فیلم فجر و انتخاب نامزدها وجود دارد این است که بدانیم تا چه زمانی می خواهند به صورت کاملا سلیقه ای در مهمترین رویداد سینمایی کشور پیش روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا هیچ معیاری وجود ندارد که یک هنرمند بداند چگونه باید در زمینه رشته خود فعالیت کند.

وی ادامه داد: متاسفانه در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر، بیش از هر زمان دیگر سلیقه ای عمل شد و هر کسی هر فیلم و هر شخصی را که دوست داشت انتخاب کرد و باعث شد اهالی سینما شوکه شوند. همه کسانی که در سینما و در رشته های مختلف فعالیت می کنند، دوست دارند بدانند که معیار انتخاب نامزدها و بعد برگزیدگان بر چه اساس است.

این مدیر جلوه های ویژه میدانی بیان کرد: چه چیز باعث شده است که داوران جشنواره ملی فیلم فجر بگویند که خلاقیت در بخش جلوه های ویژه میدانی سینمای ایران وجود ندارد. در صورتی که در همین دوره از جشنواره ملی فیلم فجر، بخش جلوه های ویژه میدانی در فیلم های مختلف کارهای نو و خلاقیت بسیاری داشتند. به عنوان مثال در فیلم های «امپراطور جهنم» به کارگردانی پرویز شیخ طادی و «مغزهای کوچک زنگ زده» به کارگردانی هومن سیدی طراحان جلوه های ویژه میدانی کاملا خلاقانه عمل کرده بودند که از آن جمله می توان به صحنه های انتحاری زدن در شکم و شیشه خورد کردن های خارج از رسوم سینمای ایران اشاره کرد.

وی تاکید کرد: بخش جلوه های ویژه میدانی از امکانات بسیار اندکی برخوردار است و مدیر این بخش به همراه دستیارانش باید هرچه می خواهند خودشان بسازند و آماده کنند و این خود یک خلاقیت در سینمای امروز به شمار می رود.

دستیار محسن روزبهانی مدیر جلوه های ویژه میدانی در فیلم سینمایی «دوئل» توضیح داد: زمانی که می گویند این بخش خلاقیت ندارد باعث شگفتی ما می شود چرا که در سینمای ایران تنها بخش هایی مانند جلوه های ویژه میدانی و جلوه های بصری است که خلاقانه عمل می کند. آیا در بخش دکور و طراحی صحنه که همیشه شاهد یک دکور همیشگی بر اساس موضوع در فیلم های سینمایی هستیم، خلاقیت می بینیم. یا فیلمبرداران ما همگی خلاقیت دارند به غیر از اینکه امکانات شان بر اساس پیشرفت تکنولوژی به روز شده است؟

وی بیان کرد: مساله دیگر این است که هر سال یک نفر را در بخش جلوه های ویژه میدانی برای چند فیلم کاندید می کنند و این مساله سبب می شود تا تلاش هنرمندان در آثار دیگر به خوبی دیده نشود، در حالی که ما در این دوره از جشنواره ملی فیلم فجر کارهای جدیدی بسیاری در بخش جلوه های ویژه میدانی داشتیم که حداقل می توانست نامزد شود.

ترکمان در پایان گفت: امیدوارم جشنواره ملی فیلم فجر و داورانی که برای آنها انتخاب می شوند، اعلام کنند که خلاقیت از نظر آنها چه چیز است تا ما هم بدانیم چگونه کار کنیم.

true برچسب ها : جلوه های ویژه استاندارد هزینه می‌خواهد/ امیدواری برای سه فیلم حمایت سپاه از آثار جنگی/ جلوه‌های ویژه «تنگه ابوقریب» متفاوت است true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی از افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان خبر داد و افزود: این تعاونی ۴۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت و برای افتتاح آن هشت میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

مهدی اسلام‌خواه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با پیگیری‌های بسیار و مشارکت بخش خصوصی نخستین کاریابی فعال شیروان افتتاح شد تا شرایط ایجاد کار کارجویان در این شهرستان تسهیل شود.

وی بیان کرد: به جز شهرستان گرمه، در تمام شهرستان‌های استان مراکز کاریابی فعال شده‌اند و در این شهرستان نیز پیگیر راه اندازی کاریابی برای تسهیل در فرآیند اشتغال به کار کارجویان هستیم.

وی با بیان اینکه در شهرستان راز و جرگلان نیز نخستین کاریابی در هفته جاری به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: در حال حاضر در سراسر استان ۱۳ کاریابی وجود دارد که در سال گذشته سبب اشتغال بیش از ۴۰۰ نفر و ارتباط آن‌ها با مراکز جویای نیروی کار شده‌اند.

وی همچنین از مراحل پایانی چند پروژه دیگر از جمله استخر کارگری اسفراین و مجموعه ورزشی کارگران فاروج خبرداد و بیان کرد: تلاش می‌شود این پروژه‌ها نیز برای سفر آینده و در پیش‌روی رئیس جمهور به استان آماده شود تا به بهره‌برداری برسد.

اسلام‌خواه در ادامه گفت: هفته کار و کارگر از پنجم اردیبهشت ماه آغاز شده و تا یازدهم این ماه ادامه دارد. حدود ۳۰ برنامه محوری این هفته در استان اجرا می‌شود که با اعزام جمعی از کارگران استان برای دیدار با مقام معظم رهبری آغاز شد.

وی عیادت از بیماران و خانواده‌های جامعه کارگری، پیاده‌روی بزرگ خانوادگی کارگران، افتتاح زمین تنیس خاکی، تجلیل از زنان کارگر برگزیده، تجلیل از کارگران و کارآفرینان برتر، برگزاری مسابقات فوتسال و وزنه‌برداری، دیدار با نماینده ولی فقیه و استاندار را از جمله برنامه‌های شاخص این هفته اعلام کرد و افزود: تلاش ما این است که این هفته، شور و نشاط خاصی را برای جامعه کارگری، کار و تولید ایجاد کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی «پله‌های آسمانی» در تبریز
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • (ویدئو) روایتی از خلاقیت هوتن شکیبا برای صداپیشگی «بچه»