Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@01:03:51 GMT

تلاش برای یافتن پیکردیگر خدمه کشتی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۰۷۱۱۷

احمد مقیمی رئیس هیات مدیره شرکت ملی نفتکش، سیروس کیان ارثی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش، جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، ابراهیم صادقی فر معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر کار، روزبه کردونی دستیار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور حقوق شهروندی، اعضای هیات مدیره شرکت ملی نفتکش، محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و کشتیرانی در مراسم استقبال از پیکر جانباختگان نفتکش سانچی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیان ارثی در این مراسم با بیان اینکه برای یافتن پیکر دیگر خدمه سانچی، گروه تجسس به عمق ۱۱۵ متری راه یافتند و در حال بررسی شرایط برای ورود به ساختمان کشتی هستند، گفت: آلودگی شدید در منطقه شرایط را برای ورود به داخل کشتی بسیار مشکل کرده اما امید برای یافتن پیکر دیگر خدمه کشتی غرق شده همچنان وجود دارد. در صورت پایداری شرایط آب و هوایی عملیات تجسس پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرایط آلایندگی و زیست محیطی محل غرق شدن سانچی شرایط ویژه ای است و وضعیت آب و هوا به گونه ای است که تجسس را با سختی رو به رو کرده است، گفت: غواص ها نیز در این شرایط به سمت کشتی حرکت می کنند و حتی تاکنون توانسته‌اند بخش‌هایی از مخازن سوخت کشتی را که نشت می کرد مهار کنند. با این حال این عملیات کار زمان بری است و غواص ها با توجه به عمق زیاد محل غرق شدن مدت کوتاهی می‌توانند زیر آب بمانند و پس از خارج شدن از آب ۴۸ ساعت در کپسول‌های ویژه‌ای که شرایط فشار بدن آنها را به وضعیت نرمال برمی گرداند، استراحت می کنند و دوباره پس از آن تجسس از سر گرفته می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش اظهار افزود: به دلیل شدت انفجار شکل ظاهری کشتی دفورمه شده و تغییر شکل یافته است که ورود به آن را سخت کرده است. با این حال گروه غواصی در تلاشند تا اتاقک ها و کابین های سانچی را بررسی کنند تا ببینند آیا پیکر خدمه در این اتاقک ها هست یا خیر.

وی درباره  وضعیت بررسی اطلاعات سانحه نیز تصریح کرد: هم شرکت‌های بیمه گر دو کشتی ایرانی سانچی و چینی کریستال در حال بررسی سانحه هستند و هم چهار کشور ذینفع این قضیه بر اساس تفاهم نامه ای که امضا کرده اند در حال رمزگشایی جعبه سیاه هستند.

کیان ارثی در خصوص تعیین مقصر این سانحه گفت: در حال حاضر امکان پیش داوری وجود ندارد و تا زمانی که اطلاعات جعبه سیاه رمزگشایی نشود نمی توان مقصر را تعیین کرد. مشاوران بین المللی نیز در حال بررسی سانحه هستند و به محض اعلام نتایج اطلاع رسانی خواهد شد.

به گفته کیان ارثی جعبه سیاه هر دو کشتی در اختیار چهار کشور ذینفع است و از ایران نیز سازمان بنادر و دریانوردی این دو جعبه سیاه را در اختیار دارد. همچنین با پرسنل کشتی کریستال مصاحبه شده که در نهایت با اطلاعات به دست آمده از جعبه سیاه جمع بندی شده و به صورت بسته اطلاعاتی مجددا بررسی خواهد شد. زمان اعلام نتایج نیز در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی است.

وی درباره اینکه آیا به پیکر سایر خدمه نیز دسترسی خواهیم یافت یا خیر، افزود: تلاش می شود به پیکر این شهدا دست یابیم همه ما ایرانی ها امیدوار به رسیدن به پیکرها هستیم اما از نظر کارشناسی شرایط  کار بسیار سخت است.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش در خصوص رسیدگی به خانواده شهدای سانچی تصریح کرد: شرکت نفتکش تمام تلاش خود را خواهد کرد تا خانواده های شهدا به حق و حقوق بین المللی خود دست یابند همچنین بیمه حوادث این شهدا هنوز به خانواده ها پرداخت نشده است و هر گاه مسائل بین المللی مشخص شود وضعیت بیمه آنها نیز تعیین خواهد شد. ضمن اینکه در حال حاضر تمام هزینه های مربوط به انجام آزمایش های دی ان ای و انتقال پیکر این سه شهید به کشور توسط شرکت بیمه گر پرداخت شده است.

بر اساس این گزارش، ١٦دی ماه یک نفتکش ایرانی به نام سانچی با یک کشتی فله بر چینی تصادف کرد که باعث حریق و در نهایت غرق شدن نفتکش شد، از ٣٢پرسنل مفقود شده این نفتکش فقط پیکر سه دریانورد پیدا شد.

مراسم تشییع این جانباختگان با حضور مردم و نمازگزاران پس از برگزاری نماز جمعه از مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود.
انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات توافق شده آزاد می‌شوند

وزارت خارجه هند اعلام کرد یک تن از 17 خدمه کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی که توسط ایران توقیف شده است، تا این لحظه آزاد شده و باقی خدمه این کشتی نیز سالم هستند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه هند اعلام کرد که تمامی خدمه این کشتی با انجام تعهدات توافق شده آزاد خواهند گشت.

ایرج الهی، سفیر ایران در هند از سوی دیگر تاکید داشته که خدمه هندی کشتی توقیف شده بازداشت نبوده و می‌توانند به هند بازگردند.

وزارت خارجه هند همچنین تاکید داشت از طریق نمایندگی این کشور در تهران با خدمه هندی کشتی توقیف شده در ارتباط بوده و درحال تضمین سلامتی آن‌ها هستند.

نیروی دریایی سپاه پاسداران در تاریخ 25 فروردین ماه، یک کشتی باری مرتبط با رژیم صهیونیستی را در منطقه خلیج فارس توقیف کرد.

این کشتی باری که  «ام‌اس‌سی‌آریز» (MSC Aries) نام دارد با پرچم پرتغال فعالیت می‌کرد و مرتبط با شرکت «زودیاک مریتایم» مستقر در لندن بوده که مالک آن یک میلیاردر اسراییلی به نام «ایال اُفر» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • فیلم| تلاش‌ها برای یافتن کودک پنج ساله غرق شده همچنان ادامه دارد
  • آزادی کارکنان هندی کشتی توقیف شده توسط ایران
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می شوند
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات توافق شده آزاد می‌شوند
  • جستجوی یک خانواده برای یافتن پیکر فرزندشان/ یادبودی برای یاسین
  • ادامه تلاش تیم آتش‌نشانی برای یافتن کودک غرق شده در رود «خرسان»
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس