Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج- رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: هیچ موردی از ابتلا انسان به ویروس آنفولانزای پرندگان در کشور گزارش نشده اماغیرقابل پیش بینی بودن یکی ازویژگی های خاص آنفولانزا است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی گویا در همایش ملی آنفولانزای فوق حاد پرندگان که در سالن اجتماعات پروفسور میرشمسی موسسه رازی برگزار شد، با بیان اینکه هر ریال سرمایه گذاری در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، صدها برابر سود نصیب کشور می سازد، اظهار کرد: این موسسه توان بالقوه ای برای تولید واکسن آنفلوانزا در کشور دارد و در صورت حمایت مالی می تواند در کوتاهترین زمان ممکن بهترین نوع این واکسن ها در حوزه انسانی و طیور تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا با اشاره به اینکه وزارت بهداشت به عنوان بازوی سازمان دامپزشکی به ویژه در بحث کنترل آنفولانزای فوق حاد طیور، مطرح است، اظهار کرد: برای تمامی کارکنانی که در معرض ارتباط و تماس با این پرندگان بودند، علاوه بر واکسیناسیون، 10 دز دارو تجویز می شود.

وی با بیان اینکه همچنین این افراد 10 روز تحت مراقبت قرار می گیرند تا در صورت ابتلا به بیماری اقدامات تشخیصی و مراقبتی ویژه انجام شود، تصریح کرد: آموزش و اطلاع رسانی برای جلوگیری از آلودگی در زمان مواجهه و تماس با پرندگان و توصیه جدی جهت خودداری از شکار پرندگان مهاجر که امکان آلودگی آنان وجود دارد، از جمله فعالیت هایی است که انجام می گیرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: تاکنون هیچ موردی از ابتلا انسان به ویروس آنفولانزای پرندگان در کشور گزارش نشده اما غیرقابل پیش بینی بودن یکی از ویژگی های خاص آنفولانزا بوده و ممکن است در لحظه با تغییراتی برای انسان بیماری زا باشد.

وی به وظیفه تامین واکسن های انسانی کشور توسط موسسه رازی اشاره کرد و گفت: تامین این واکسن ها برای کشور و نظام سلامت از هر موضوعی با اهمیت تر است، اگر کوچکترین وقفه ای در تولید محصولات رازی ایجاد شود، خساراتی متوجه کشور می شود که به سادگی قابل جبران نخواهد بود.

گویا با تاکید بر اینکه موسسه رازی از تمامی ظرفیت های لازم برخوردار است، ادامه داد: نیروی انسانی یکی از مهمترین این ظرفیت ها به حساب می آید، در همین راستا یکی از کارآمدترین و سرآمدترین متخصصین جهان در این موسسه فعالیت دارند.


.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای محموله ترانزیتی افغانستان از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شد که پس از گذشت چند روز  کنسرسیوم ایرانی توسعه ریلی افغانستان خبر از توقف این قطار ترانزیتی به دلیل عدم  تامین لوکوموتیو را داد که پس از آن بلافاصله شرکت راه آهن آن را تکذیب کرد چراکه عبور بارهای ترانزیتی از کشورهای مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشورهای میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می‌شود. این در حالی است که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و در نهایت صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.

پس از آن شرکت راه آهن چندین بار آمادگی خود برای حمل این بار پس از کسب مجوزهای لازم از گمرک اعلام کرد.

امروز هم شرکت راه آهن اعلام کرد با وجود طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی "کنسرسیوم ریلی افغانستان"، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود برای اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز "شمتیغ" به ترکیه را اعلام کرده است.

شرکت راه آهن اعلام کرد  با توجه پیگیری های انجام شده  و با وجود عدم اخذ مجوزهای لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزهای مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

طبق اعلام شرکت راه آهن حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت( آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد