Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@05:32:12 GMT

خودکفایی ایران دردرمان آسیبهای زانو!

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۰۸۵۸۷

رئیس انجمن جراحان زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ایران با تأکید بر این‌که در کشور نه تنها نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور نداریم بلکه این پتانسیل و این گنجایش وجود دارد که بتوانیم به بیماران کشورهای دیگر نیز سرویس بدهیم، گفت: نباید با عوض شدن هر کابینه و هر وزیری در رابطه با یک پروسه کاری و نظمی که باید در نظام درمان باشد با لفاظی بخواهیم روابط صحیح و قانونمند را خدشه‌دار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر «محمد رازی» گفت: کشور ما از نظر ارتوپدی از کشور‌های پیشرفته جهان محسوب می‌شود، مراکز آموزشی ارتوپدی کشورمان از مراکز معتبر جهانی هستند و حتی اساتید خارجی علاقه به این موضوع دارند که ضمن آموزش در مراکز ما تحقیقات خود را در کشورمان انجام دهند.

وی تصریح کرد: ارتوپدی ما بخصوص در زمان جنگ به‌علت نیاز مبرم به خصوص در بخش آسیب‌ها و تروماها، رشد بسیار چشمگیری کرد و متخصصین ما یاد گرفتند با ابزار ساده و محدود بتوانند کار‌های خارق‌العاده‌ای انجام بدهند و آسیب‌های جنگ را درمان بکنند.

متخصص جراحی ارتوپدی افزود: در آن زمان به‌علت محدودیت‌ها و اولویت جنگ جراحی‌های آرتروپلاستی مثل تعویض مفصل و جراحی‌های آرتروسکوپی که جراحی‌های کم‌تهاجمی است برای اعمال جراحی مفصل زانو کمی عقب ماند، اما خوشبختانه پس از جنگ بیشتر به‌علت عشق و علاقه خود پزشکان و حضورشان در کشور‌های اروپایی و آمریکایی و یاد گرفتن نحوه به کارگزاری و گذاشتن پروتز‌های مختلف مفاصل زانو و سایر مفاصل هم‌چنین آموزش آرتروسکوپی در مراکز اروپایی که در زمان جنگ از این قسمت محروم شدیم، بسیار زود جبران شد.

دکتر رازی ادامه داد: با رفتن به اروپا آموزش آرتروسکوپی را گذارندیم و این علم را در کشور به همکارانمان یاد دادیم و امروز شما می‌بینید که در نخستین کنگره‌ای که در جزیره کیش برگزار شد، شمار سخنران‌های ایرانی که می‌توانستند به زبان انگلیسی صحبت و سخنرانی‌های علمی داشته باشند، خیلی محدود بود، اما امروز بیش از ٦٠ سخنران ایرانی در این کنگره حضور دارند که می‌توانستیم حضور ١٥٠ نفر را شاهد باشیم که صرفاً به‌علت فضای کم سالن و مهمان‌های خارجی که حدود ٣٠ نفر از اکثر نقاط دنیا دعوت شده بودند، مجبور شدیم از تعدادی از آن‌ها سخنرانان داخلی بکاهیم.

رئیس انجمن جراحان زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ایران در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که آیا با وجود این همه تجهیزات نیاز است، بیمار را به خارج از کشور اعزام کنیم، گفت: ما در کشور نه تنها نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور نداریم بلکه این پتانسیل و این گنجایش وجود دارد که بتوانیم به بیماران کشور‌های دیگر نیز سرویس بدهیم، بخصوص کشور‌های همسایه مانند کشور‌های شمال ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس که همه موارد نیاز به کار و هماهنگی و بازاریابی و نیاز به یک صنعت علمی توریسم داریم که با زبان گفتن حل نخواهد شد.

وی با بیان این‌که از طرفی ما مشکلاتی در امر درمان بیماران در کشورمان داریم و روابط پزشک و بیمار در کشور ما درست تعریف نشده است، افزود: در قوانین داخلی هیچگونه تطابق، هماهنگی و هم‌وزنی با قوانین خارجی مربوط به پزشک و بیمار در کشور ما وجود ندارد.

دکتر رازی یادآور شد: نباید با تغییر هر کابینه و هر وزیری در رابطه با یک پروسه کاری و نظمی که باید در نظام درمان باشد با لفاظی بخواهیم روابط صحیح و قانونمند را خدشه‌دار کنیم. منبع: میزان برچسب ها: خودکفایی ، درمان ، آسیب های زانو

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۸۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز

بنابر آمار سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز مورد نیاز است که در سنوات گذشته ۱۰۰ هزارتن گوشت بواسطه تامین نیاز صنعت وارد می شد، اما بواسطه شرایط خشکسالی و کشتار دام های مولد در سال گذشته، مسئولان وزارت جهاد با اتخاذ سیاست های تولید قراردادی و واردات دام‌پایه پروار بدنبال افزایش تولید و رسیدن به خودکفایی گوشت قرمز هستند. براین اساس طرح تولید قردادی دام از زمستان سال گذشته در بین جامعه عشایر کلید خورد.

 دولت از اجرای طرح تولید قراردادی گوشت دام عشایر دو هدف  تامین گوشت مورد نیاز کشور و حمایت از جامعه تولید کننده عشایری را دنبال می کند که طبق اعلام مسئولان جامعه عشایر، دام ها از اواخر خرداد روانه بازار می شود و مرحله بعد از اواخر تیرماه باید آغاز شود که با استمرار این طرح طی ۵ سال امکان تامین ۵۰ درصد کسری نیاز کشور از طریق واردات وجود دارد.

چندی پیش مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: ده ها سال است که سالانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن گوشت قرمز از طریق واردات تامین می شود، اما اعتقاد ما برآن است که در داخل کشور ژن هایی وجود دارد که اگر کارهای پرورشی انجام دهیم، امکان خودکفایی در دام سبک و سنگین وجود دارد.

نوروزی می گوید: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته مبنی بر لقاح نژاد دام های کشور با نژادهای پرتولید پیش بینی می شود که در سنوات آتی به خودکفایی در حوزه گوشت قرمز برسیم.

تولید قراردادی دام راهی برای رسیدن به خودکفایی گوشت قرمز

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: تولید دام به نسبت سال های گذشته رشد گسترده ای داشته به طوریکه طبق گزارش سازمان آمار افزایش تولید شامل همه دام های موجود روستایی، عشایری و پرواری است که براین اساس باید برنامه ریزی مناسبی صورت بگیرد تا تولید دچار آسیب نشود.

به گفته او، تولید قراردادی دام از زمستان سال گذشته آغاز شد و بدین منظور پشتیبانی امور دام نهاده در اختیار تولیدکنندگان گذاشت که دام زیادی به وفور موجود است.

پوریان ادامه داد: هم اکنون دام زیادی آماده کشتار وجود دارد که باید بخشی از آن ذخیره سازی و بخش دیگر وارد بازار مصرف شود، اما بازار به خاطر بحث واردات و توزیع مناسب اشباع شده است که همین امر موجب شده تا گوشت زیادی روی دست تولیدکننده بماند.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه تولید قراردادی دام عشایر از زمستان سال گذشته آغاز شد، افزود: سال گذشته تولید قراردادی در برنامه عشایر اجرا شد که دام آن از اواخر خرداد وارد بازار می شود که توسط پشتیبانی باید خریداری و کشتار شود. همچنین بخش زیادی دام توسط پرواربندها تولید که طی روزهای آتی به بازار عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه امکان خودکفایی گوشت قرمز وجود دارد، گفت: اکنون به میزان کافی دام و گوشت در کشور موجود است و همواره دام های زیادی در دامداری داریم که جوابگوی نیاز کشور است و همواره با تولید قراردادی و حمایت از بخش تولید امکان رسیدن به خودکفایی وجود دارد.

تهاتر نهاده در ازای تولید دام سبک در ۴ قطب کشور 

در همین ارتباط حسین دماوندی نژاد گفت: برای تهاتر دام با نهاده برنامه‌ریزی صورت گرفته و چهار قطب در کشور را به منظور اجرای این برنامه شناسایی کرده‌ایم و کار در استان‌ها با دام سبک آغاز شده است.

معاونت امور دام هدف از تولید قراردادی و تهاتر دام با نهاده را تامین گوشت قرمز از منابع داخلی و کاهش هزینه تولید برای تولیدکنندگان عنوان کرد.

افزایش ۴۵ هزارتنی تولید گوشت قرمز از طریق تولید قراردادی 

در ادامه فضل خرم مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عشایر گفت: سال گذشته با حمایت دولت به رغم تمامی تنگناها و مشکلات، قرارداد ۱۲۲ هزارتن تامین نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز را با جامعه عشایر منعقد کردیم که تاکنون ۹۵ هزارتن نهاده در اختیار جامعه عشایر قرار گرفته است.

به گفته او، با توجه به انعقاد قرارداد تولید قراردادی ۵۰۰ هزار راس دام، از اواخر خرداد دام های تولیدی روانه بازار می شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عشایر ادامه داد: مرحله بعدی تولید قراردادی دام از اواخر تیرماه منعقد می‌شود که گوشت آن در ماه‌های آذر، دی و بهمن عرضه می‌شود.

او گفت: امسال برای ۱.۵ میلیون راس تولید قراردادی دام با عشایر قرارداد منعقد می‌کنیم که براین اساس ۳۰ هزارتن گوشت قرمز در نیمه دوم سال به بازار از این‌ محل عرضه می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی عشایر با بیان اینکه سال گذشته ۱۹۵ هزارتن گوشت قرمز تولید شد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال حداقل ۴۵ هزارتن به میزان تولید سال قبل افزوده شود.

او با بیان اینکه ۴۰ درصد دام سبک در اختیار جامعه عشایر است، گفت: بنابر آمار مجموع تولید سالانه گوشت قرمز ۸۶۰ هزارتن است که ۴۲۰ تا ۴۳۰ هزارتن آن از دام سبک و مابقی از دام سنگین است.

خرم گفت: براساس آمار سالانه با احتساب مصرف داخل ۱۰۰ هزارتن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود که طی ۵ سال آینده از طریق تولید قراردادی ۵۰ درصد از کسری نیاز کشور از طریق جامعه عشایر تامین می‌شود.

بنابر اذعان مسئولان، سرانه مصرف گوشت قرمز به ۷ کیلو رسیده است که براین اساس با اعمال حمایت های لازم از بخش تولید امکان تامین نیاز کشور وجود دارد، کمااینکه در پی سیاست های اخیر وزارت جهاد در راستای تنظیم بازار، جمعیت دام سبک و سنگین افزایش پیدا کرده به طوریکه با مازاد دام روبرو هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز