Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اصفهان، صبح امروز 25 بهمن ماه، جواد صدیقیان رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان آران و بید گل با اعلام این خبر افزود: به منظور بروز رسانی اطلاعات تولید کنندگان صنایع دستی دوره های آموزشی کارآفرینی، بازاریابی الکترونیک صنایع دستی و دوره تخصصی CRM (ارتباط با مشتری) مرتبط با توسعه صنایع دستی شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: فراگیران این دوره های آموزشی عمدتاً از شاغلین بخش تولید صنایع دستی شهرستان آران و بیدگل بوده که با گذراندن این دوره میتوانند در جهت ارتقاء کیفیت محصول با بازاریابی مناسب برای ورود به بازار های داخلی و خارجی به نحوی شایسته اقدام نمایند.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان آران و بیدگل گفت: هدف از برگزاری این دوره ارتقای توان علمی و عملی شاغلان صنایع ‌دستی و آشنایی هنرمندان صنایع دستی شهرستان آران و بیدگل با شیوه‌های نوین کار آفرینی و ایجاد کسب و کار آنان است

صدیقیان در پایان تاکید کرد: این دوره ها توسط واحد آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی دکتر حسین عظیمی شهرستان آران و بیدگل و با استفاده از اساتید برجسته حوزه بازاریابی و تبلیغات برگزار گردیده و به شرکت کنندگان نیز گواهی‌نامه معتبر آموزشی اعطا خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برگزاری یادواره ۴۰۰ شهید کارگر و فرهنگی آران و بیدگل
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل