Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، موسوی مجد مدیر بهره برداری و ذخایر آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به ۲۳۰ میلیون مترمکعب ذخیره آبی پشت سد‌های این استان طی پارسال، گفت: از ابتدای امسال تاکنون با ۴۰ درصد کاهش، به ۱۲۹ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی با بیان اینکه ۹۶ میلیون متر مکعب از ظرفیت سد‌ها همچنان خالی است، افزود: سدشهید رجایی با ۶۰ درصد، شیاده بابل با ۵۰ و البرز با ۲۵ درصد کاهش ذخایر همراه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی مجد گفت: با ذخیره سازی آب در پشت سد‌ها و بهره برداری از آن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمعکب نیاز آب از رودخانه‌های استان مدیریت مصرف بهینه و روند سازگازی در بخش کشاورزی را تامین می‌شود.

مدیر بهره برداری و ذخایر آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: منابع آبی یکی از منابع پراهمیت ومهم برای تولید محصولات کشاورزی است که با مصرف بهینه و حداکثر بهره وری اززمین‌های کشاورزی می‌تواند آب را در بخش کشاورزی و بخشی‌های مختلف مدیریت است.

وی گفت : ۱۰ سد به حجم ۳۲۷ میلیون مترمکعب و حدود ۸۰۰ قطعه آب بندان با ظرفیت ۳۷۰ میلیون متر مکعب وجود دارد که این تأسیسات حدود ۲۰ درصد از آب مصرفی بخش کشاورزی استان را تأمین می‌کنند.

به گفته وی، آبگیری آب بندان‌های استان امسال وضعیت مشابه پارسال را دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است

حسین اسماعیلیان مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: اکنون بخش قابل توجهی از آب مشهد از طریق منابع سطحی و چهار سد دوستی، ارداک، طرق و کارده تامین می‌شود.

او افزود: نیاز آبی شهر مشهد در تابستان پیش رو که ماه‌های محرم و صفر و وقوع سفر‌های متعدد به مقصد دومین کلانشهر کشور را در پی دارد، حدود ۱۳ هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه پیش بینی شده است، چنانچه ذخیره آب سد‌ها نیز به صفر برسد، حدود هفت هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه از منابع فعلی قابل استحصال خواهد بود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ادامه داد: این میزان کمبود آب را تا حدی باید از طریق اجرای پروژه‌های آب رسانی و بخش دیگر را از طریق مدیریت مصرف تامین کنیم.

اسماعیلیان بیان کرد: به زودی وارد دوره طولانی سفر‌ها در اواخر بهار و همچنین فصل تابستان به مشهد خواهیم شد، حتی اگر بارندگی‌های خوبی را در ادامه این سال آبی شاهد باشیم باز هم اوضاع به نحوی نیست که موجب جبران ۴۳ ماه خشکسالی شود و در چنین شرایطی یکی از موضوعات مهم و البته بر اساس شعار سال، مشارکت مردم در بحث مدیریت مصرف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال