Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-29@21:08:09 GMT

حمایت محمد خاکپور از علی کریمی

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۸۹۱۹۰

حمایت محمد خاکپور از علی کریمی

ستاره اسبق تیم ملی ایران از علی کریمی حمایت کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

محمد خاکپور را همه می شناسند. محمد خاکپور  ستاره اسبق تیم ملی ایران در جام جهانی ۹۸ و یکی از کسانی که همیشه از در حاشیه بودن فراری بوده است. حالا محمد خاکپور بعد از اتفاقاتی که در برنامه ۹۰ رخ داد واکنش نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه او را بخوانید :

«هر بنی‌بشری از خزانه وجودی خویش می‌بخشد چنانکه آن چیز که در ذات او نهفته است را به دیگران بخشیده یا به عبارتی صفات خود را به دیگران می‌دهد حال اگر این صفات حسن و نیکویی باشد یا زشت یا پلید.

ایران کشوری است با هزاران سال تمدن و اسطوره‌هایی که تاریخ بشریت به آنها و دستاوردهایشان می‌بالد. در تمامی این ادوار این اسطوره‌ها با توانایی‌های مختلف و در لباس‌های مختلف باعث فخر ایران و ایرانی شده‌اند از حضرت مولانا و سعدی و حافظ تا ابن سینا و ذکریای رازی و خیام، از فردوسی و رستم و سهراب تا دکتر حسابی و پرفسور سمیعی و از شهید فهمیده و باکری تا علی دایی،‌مهدوی‌کیا و علی کریمی.

هر یک در لباسی و هر یک در جبهه‌ای اما با یک هدف مشخص و آن تنها سربلندی و عزت و افتخار ایران و ایرانی… می‌دانید نقطه مشترک تمامی این اساطیر چه بوده؟ شجاعت، جسارت، و شهامت آنها را از دیگران متمایز و تبدیل به اسطوره ساخته است.

بزدلی صفتی است که در جوهره وجودی این بزرگان یافت نمی‌شود و همانگونه که گفتم آنهایی که این صفات و القاب را به دیگران نسبت می‌دهند از خزانه وجود خود می‌بخشند زیرا خودشان چیزی غیر از این در ذات خود ندارند. بزدل از ترس بزدلی خویش دیگران را بزدل می‌خواند در صورتی که آن کس که شجاع و دلیر است نیازی به تحقیر دیگران و به کار بردن القاب ندارد.

این آقای متشخص! درست می‌فرمایند استعداد را می‌توان خرید (البته استعداد ذاتی است ومی‌توان آن را پرورش داد) اما شخصیت را نه به همین دلیل هم ما پول دادیم و شما را خریدیم تا از استعدادت استفاده کنیم و نمی‌توانیم شخصیت تو را تغییر دهیم.

در ایامی به سر می‌بریم که مسئولین بسیار به آن می‌بالند و شعارهایی را در این چهل سال گذشته شنیده‌ایم که امروز اکثر قریب به اتفاق مسئولین به آن عمل نمی‌کنند. اما بچه‌های انقلاب که در فدراسیون نشسته‌اند. ریاست محترم فدراسیون فوتبال که خود را بچه انقلاب و جنگ می‌خواند آیا به این درک رسیده که چرا انقلاب کردیم؟ یا چرا هشت سال جنگیدیم؟ اگر هم فراموش کرده‌اید یادآوری می‌کنم. فلسفه جنگ و انقلاب مبارزه با استعمار و سلطه بود، فلسفه جنگ و انقلاب دفاع از حق و مبارزه با ظلم بود، فلسفه انقلاب و جنگ دفاع از کیان ایران و ایرانی و مبارزه با تجاوزگر خارجی بود.

اما به کجا رسیده‌ایم که اسطوره یک ملت را بزدل می‌خوانند و ما در مقابل کارمند خارجی که استخدام کرده‌ایم و دستمزد گزافی نیز به او پرداخت می‌کنیم تا کمر تا می‌شویم و جرات و جسارت حرف زدن نداریم. کدام یک بزدلیم؟ تاریخ و مردم ایران حقارت شما را در مقابل این منفعت‌خواهی و ریاست‌طلبی‌تان فراموش نخواهد کرد همچنان که اسطوره‌ای چون علی کریمی را به خاطر خواهد سپرد.»

فارس

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • کریمی: عهد بستیم با جام به ایران برگردیم
  • گفتگوی اختصاصی وحید سلیمانی با اسطوره فوتسال ایران محمدرضا حیدریان درخصوص تیم ملی فوتسال
  • تنها شانس قهرمانی ایران در والیبال اروپا کمرنگ شد
  • گل اول فوتسال ایران به تایلند +فیلم
  • گل مهدی کریمی به تایلند در جام ملت های فوتسال آسیا (تایلند 0-1 ایران)
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • درگذشت مادر شهیدان محمدرضایی در شهر زاینده رود
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!