Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن جراحان زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ایران با تأکید بر این‌که در کشور نه تنها نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور نداریم بلکه این پتانسیل و این گنجایش وجود دارد که بتوانیم به بیماران کشورهای دیگر نیز سرویس بدهیم، گفت: نباید با عوض شدن هر کابینه و هر وزیری در رابطه با یک پروسه کاری و نظمی که باید در نظام درمان باشد با لفاظی بخواهیم روابط صحیح و قانونمند را خدشه‌دار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «محمد رازی» در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص دستاوردهای جدید در این کنگره افزود: کشور ما از نظر ارتوپدی از کشورهای پیشرفته جهان محسوب می‌شود، مراکز آموزشی ارتوپدی کشورمان از مراکز معتبر جهانی هستند و حتی اساتید خارجی علاقه به این موضوع دارند که ضمن آموزش در مراکز ما تحقیقات خود را در کشورمان انجام دهند.

وی تصریح کرد: ارتوپدی ما بخصوص در زمان جنگ به‌علت نیاز مبرم به خصوص در بخش آسیب‌ها و تروماها، رشد بسیار چشمگیری کرد و متخصصین ما یاد گرفتند با ابزار ساده و محدود بتوانند کارهای خارق‌العاده‌ای انجام بدهند و آسیب‌های جنگ را درمان بکنند.

متخصص جراحی ارتوپدی افزود: در آن زمان به‌علت محدودیت‌ها و اولویت جنگ جراحی‌های آرتروپلاستی مثل تعویض مفصل و جراحی‌های آرتروسکوپی که جراحی‌های کم‌تهاجمی است برای  اعمال جراحی مفصل زانو کمی عقب ماند، اما خوشبختانه پس از جنگ بیشتر به‌علت عشق و علاقه خود پزشکان و حضورشان در کشورهای اروپایی و آمریکایی و یاد گرفتن نحوه به کارگزاری و گذاشتن پروتزهای مختلف مفاصل زانو و سایر مفاصل هم‌چنین آموزش آرتروسکوپی در مراکز اروپایی که در زمان جنگ از این قسمت محروم شدیم، بسیار زود جبران شد.

دکتر رازی ادامه داد: با رفتن به اروپا آموزش آرتروسکوپی را گذارندیم و این علم را در کشور به همکارانمان یاد دادیم و امروز شما می‌بینید که در نخستین کنگره‌ای که در جزیره کیش برگزار شد، شمار سخنران‌های ایرانی که می‌توانستند به زبان انگلیسی صحبت و سخنرانی‌های علمی داشته باشند، خیلی محدود بود اما امروز بیش از ٦٠ سخنران ایرانی در این کنگره حضور دارند که می‌توانستیم حضور ١٥٠ نفر را شاهد باشیم که صرفاً به‌علت فضای کم سالن و مهمان‌های خارجی که حدود ٣٠ نفر از اکثر نقاط دنیا دعوت شده بودند، مجبور شدیم از تعدادی از آن‌ها سخنرانان داخلی بکاهیم.

رئیس انجمن جراحان زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ایران در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که آیا با وجود این همه تجهیزات نیاز است، بیمار را به خارج از کشور اعزام کنیم، گفت: ما در کشور نه تنها نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور نداریم بلکه این پتانسیل و این گنجایش وجود دارد که بتوانیم به بیماران کشورهای دیگر نیز سرویس بدهیم، بخصوص کشورهای همسایه مانند کشورهای شمال ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس که همه موارد نیاز به کار و هماهنگی و بازاریابی و نیاز به یک صنعت علمی توریسم داریم که با زبان گفتن حل نخواهد شد.

وی با بیان این‌که از طرفی ما مشکلاتی در امر درمان بیماران در کشورمان داریم و روابط پزشک و بیمار در کشور ما درست تعریف نشده است، افزود: در قوانین داخلی هیچگونه تطابق، هماهنگی و هم‌وزنی با قوانین خارجی مربوط به پزشک و بیمار در کشور ما وجود ندارد.

دکتر رازی یادآور شد: نباید با تغییر هر کابینه و هر وزیری در رابطه با یک پروسه کاری و نظمی که باید در نظام درمان باشد با لفاظی بخواهیم روابط صحیح و قانونمند را خدشه‌دار کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،سردار سعید منتظرالمهدی با تشریح گوشه‌ای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و … تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌نمودند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء و … می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟