Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از رادیو گفت و گو، برنامه گفت و گوی فرهنگی رادیو گفت و گو با موضوع افت کیفیت محصولات فرهنگی در سال های اخیر و دلایل آن و با حضور دکتر علی زارعی نجفدری عضو کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی و ناشر به روی آنتن رفت.

زارعی نجفدری در ابتدای این مطلب بیان داشت: در مورد محصولات فرهنگی باید به چند مقوله مهم بپردازیم و در رابطه با آن به وفاق برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حلقه مفقوده پروسه تولید و یا واردات محصولات فرهنگی این است که مدیران و مسئولان فرهنگی کشورمان در ارتباط با محصولات و نوع تاثیر گذاری آن بر جامعه به یک وفاق نرسیده اند.

عضو کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما باید از محصولات فرهنگی تعریف جامع و کاملی داشته باشیم و انتظار خود را از محصولات فرهنگی که تولید می شود مشخص کنیم.

زارعی نجفدری در ادامه گفت: علاوه بر این مسائل، باید وضعیت موجود محصولات فرهنگی از نظر تولید و واردات تعیین شود و همچنین بدانیم که چه موضوعات و ابزار فرهنگی برای جامعه امروز ما مسئله و نیاز است. لذا اگر ما در این چند مقوله به یک توافق نسبی برسیم حدود پرداختن به محصولات فرهنگی مشخص خواهد شد.

عضو کمیته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با تاکیدات مقام معظم رهبری بر ضرورت افزایش کیفیت و ارتقای کیفی و کمی محصولات فرهنگی در کشور اظهار داشت: برنامه هایی که از سوی برخی نهاد ها و یا مسئولان انجام گرفته قابل درک است و تاثیرات آن را نمی توان نادیده گرفت. اما باید اقدامات جدی و فوق العاده ای انجام شود تا بتوان تاثیرگذاری آن در محصولات فرهنگی را سنجید.

وی افزود: مهم ترین کار رصد کردن است؛ یعنی باید میزان تاثیرگذاری این برنامه ها را در ارتقای فرهنگ جامعه رصد کرد  چراکه اگر این اتفاق مهم رخ ندهد  ممکن است برنامه های قوی هم برگزار گردد اما پس از مدتی فراموش شود.

این ناشر تاکید کرد: بنابراین از مدیران فرهنگی تقاضا داریم در کنار اجرای هر برنامه فرهنگی مرتبط، رصد کردن را نیز در نظر داشته باشند.

زارعی نجفدری گفت: متاسفانه مدارس ما روز به روز با ارائه محصولات فرهنگی فاصله می گیرند. به نظر بنده ما در راهبردهای کلان مشکلی نداریم؛ در ورای همه مباحث فرهنگی نگاه فرهنگی و رهنمودهای ایشان برای ما راهبرد های کلان است. اما مشکل  ما در ذیل آن راهبردهای کلان، مشکل اجرای امور فرهنگی است.

وی ابراز داشت: باید با موسسات و مراکزی که کتاب نامناسب و یا هر محصول نامناسب فرهنگی را معرفی می کنند برخورد شود.  

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی سه شنبه شب در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، گفت: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهرباید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص های توسعه های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان عنوان کرد و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سالهای آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت های هر یک از دستگاه ها به صورت جداگانه بررسی می شود.

کد خبر 6093661

دیگر خبرها

  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • مهم ترین نکات برای خرید قهوه عربیکا و خرید قهوه روبوستا چیست؟
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران