Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@23:40:52 GMT

افزایش ۱۸۰ میلیارد تومانی سقف حوزه حمل و نقل و ترافیک

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۸۱۶۷۴

افزایش ۱۸۰ میلیارد تومانی سقف حوزه حمل و نقل و ترافیک

با موافقت اعضای شورای اسلامی شهر تهران کلیات بودجه هزینه ای شهرداری تهران تصویب شد و براساس آن ۱۸۰ میلیارد تومان به بودجه حوزه ماموریتی حمل و نقل و ترافیک افزوده شد.

به گزارش خبرنگار مهر ،در چهل و پنجمین جلسه شورا بودجه پیشنهادی سال ۹۷ شهرداری تهران در حوزه هزینه ها بررسی و تصویب شد.

در ابتدای این جلسه مرتضی الویری رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در تشریح بودجه پیشنهادی ۶ حوزه ماموریتی شهرداری تهران، گفت : بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران بالغ بر ۱۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که شهرداری تهران برای سال ۹۷ بودجه ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی را پیشنهاد داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بررسی ها و بازنگری که در ردیف های درآمدی، بودجه ۱۷ هزار و ۴۳۰ میلیارد تومانی از سوی شورا پیشنهاد گردید که بر این اساس ۷۰ میلیارد تومان درآمدها کاهش پیدا می کند.

وی ادامه داد :  در موازنه بین درآمدها و هزینه ها نیز به دلیل اهمیت ماموریت حمل و نقل و ترافیک ۳۳ میلیارد تومان سهم ماموریت حمل و نقل و ترافیک افزایش پیدا کرده است لذا در این مورد با یک عدم توازن ۱۰۰ میلیارد تومانی مواجه هستیم.

الویری در ادامه افزود : ما می توانیم به دو روش بودجه را بررسی کنیم یکی به صورت دستگاهی و یکی به صورت ماموریتی که در هر دو روش باید از کل به جز برسیم.

در ادامه جلسه جدول پیشنهادی کمیسیون بودجه به رای گذاشته شد که با ۱۱ رای مخالف به تصویب نرسید.

همچنین محمد علیخانی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا  پیشنهاد کاهش ۱۸۰ میلیارد از حوزه توسعه مدیریت و هوشمند سازی شهری و اضافه شدن آن به حوزه حمل ونقل و ترافیک را ارائه کرد.

بهاره آروین عضو هیات رییسه شورا به عنوان مخالف این پیشنهاد گفت : بخش اعظم این بودجه مربوط به حقوق و دستمزد در حوزه توسعه مدیریت و هوشمند سازی است و این کاهش، این حوزه را با مشکل مواجه خواهد کرد.

افشین حبیب زاده رییس کمیته عمران شورا به عنوان موافق، گفت :  بر اساس برنامه دوم شهرداری، می بایست  برای حوزه ماموریت حمل و نقل ۴۰ درصد بودجه را در نظر بگیریم، این در حالی است که در سال گذشته سهم حوزه حمل و نقل ترافیک از بودجه ۳۲ درصد بوده و امسال هم اینگونه است لذا  این اجحافی بوده که در حق ماموریت حمل و  نقل عمومی از سهم ۴۰ درصدی صورت گرفته است. لازم به ذکر است که این رقم از سر جمع ماموریتی کم شود.

سید حسن رسولی نیز گفت ما برای سقف این امور ۶ گانه ساعت ها وقت صرف کردیم و اگر بخواهد به یکی از این حوزه دست برده شود مساوی با کاهش سهم حقوق و دستمزد هاست و من مخالف جابجایی هستم.  

در پایان این پیشنهاد با ۱۴ رای موافق به تصویب رسید.

در ادامه جلسه پیشنهاد افزوده شدن ۱۵۰ میلیارد تومان به حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز از سوی اعضای این کمیسیون مطرح شد که از محل حوزه توسعه مدیریت و هوشمند سازی شهری کاسته شود.

در نهایت پس از بحث و بررسی اعضای شورا سقف جدول ماموریت های شش گانه شهرداری تهران تنها با یک تغییرتصویب شد. براساس این تغییر ۱۸۰ میلیارد تومان از حوزه ماموریتی هوشمند سازی کاهش و به حوزه ماموریتی حمل و نقل و ترافیک افزوده شد.

همچنین پیشنهاد زهرا نژادبهرام پیرامون اختصاص بودجه ای ویژه برای زنان که پیش از این با موافقت و امضای اعضای شورا مواجه شده بود، رای لازم را کسب نکرد.

 نژادبهرام، عضو هیات رییسه شورا، پیش از این گفته بود تلاش کرده  ۱۵ امضا را از میان اعضای شورای شهر جمع کند تا در بودجه سال ۹۷ مبالغ مشخصی به حمایت از کارآفرینی زنان تعلق بگیرد. ارتقاء تاب آوری زنان و رفع فضاهای بی دفاع شهری در این هدف جای داشت.

 شهربانو امانی و احمد مسجدجامعی از موافقان پیشنهاد بودند، رسولی از مخالفان که معتقد بود نباید در این زمینه ازجمله آسیبهایی نظیر اعتیاد، تفکیک جنسیتی صورت بگیرد. مسجدجامعی اما به شرایط نابرابر زنان در مقایسه با مردان اشاره کرد.

 حسن رسولی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا در مخالفت با پیشنهاد الحاق تخصیص بیست و پنج صدم درصد بودجه شهرداری در رفع فضاهای بی دفاع شهری و ارتقاء امنیت زنان در تهران گفت: من به عنوان یک مددکار اجتماعی نگاه جنسیتی به آسیب های اجتماعی را  اشتباه محرز می دانم.

وی با تاکید بر اینکه این گونه جامعه را وارد شکاف های جنسیتی نکنید، خاطرنشان کرد: این مساله به نفع زنان نیست؛ رویکرد جنسیتی را حذف کنید.

همچنین در این جلسه با پیشنهاد مجید فراهانی  و رای اعضاء شورای اسلامی شهر تهران، سازمان آتش نشانی موظف به ترمیم حقوق کارکنان عملیاتی " آتشنشانان قهرمان" شد.

براساس این امر، فوق العاده خاص، کارکنان عملیاتی از مرتبه ۴ تا ۱۴ به جز مدیران در سال ۱۳۹۷ در چارچوب این تبصره پرداخت خواهد شد.

در ادامه اعضای شورای شهر تهران به حذف بنده ۱۰ تبصره ۴ مبنی بر اختصاص ۱۵ میلیاردتومان برای ارائه وام از محل منابع بودجه عمومی و بودجه سازمان‌ها به کارکنان و مدیران رای دادند و این بند حذف شد.

 همچنین ناهیدخداکرمی، عضو شورای اسلامی شهر تهران با ارایه پیشنهاد به حذف بودجه تبصره ۵ گفت: مطابق این تبصره شهرداری به سازمان‌های عام‌المنفعه کمک نقدی می‌دهد.

وی با بیان اینکه در کل ۴۵ موسسه از شهرداری کمک دریافت می‌کنند، تصریح کرد: اتفاقا یکی از گره‌های کوری که مشکلات شهرداری را نهادینه کرده، همین بودجه‌های سرگردان است.

 عضو کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای تهران خاطر نشان کرد: شهرداری روزی ۳۰ میلیارد تومان جریمه پرداخت دیون می‌دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حذف طرح زوج و فرد از طرح ترافیک تهران چیست؟

به گزارش خبرآنلاین، آنچه در این خبر آمده است، «ایده‌ای در شهرداری تهران است که براساس آن، از سوی یک مقام شهرداری گفته شده، بزودی طرح زوج و فرد از طرح ترافیک تهران حذف می‌شود».

اما ماجرای این خبر و ایده طراحان نسخه جدید چیست؟

به گزارش دنیای اقتصاد، بررسی‌های نشان می‌دهد، از آنجا که مقام مسول حوزه ترافیک در شهرداری، در مصاحبه‌ای که انجام داده،‌ «نحوه حذف طرح زوج و فرد» را به شکل شفاف توضیح نداده است، دو سناریو درباره چگونگی این حذف وجود دارد.

در سناریوی اول، ممکن است شهرداری تهران به دنبال این باشد که «مقررات محدودکننده تردد خودروها در رینگ اصلی طرح ترافیک تهران» را عیناً به رینگ بیرونی یعنی «بزرگراه‌هایی که الان مشمول طرح زوج و فرد هستند»، گسترش دهد.

به بیان ساده، ممکن است فکری که مدیران شهرداری در سر دارند این باشد که «معافیت‌های رفت و آمد خودرو در محدوده زوج و فرد از بین برود و در این محدوده، عیناً مقررات طرح ترافیک اجرا شود».

اما در سناریوی دوم، ممکن است شهرداری تهران قصد دارد،‌ «رفت و آمد خودرو در محدوده زوج و فرد را کاملاً آزاد و شبیه سایر خیابان‌های تهران کند».

یک عبارتی مدتی است مدیران شهر بکار می‌برند مبنی بر «تاثیر طرح ترافیک روی شب‌مردگی مناطق مرکزی تهران». از روی این عبارت شاید بتوان، سناریوی دوم را محتمل دانست.

با این حال، عبارت متضاد دیگری توسط مدیران جدید شهر مطرح شده مبنی بر اینکه، «تردد خودروهای بنزینی در مرکز تهران محدود می‌شود». این هم، سناریوی اول را محتمل می‌کند.

طرح ترافیک اصلی، در حال حاضر مناطق ۶ و ۷ و ۱۲ و بخش‌هایی از مناطق ۱۱ و ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ را شامل می‌شود. زوج و فرد اما بخش‌هایی از مناطق ۲ تا ۴ و بخش‌های گسترده‌ای از ۱۰ تا ۱۹ را دربر گرفته است.

هر چند، عوارض دریافتی در این طرح،‌ به گونه‌ای است که «خودروها براحتی وارد هر دو محدوده می‌شوند».

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899131

دیگر خبرها

  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • ماجرای حذف طرح زوج و فرد از طرح ترافیک تهران چیست؟
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است
  • طرح « زوج و فرد » حذف شد؟
  • طرح «زوج و فرد» حذف شد؟
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم