Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - رئيس کميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از تعداد زياد مجوزهاي صادره خودرويي کشور در سال‌هاي گذشته، گفت: بايد مجوزهاي خودرويي را به چند برند در کشور محدود کنيم تا بتوانيم قابليت رقابت پذيري داشته باشيم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «عزيز اکبريان» امروز (سه شنبه) در پنجمين همايش بين المللي صنعت خودرو ايران در سالن همايش هاي بين المللي برج ميلاد افزود: مجوزهاي متعددي در سال هاي گذشته در حوزه خودرو صادر شده که اکثر آنها به مقوله واردات خودرو ورود کردند، يا حداکثر چند سال مونتاژ کرده و پس از آن تعطيل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: مشکل اصلي در دولت و صنعت کشور است که خصوصي‌سازي خوبي در آن انجام نگرفته است.
اکبريان ادامه داد: بايد سهم دولت را در خودروسازي همچون ساير کشورهاي پيشرفته جهان به صفر برسانيم و پس از آن دولت نقش نظارتي و حمايتي خود را انجام دهد.
اين نماينده مجلس بيان داشت: در اين صورت صاحبان سرمايه، خود خواهند دانست که چگونه از سرمايه گذاري خود بهره برداري کنند.
وي اظهار داشت: مجلس همواره از صنعت خودروي کشور حمايت کرده و خواهد کرد.
رئيس کميسيون صنايع مجلس بيان داشت: در زمينه قراردادهاي خارجي حتما بايد به قطعه سازان داخلي و همچنين صادرات قطعه و خودرو توجه شود و صادرات نبايد فقط روي کاغذ باقي بماند.
وي اضافه کرد: امروز خودروسازي کشور از کيفيت لازم برخوردار نيست و قطعه سازان با مشکلات زيادي مواجه اند.
اکبريان خاطرنشان کرد: نوسانات نرخ ارز، مشکلات سيستم بانکي و مطالبات قطعه‌سازان از جمله مشکلات امروز آنان است و بايد برنامه زمانبندي مناسبي براي پرداخت مطالبات آنان داشته باشيم.
وي بيان داشت: اگر رقابت پذيري صنعت خودرو و قطعه‌سازي کشور فقط در داخل باشد، موفق نبوده ايم.
به گزارش ايرنا، اين همايش بين المللي 2 روزه با محوريت «زنجيره تامين رقابت پذير (مواد اوليه، قطعه سازي، لجستيک)» برپا شده که به گفته کارشناسان، فرصت به دست آمده در اين همايش مي تواند براي صنعت خودرو و صنعت قطعه سازي کشور مفيد باشد، زيرا پس از تحريم ها، در فضاي به وجود آمده مي توانيم آزادانه و بدون هزينه کردن ارز اضافي براي دور زدن تحريم ها، به فکر انتقال فناوري و به روز کردن صنعت خودرو و صنايع وابسته باشيم؛ کاري که بيش از سه سال است که پله پله در حال انجام آن هستيم.
در اين همايش بين المللي علاوه بر ميهمانان خارجي از کشورهاي آلمان، فرانسه، کره جنوبي، ژاپن، چين، تايوان، هند، روسيه، ترکيه، عراق، ترکمنستان و ايتاليا، هزار و 560 نفر از متخصصان و فعالان صنعت خودروي کشور نيز حضور دارند.
پنجمين همايش بين المللي صنعت خودرو ايران فردا با برگزاري آيين اختتاميه به کار خود خاتمه خواهد داد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام* 3065* 9132* 6075
خبرنگار: محمد ملک دار* انتشار دهنده: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای