Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص علت تجمع رادیولوژیست‌ها مقابل وزارت بهداشت اظهار کرد: دلیل تجمع رادیولوژیست‌ها، اعتراض آنها به آیین‌نامه ابلاغ شده وزارت بهداشت است که به متخصصان زنان اجازه داده شده تا بعد از گذراندن دوره سونوگرافی بتوانند در کنار کار خود سونوگرافی هم انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان بابایی خاطر نشان کرد: در بسیاری از شهرهای محروم با کمبود متخصص رادیولوژی روبرو هستیم و در برخی از شهرها هم متخصصان رادیولوژی مرد هستند که همین مساله باعث شده گاهی ساکنین شهرهای محروم مجبور شوند فاصله 250 تا 300 کیلومتر به مرکز استان را برای پیدا کردن یک متخصص رادیولوژی طی کنند.

وی با اشاره به اینکه امکان استقرار متخصص رادیولوژی در همه شهرهای محروم وجود ندارد اظهار کرد: اما در همه‌ شهرها متخصص زنان داریم که می‌توان از آنها برای رادیولوژی خانم‌ها استفاده کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: هدف از آموزش متخصص زنان در مناطق محروم این است که بتوانند با گذراندن دوره 3 تا 6 ماه به این توانمندی برسند که در موارد اورژانس، بیماران را در مراکز دولتی سونوگرافی کنند.

وی با اشاره به اینکه در جلسات انجمن رادیولوژی به نظرات کارشناسان توجه می‌شود اظهار داشت: در این جلسات آئین نامه‌ای ابلاغ شد، که در شهرهای محروم متخصصان زنان بتوانند رادیولوژی هم انجام دهد؛ این متخصصان با گذراندن دوره‌های مورد نیاز مدرک می‌گیرند و در استان‌ها شروع به کار می‌کنند.

جان بابایی با بیان اینکه از رادیولوژیست‌ها خواهشمندیم در مقابل خواسته‌های مردم که خواسته‌های به حق است همراهی کنند تاکید کرد: اگر متخصص زنان در این شرایط بتواند سونوگرافی انجام دهد قطعا کاربرد بالایی دارند چرا که می‌توانند در کنار معاینه، سونوگرافی هم انجام دهند و حداقل جان یک نفر نجات پیدا کند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به کمبود نیرو در مناطق محروم عنوان کرد: گاهی رادیولوژیست‌‎ها نمی‌تواند تمام ماه را به طور کامل در مراکز دولتی مناطق محروم فعالیت کنند و همچنین خانواده‌ها توقع دارند سونوگرافی آنها توسط خانم انجام شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت توزیع ناعادلانه ندارد و تمام نیروهای طرحی از نظر قانونی متعهد هستند گفت: در مراکز استان این نیروها نگه داشته نمی‌شوند و همه آنان به محیط کار می‌روند ولی زمانی که تعهد آنان از نظر قانونی تمام شود، در شهرهای بزرگ مطب می‌زنند که با این کار شهرهای اطراف با کمبود پزشک مواجه می‌شوند، همچنین ممکن است در یک شهر متخصص رادیولوژی در داخل شهر مطب داشته باشد اما نتواند در بیمارستان دولتی شیفت شب را پوشش دهد.

جان بابایی با اشاره به اینکه اولویت نیاز به متخصص رادیولوژی در مناطق محروم است بیان کرد: زمانی که متخصص زنان به توانمندی انجام سونوگرافی برسد، اگر رادیولوژیست خانم به تعداد کافی در بیمارستان نباشد می‌تواند بیماران خود را در بیمارستان دولتی سونوگرافی کنند که در این کار هیچ رادیولوژیستی از نظر مالی ضرر نخواهد کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در بیمارستان دولتی به متخصص رادیولوژیستی نیاز داریم که بتواند شب در آن بیمارستان فعالیت کند گفت: پزشک مورد نیاز باید در آن شهر مقیم مستمر باشد.

وی یاد آور شد: در موضوع آموزش سونوگرافی به متخصصان زنان بحث تخریب هیچ صنف وجود ندارد و فقط موضوع توجه به مسائل مردم است و با توجه به اینکه مناطق محروم زیاد داریم نیاز به انجام این خدمات وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری میان کمیته امداد، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و حسین انواری نماینده خیر نیکوکار، به امضا رسید.

براساس این تفاهم‌نامه ۵۴ کلاس درسی در مناطق محروم پنج استان کشور شامل آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، کرمان و هرمزگان احداث و تکمیل خواهد شد.

ساخت ۱۲ کلاس درس در هنرستان مهندس علاقبندان استان آذربایجان غربی، ۶ کلاس درس در هنرستان دخترانه سردار شهید سلیمانی اصفهان، ۱۲ کلاس درس در هنرستان شبانه‌روزی امیرکبیر خوزستان ،۱۲ کلاس درس در هنرستان شهید مغفوری کرمان و ۱۲ کلاس درس در هنرستان شبانه‌روزی تخت در استان هرمزگان در قالب این تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است.

مبلغ در نظر گرفته شده برای احداث این پروژه‌های آموزشی ۳۵۵ هزار میلیون ریال است که نیمی از این مبلغ از سوی کمیته امداد توسط فرد خیر تامین می‌شود.

کد خبر 6092486

دیگر خبرها

  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر