Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهه کولایی، استاد اصلاح‌طلب با داشتن فقط 5 رای و حمایت‌های رئیس دانشگاه تهران، مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای این دانشگاه شد، این درحالی است که اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای از این اتفاق ناراضی هستند.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا: انتخابات مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران ​اخیرا انجام شد و از مجموع ۱۳رای؛ احمد دوست محمدی ۸ رای و الهه کولایی ۵ رای کسب کرد، اما در نهایت الهه کولایی از سوی رئیس دانشگاه، نیلی احمدآبادی در این سمت منصوب شد!

در حالی‌که رویه انتخاب مدیر گروه در دانشگاه تهران براساس رای گیری است، اما مسئولان دانشگاه برای انتخاب مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای به رای گیری توجهی نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این رای‌گیری از سوی رئیس دانشکده به رئیس دانشگاه گفته شد اما بدون توجه به نتایج اعلام شده الهه کولایی با ۵ رای برای این سمت انتخاب شد. این درحالی است که اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای مانند دکتر محمدصادق کوشکی از این رویه ناراضی هستند.

دکتر محمدصادق کوشکی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: مشکل از اینجا شروع شد که انتخابات برگزار، اما براساس رویه غلطی، فرد دیگری از سوی رئیس دانشگاه تهران انتخاب شد. من درباره اشخاص حرف نمی‌زنم و همه ما استاد دانشگاه هستیم؛ اعتراض ما نسبت به رویه غلطی که رئیس دانشگاه به آن تن داد، است.

وی ادامه داد: رئیس دانشگاه تهران بعد از دو ماه معطلی حکم را به نفع بازنده صادر کرد و او را به عنوان مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای برگزید. آقای نیلی احمدآبادی ادعا دارند که براساس اختیارات خودشان کسی که کمترین رای را داشت انتخاب کرده است.

بی‌توجهی رئیس دانشگاه تهران به آرای اعضای هیات علمی

کوشکی تصریح کرد: ای کاش رئیس دانشگاه تهران مستقیما فرد یا افراد را انتخاب می‌کردند نه اینکه هیچ توجهی به انتخابات نداشته باشند. آیا انتخابات دکور است؟ آیا منصوب کردن مدیری آن هم خلاف نتیجه انتخابات توهین به شان و شعور اعضای هیات علمی نیست؟ آیا هیات علمی قدرت تشخیص ندارند که فردی را به عنوان مدیر گروه انتخاب کنند؟ آقای نیلی احمدآبادی به اکثریت آرای یکی از کاندیداها توجهی نکرده است.

وی افزود: فردی که دیدگاهایش به رئیس دانشگاه تهران نزدیک است به عنوان مدیر گروه انتخاب می‌شود و حکم را هم صادر می‌کند. اگر رئیس دانشگاه اختیار قانونی برای انتخاب مدیر گروه دارد پس چرا انتخابات برگزار می‌کند؟ آیا اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه بازیچه هستند؟ متاسفانه رئیس دانشگاه تهران به همه اعضای هیات علمی و اساتید اهانت کرد زیرا نظر ما فرد دیگری بود، اما وی شخصی دیگری را انتخاب کرد.

دموکراسی نمایشی در دانشگاه تهران

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رای گیری انتخاب مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای، الهه کولایی استاد اصلاح‌طلب 5 رای و احمد دوست محمدی 8 رای (از مجموع 13 رای) را کسب کرده بود اما نهایتا بعد از گذشت 3 ماه، رئیس دانشگاه تهران حکم را بار دیگر به نام الهه کولایی زد تا شکل جدیدی از روند دموکراسی در مهمترین دانشگاه کشور به نمایش گذاشته شود.

این روش انتخاب رئیس گروه، یعنی رای‌گیری توسط اعضا در دوران دوم خرداد و با هدف احترام به دموکراسی و رای اساتید شکل گرفت ولی گویا محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران دیگر تمایلی به تداوم این روش ندارد. گروه‌های آموزشی در دانشگاه تهران هر دو سال یکبار برای انتخاب مدیر گروه، انتخابات برگزار می‌کنند و جالب آنجاست که همزمان با رای‌گیری اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای، این رای گیری در گروه علوم سیاسی نیز برگزار شد که یکی از اساتید با گرایش اصلاح‌طلبی رای بیشتری آورد و حکم وی نیز بلافاصله صادر شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است

فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه‌تمام را تمام کنیم و آرایش سیاسی مجلس را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمد داشته باشیم.

حسین کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته، به‌طور طبیعی با کاهش مشارکت روبه‌رو خواهیم بود، چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند تعداد رأی مناسبی داشته باشند و به این واسطه، رأی بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد معمولی از مشارکت را داشته باشیم.

فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد، بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه‌تمام را تمام کنیم و آرایش سیاسی مجلس را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمد داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که بیشتر از طیف اصولگرایان هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همه متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام (ره) و رهبری هستند، اما خط مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی‌مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که احزاب بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند، همه‌چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به‌تبع موجب کارشکنی، اختلاف و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده و ناامیدی را بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • منطقه ۱۷ تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • گروه جهادی شهدای صمصامی ناجی زن باردار کوهرنگی