Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ جلسه علنی امروز (‌ چهارشنبه 25بهمن )‌ مجلس شورای اسلامی به ریاست دکتر علی لاریجانی و با حضور 203 نفر از نمایندگان رأس ساعت 8 و 13 دقیقه آغاز به کار کرد.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی دستور کار نشست علنی امروز را ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه 97 عنوان کرد.

فروش پروژه های عمرانی که با مشارکت بخش خصوصی تکمیل شده است نیاز به مصوبه هیات وزیران ندارد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی فروش پروژه های عمرانی را که با مشارکت بخش خصوصی تکمیل شده است را بدون مجوز هیات وزیران در نظر گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 97 با بند 12 تبصره 19 این لایحه با 159 رأی موافق، 17 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 222 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در این تبصره آمده است: دستگاه های اجرایی مجاز به فروش پروژه موضوع این تبصره، بدون أخذ مصوبه هیأت وزیران (موضوع ماده (115) قانون محاسبات عمومی کشور) مجاز است.

همچنین نمایندگان مجلس با اخطار قانون اساسی رئیس مجلس شورای اسلامی بند یک تبصره 19 را با 168 رأی موافق، 7 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 230 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند و تبصره به شرح زیر در بخش درآمدی اصلاح شد.

بانکهای مذکور، بر اساس شرایط و منابع تعهدشده از سوی دولت، منابع ارزی صندوق توسعه ملی در آنها سپرده‌گذاری و از جانب صندوق تعهد می‌شود.

سرمایه‌گذار بخش خصوصی در قراردادهای مشارکت از مشوق مالیاتی بهره‌مند می‌شود

نمایندگان مردم در خانه ملت با تشویق مالیاتی درآمدهای ناشی از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تعاونی در قراردادهای مشارکت موافقت کردند.

نمایندگان درنشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه سال 97 با جزء (7) تبصره 19 این لایحه با 175 رأی موافق، 25 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 237 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در بخش درآمدی جزء (7) تبصره 19 آمده است که درآمدهای ناشی از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تعاونی در قرارداد مشارکت از مشوق‌های مالیاتی جزءهای (1) و (2) بند (ث) ماده (132) قانون مالیات‌های مستقیم موضوع ماده (31) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و اصلاحات بعدی آن برخوردار می‌باشد.

همچنین نمایندگان با جزء (10) این تبصره نیز موافقت کردند. در این جزء آمده است که درآمد ناشی از اجرای احکام این تبصره به خزانه‌داری کل کشور واریز می‌شود.

دستگاه‌های اجرایی مجاز به استفاده مازاد درآمدهای اختصاصی خود شدند

نمایندگان مردم در خانه ملت دستگاه‌های اجرایی را مجاز به استفاده مازاد  درآمدهای اختصاصی خود کردند.

نمایندگان درنشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه سال 97 با بند (ج) تبصره 20 این لایحه با 147 رأی موافق، 18 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 227 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در بخش درآمدی بند (ج) تبصره 20 آمده است که مازاد درآمدهای اختصاصی دستگاه‌های اجرائی در سقف رقم پیش‌بینی‌شده در ردیف 6- 102500 قانون بودجه سال 1397توسط همان دستگاه استفاده می‌شود.

دولت مجاز به واگذاری اموال و دارایی‌ها در چارچوب اصل ۴۴ شد

نمایندگان مردم در خانه ملت دولت را مجاز به واگذاری اموال و دارایی‌ها در چارچوب اصل ۴۴قانون اساسی کردند.

نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه سال 97 با جزء 1 و 2، بند (الف) تبصره 2 این لایحه با 162 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 228 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در بخش درآمدی جزء (1) و (2) بند الف تبصره 2 آمده است که به دولت اجازه داده می شود نسبت به واگذاری اموال و دارایی‌ها و سهم الشرکه متعلق به دولت در چارچوب اصل 44 به استثنای موارد مندرج در اصل 83 قانون اساسی اقدام کند.

مالیات بردرآمد کارکنان سازمان تامین اجتماعی مشخص شد

نمایندگان مجلس برای رفع تبعیض مالیات بر درآمد کارکنان سازمان تامین اجتماعی را مشخص کردند.

 

نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 97 با بند ی تبصره 6 این لایحه با 160 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 225 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

لازم به ذکر است؛ نمایندگان این بند را برای رفع ابهامات به کمیسیون تلفیق ارجاع داده بودند و پس از اصلاح موضوع در صحن علنی مورد بررسی قرار گرفت.

بنابراین پس از اصلاح در بند (ی) تبصره 6 آمده است:سازمان امورمالیاتی کشور موظف است مالیات بردرآمد حقوق کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سال های 1388 و 1389 را همانند مستخدمین رسمی دولت به نرخ 10 درصد محاسبه و دریافت کند.

نحوه تعیین مالیات برارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی مشخص شد

نمایندگان مردم در خانه ملت نحوه تعیین مالیات برارزش افزوده گروه‌هایی از مودیان مشمول توسط سازمان امور مالیاتی را مشخص کردند.

نمایندگان درنشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه سال 97 با بند (ز) تبصره 6 این لایحه با 155 رأی موافق، 21 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 228 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در بخش درآمدی بند(ز) تبصره 6 آمده است که سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند مالیات برارزش افزوده گروه‌هایی از مودیان مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده را بر اساس موضوع بند (ب) این تبصره با اعمال ضریب ارزش افزوده فعالیت آن بخش تعیین نماید.

شرط معافیت مدارس از پرداخت هزینه مصرفی آب، برق و گاز مشخص شد

نمایندگان مجلس شرط معافیت مدارس از پرداخت هزینه مصرفی آب، برق و گاز را تعیین کردند.

نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال 97 با بند الحاقی 3 تبصره 6 این لایحه موافقت کردند.

در بند الحاقی 3 تبصره 6 آمده است: در سال 1397 کلیه مدارس وزارت آموزش و پرورش از پرداخت هزینه مصرفی آب، برق و گاز در سقف الگوی مصرف معاف می باشند.

سقف الگوی مصرف طی دستورالعملی توسط وزارتخانه های نیرو، نفت و آموزش و پرورش تدوین و اجرا می شود چنانچه مصارف واحدهای آموزشی مشمول در یک دوره بیشتر از الگوی تعیین شده باشد،کل مصارف آن دوره کماکان مشمول پرداخت هزینه مصرفی خواهد شد.

افزایش بهای آب، برق و گاز با پیشنهاد وزارت نیرو امکان پذیر است

نمایندگان مردم در خانه ملت با افزایش بهای آب، برق و گاز بر اساس پیشنهاد وزارت مربوطه و تصویب هیئت وزیران موافقت کردند.

نمایندگان درنشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه سال 97 با بند الحاقی (6) تبصره 6 این لایحه با 142 رأی موافق، 45 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 230 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در بند الحاقی (6) تبصره 6 آمده است که در مواردی که براساس قوانین و مقررات،اختیار افزایش بهای آب، برق و گاز مصرفی و حق انشعاب آنها به شرکت‌های ذیربط داده شده است، اعمال افزایش در سال 97 فقط با پیشنهاد وزارت مربوطه و تصویب هیئت وزیران امکان‌پذیر است.

مطهری: کمیسیون تلفیق بودجه اقدامات جدیدی برای حل مشکل ریزگرد خوزستان در نظر بگیرد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی بیشتر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۷ برای حل مشکل ریزگرد استان خوزستان شد.

علی مطهری نایب رئیس مجلس در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 25 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی خطاب به تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 97 گفت: با وجود شرایط نامناسب خوزستان به خاطر موضوع ریزگردها لازم است؛کمیسیون تلفیق بررسی بیشتری در این حوزه داشته باشد و اقدامات جدیدی را در نظر بگیرد.

مجلس فردا جلسه علنی ندارد/ اعلام زمان جلسه بعدی بررسی بودجه۹۷ در صحن

عضو هیات رئیسه مجلس از برگزاری جلسه علنی مجلس در دو نوبت چهارشنبه و عدم برگزاری جلسه در روز پنج شنبه خبر داد.

 

اکبر رنجبرزاده در توضیح برگزاری جلسات صحن علنی مجلس شورای اسلامی پیرامون بررسی لایحه بودجه سال 97، گفت: امروز چهارشنبه (25 بهمن ماه) در دو نوبت صبح و بعداز ظهر جلسات صحن علنی خواهیم داشت اما در روز پنج‌شنبه (26 بهمن ماه) مجلس نشست علنی نخواهد داشت.

گفتنی است؛ مجلس شورای اسلامی تاکنون یازده جلسه برای بررسی لایحه بودجه سال 97 برگزار کرده است که در این جلسات بخش درآمدی لایحه بررسی و تصویب شده است.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه صورتی انتقال دارایی مشمول مالیات نمی‌شود؟

نمایندگان مجلس در مصوبه ای مواردی را تعیین کردند که در صورت انتقال دارایی مشمول مالیات نمی‌شوند. نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز در جریان بررسی ایرادت شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ماده ۱۳ این طرح را اصلاح کردند.

به گزارش ایسنا، صدر ماده (۱۳) و بندهای (الف) و (ب) و تبصره‌های آن‌ها به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۳- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۷) به ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم الحاق می‌شود:

ماده ۴۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، در موارد زیر مشمول مالیات نمی‌شود:

الف- انتقال ملک مسکونی متعلق به «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» در صورتی که:

۱- دوره تملک آن بیش از دو سال باشد و
۲- شخص فوق مالک ملک مسکونی دیگری نباشد.

تبصره ۱- عایدی سرمایه حاصل از انتقال ملک مسکونی متعلق به «سرپرست خانوار» در صورتی که دوره تملک آن بیش از دو سال باشد و شخص فوق صرفاً یک ملک مسکونی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. در خصوص سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از دو سال، می‌تواند در هر پنجسال، یک بار رعایت نشود.

تبصره ۲- در صورتی که اشخاص موضوع این بند نسبت به خرید ملک مسکونی جدید اقدام نمایند و حداکثر ظرف یکسال از زمان خرید آن، نسبت به انتقال ملک مسکونی اولیه دارای شرایط این بند (با رعایت تبصره (۱) این بند) اقدام کنند، انتقال ملک مسکونی اولیه مشمول مالیات نمی‌شود.

تبصره ۳- مجموع کل درآمد اجاره املاک با کاربری مسکونی متعلق به اشخاص غیرتجاری، در طول دوره تمک بر اساس ارزش اجاری موضوع ماده (۵۴) این قانون، مشروط به صدور صورتحساب الکترونیکی اجاره، از عایدی سرمایه همان دارایی ‌کسر می‌شود. تخفیف مذکور تا سقف پنجاه درصد (۵۰%) عایدی سرمایه همان دارایی‌ قابل اعمال است. اعمال این تخفیف پس از اعمال حکم موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ خواهد شد.

تبصره ۴- در خصوص اشخاصی که مالک بخشی از یک یا چند ملک مسکونی هستند، مجموع سهم‌ (دانگ) مالکیت املاک مسکونی تا سقف یک ملک مسکونی کامل با رعایت تبصره (۱) این ماده، مشمول معافیت موضوع این بند می‌شوند و عایدی سرمایه حاصل از انتقال مازاد مالکیت مذکور، مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد.

ب- انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی متعلق به «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» در صورتی که:

۱- دوره تملک آن بیش از یک سال باشد 

۲- شخص فوق، مالک تمام یا بخشی از خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی دیگری نباشد.

تبصره ۱- عایدی سرمایه حاصل از انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی متعلق به «سرپرست خانوار» در صورتی که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و شخص فوق صرفاً یک خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. در خصوص سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از یک سال، می‌تواند در هر پنجسال، یکبار رعایت نشود.

تبصره ۲- در صورتی که اشخاص موضوع این بند نسبت به خرید خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی جدید اقدام نمایند و حداکثر ظرف شش ماه از زمان خرید آن، نسبت به انتقال خودروی سواری اولیه دارای شرایط این بند (با رعایت تبصره (۱)) اقدام کنند، خودروی سواری اولیه مشمول مالیات نمی‌شود.

بند ج این ماده نیز حذف شد که در آن آمده بود :«ج- دارایی‌های موضوع بند (۳) ماده (۴) این قانون متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای هجده سال» مجموعاً به میزان یکصد و پنجاه گرم طلای هجده عیار یا معادل آن در هر پنجسال»

عنوان بند (ه) ماده (۱۳) به بند (د) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

د- انتقال املاک موضوع ماده (۶۸) و ماده (۷۰) این قانون

عنوان بند (و) ماده (۱۳) به بند (ه) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

ه- انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که پیش از استقرار بستر اجرایی تملک شده‌اند، تا سهسال پس از استقرار بستر اجرایی

ز- انتقال «کلیه اراضی با کاربری کشاورزی اعم از باغ‌ها و زمینهای زراعی و اراضی فاقد کاربری» با دوره تملک بالای سه سال

تبصره - اراضی داخل محدوده شهر و باغ‌ویلاها مشمول معافیت این بند نمی‌باشند.

بند (ح) ماده (۱۳) و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح شد:

ح- انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به صورت بلاعوض نظیر هدیه و وقف

تبصره-شرط برخورداری از معافیت این بند، درج بلاعوض بودن در صورتحساب الکترونیکی مربوط است.

عنوان بند (ط) ماده (۱۳) به بند (ج) تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

ج - انتقال ارز حاصل از روش‌های مجاز ورود ارز به کشور به تأیید بانک مرکزی مشروط به رعایت قوانین و مقررات مربوط

تبصره ماده (۱۳) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره- آیین‌‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ششماه پس از تاریخ لازم ‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه می‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • تشریح مصوبات جلسه هیات وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • در چه صورتی انتقال دارایی مشمول مالیات نمی‌شود؟