Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- سومین کارگاه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین کارگاه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر روز چهارشنبه با حضور داود میرزایی مقدم نماینده سازمان تبلیغات اسلامی در ستاد مبارزه با مواد مخدر در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام عباس نظری معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در این کارگاه آموزشی گفت: آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد، یکی از دغدغه ‌های اساسی مقام معظم رهبری است که باید برای کاهش آن برنامه ریزی کنیم.
 
وی افزود: آسیب های جدی کشور شامل اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی است که نیازمند عزم همگانی است تا برطرف شود.  

نظری تصریح کرد: اعتیاد در راس اسیب های اجتماعی قرار دارد و بسیاری از مشکلات دیگر ناشی از همین معظل است لذا سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به برخورداری از شبکه تبلیغ، مبلغین و مبلغات و
اساتید گفتمان های دینی در این نهاد مقدس با ورود به موضوع تلاش کرده برای کاهش آسیب ها و ریشه کنی آنها اقدام کند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: مبلغان دینی به دلیل ارتباط بیشتر با گروههای مختلف جامعه و خانواده ها و شبکه مخاطبین جایگاه خاص دارد و می تواند در اجرای برنامه های کاهش آسیب ها مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: در این راستا برگزاری کارگاه های آموزشی برای مبلغین، مبلغات و ائمه جماعات در اولویت سازمان تبلیغات اسلامی قرار گرفته تا بتوانیم در کاهش اسیبب های اجتماعی نقش خود را بیشتر از گذشته ایفا کنیم.

حجت الاسلام نظری تصریح کرد: با تهیه بسته های فرهنگی از جمله سی دی و کتابهای آموزشی و توزیع آنها بین مبلغان دینی برای مقابله کارشناسی با پدیده آسیب های اجتماعی اقدام کرده ایم.

وی اضافه کرد: در موضوع کاهش آسیب های اجتماعی ۱۶ محله در شهر قزوین با استقرار روحانیون تعیین شده و تاکنون با اقدامات کارشناسی و تبلیغی بیش از ۶۰۰ نفر از معتادان شناسایی و به مراکز ترک اعتیاد معرفی شده اند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۱۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان