Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@15:54:02 GMT

تغییرات وام مسکن بافت فرسوده

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۹۸۳۹۰

تغییرات وام مسکن بافت فرسوده

به گزارش جهان نيوز، ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیر عامل بانک مسکن با بیان اینکه سیاست بانک مسکن در دوره جدید طی برنامه ششم توسعه توجه به بافت‌های فرسوده است، اظهار کرد: بانک مسکن علاوه بر فعالیت‌های بانکی و حساب‌های تعهدی خود به صورت پرقدرت وارد حوزه ناکارآمدی شهری شده و اعطای تسهیلات به بافت‌های فرسوده را جزو برنامه‌های اصلی خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه از سال گذشته ورود به بافت‌های فرسوده را آغاز کرده‌ایم، افزود: شهریور سال گذشته نرخ تسهیلات مسکن صندوق پس انداز یکم را کاهش دادیم، به طوریکه برای بافت‌های فرسوده نرخ تسهیلات 8 درصد و برای سایر بافت‌ها 9.5 درصد اعلام کردیم.

رحیمی انارکی تاکید کرد: برای تسهیلات بافت‌های فرسوده تمایز بسیاری قائل شدیم و امسال نیز در اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن نرخ سود تسهیلات را از 17.5 درصد به 16 درصد کاهش دادیم.

مدیر بانک مسکن با بیان اینکه مدت بازپرداخت تسهیلات خرید مسکن در بافت‌های فرسوده را از 12 سال به 15 سال افزایش خواهیم داد، گفت: در صورت موافقت بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار مدت بازپرداخت تسهیلات افزایش خواهد یافت.

وی تاکید کرد: کاهش نرخ تسهیلات خرید مسکن در بافت‌های فرسوده از چند روز پیش به تمام شعبات بانک مسکن اعلام شده و آنها باید این کاهش نرخ را اعمال کنند.

رحیمی انارکی با تاکید بر این که صندوق پس انداز یکم هیچ وقت ورشکسته نمی‌شود، گفت: صندوق پس انداز یکم در برخی از مواقع با کسری منابع مواجه می‌شود که برای جبران آن از منابع بین بانکی استفاده خواهیم کرد.

وی یادآور شد: خط قرمز کسری منابع بانک مسکن دست درازی به منابع بانک مرکزی است که این اقدام نیز تبعات تورمی برای اقتصاد کشور خواهد داشت .

رحیمی انارکی با بیان اینکه به دولت و بانک مرکزی برای کسری منابع این بانک هشدار داده‌ شده است، گفت: در صورتیکه صندوق پس‌انداز یکم در دوران رونق و افزایش قیمت‌ها با افتتاح‌ حساب های بیش از حد روبرو شود، امکان مواجه با کسری حساب وجود دارد.

مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه روزانه یک هزار فقره افتتاح حساب در این بانک انجام می‌شود، بیان کرد: تا به امروز 370 هزار حساب سپرده تسهیلات افتتاح شده که این میزان بیش از مدل طراحی‌ شده این بانک است.

رحیمی انارکی یادآور شد: در صورتیکه این میزان حساب‌ها افزایش یابد، بانک مسکن با کسری منابع مواجه می‌شود و برای جبران این کسری باید از سپرده‌های بین بانکی استفاده کنیم.

وی افزود: این اقدام باعث افزایش نرخ سود تسهیلات به 18 درصد خواهد شد، بنابراین  باید منابعی از صندوق توسعه ملی در اختیار ما قرار گیرد تا این بانک با کسری منابع مواجه نشود.

به گفته وی؛ بانک مسکن آمادگی کامل برای اعمال کاهش نرخ سود تسهیلات خرید مسکن در بافت‌های فرسوده به شش درصد را دارد.

رحیمی انارکی تصریح کرد: با بررسی‌های انجام شده در بافت‌های فرسوده هیچ نگرانی در خصوص افزایش قیمت مسکن در این محدوده وجود ندارد و یک روند آرام برای سپرده‌گذاری تسهیلات خرید مسکن در این منطقه وجود دارد.

وی در خاتمه تاکید کرد: تنها 10 درصد از تسهیلات مسکن مربوط به بافت‌های فرسوده است و این مدل نشان می‌دهد که یک روند رو به رشد در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال