Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:  محمد راستاد در بیست و پنجمین همایش ارگان‌های دریایی، اظهار کرد:‌ آنچه ضرورت دارد این است که باید تمام امکانات را به کار بگیریم تا از شرکت‌های کشتیرانی حمایت کنیم تا بتوانند در بازار پر تلاطم به خوبی فعالیت کرده و حداکثر سهم را برای کشور به دست آورند.

به گزارش تسنیم، وی با اشاره به فراز و فرودها فراوان در کرایه‌های حمل که باعث ورشستگی شرکت‌های کشتیرانی شده است، تصریح کرد: ورود به عملیات بندر داری یکی از برنامه‌ها برای در امان ماندن از نوسانات بازار حمل‌ونقل دریایی دنیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این‌که 388 میلیارد دلار کرایه سالانه حمل کشتیرانی در جهان است،‌گفت: این رقم 5 درصد حجم کلی تجارت جهانی را شامل می‌شود.

وی با بیان این‌که ظرفیت ایران 229 فروند کشتی‌ است، گفت:‌ این تعداد کشتی 1.1 درصد ظرفیت کلی ناوگان جهانی را به خود اختصاص می‌دهد که با این سهم در جایگاه بیستم جهان قرار داریم. این یک جایگاه خوب است اما در حوزه حمل‌ونقل کانتینری ایران در چنین جایگاهی خوبی قرار ندارد و باید روی این حوزه تمرکز کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این‌که 145 میلبون TEU کانتینر به صورت سالانه در دنیا جابجا می‌شود، اظهار کرد:‌ حداکثر فعالیت در یکی از بنادر ایران 3 میلیون TEU بوده است که بخشی از آن توسط لاینرهای خارجی بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تربیت و آموزش دریانورد و افزایش سهم ایران در این حوزه گفت: در حال حاضر 1.7 میلیون دریانورد روی ناوگان اقیانوس پیمای دنیا فعالیت می‌کنند و تا 4 سال آینده 16500 دریانورد در رده افسری کمبود خواهیم داشت که باید از این فرصت استفاده کنیم.

راستاد با بیان "به راحتی می‌توانیم جامعه دریانوردی برای استفاده از دریانوردان ایرانی مجاب کنیم" اظهار کرد:‌ الان شرایط به گونه‌ای است که ارتقای رقابت‌پذیری راهبرد همه بنادر تجاری جهان است و اگر بخواهیم در حوزه خدمات بندری به سطح بالاتری برسیم باید رقابت‌پذیری کشور را ارتقا دهیم.

وی با یادآوری این‌که کشتی‌های بالاتر 20 هزار TEU وارد ناوگان حمل‌ونقل دریایی دنیا شده و برای پذیریش چنین کشتی‌هایی با آبخور بنادر 17 متر باشد،‌ گفت: در آخرین ارزیابی در سال 2017 در شاخص رقابت‌پذیری رتبه 69 جهانی را کسب کرده‌ایم که رتبه دو کشور منطقه در این شاخص 17 و 25 بوده است.

وی ادامه داد:‌بر اساس همین آمار شاخص حمل‌ونقل دریایی رتبه ایران 57 بوده که همان دو کشور رتبه‌های 5 و 13 را کسب کرده‌اند، ضمن این‌که در شاخص کیفیت بنادر رتبه 71 دنیا را داشته‌ایم که همان دو کشور رتبه 4 و 13 را به دست آورده‌اند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید براین‌که راه بسیار سختی در پیش داریم تا به جایگاه شایسته ایران در حمل‌ونقل دریایی برسیم، اظهار کرد:‌ راهبردهای مشخصی برای ارتقای بنادر کشور در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته که افزایش نقش بخش خصوصی یکی از آنهاست.

راستاد با اشاره به این‌که به دنبال ارتقای زیرساخت‌های لجستیک و و ارزش افزوده در بنادر کشور هستیم، افزود:‌ واگذاری راهبری اپراتوری بنادر به شرکت‌های ایرانی و خارجی یکی از دیگر از راهبردهای سازمان بنادر و دریانوردی است که در این راستا اویل هفته جاری با حضور وزیر راه و شهرسازی دو ترمینال بندر شهید رجایی به بخش خصوصی ایرانی و خارجی واگذار شد.

وی همچنین گفت: در جهان شاهدیم پورت اپراتورها با لاینرها ادغام شده‌اند تا رقابت‌پذیری را افزایش دهند که این مسئله مورد حمایت سازمان بنادر و دریانوردی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی توسعه حمل‌ونقل چندوجهی را از دیگر برنامه سازمان بنادر برای ارتقای رقابت‌پذیری بنادر کشور عنوان کرد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب؛ این نشست نخست با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و سپس با سخنرانی تبیینی امام جمعه اهواز جلسه ادامه یافت. سپس مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خوزستان، معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان، دبیر شورای أمر به معروف و نهی از منکر و معاون امنیتی استاندار نیز به بیان نکاتی در این گردهمایی پرداختند.  در بخش های مختلف این گردهمایی، تمامی ائمه جمعه شهرستان های استان خوزستان حاضر در جلسه به بیان نکات، دغدغه‌ها و درخواست‌های خود پرداختند و در پایان، حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان نیز در جمع بندی این نشست به سخنرانی پرداختند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر
  • امتیاز صدرشیمی در لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور به مهریز انتقال یافت
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه