Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@22:46:13 GMT

4 روش طبیعی برای از بین بردن چربی پلک

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۱۸۳۶۶

4 روش طبیعی برای از بین بردن چربی پلک

زانتلاسما یا چربی پلک برآمدگی زردرنگ، سفت و کوچکی است که معمولا در اطراف چشم‌ها دیده می‌شود. این عارضه بدون درد، خارش و بی‌ضرر است. میزان بالای LDL (چربی بد خون)، عوامل ژنتیکی، مشکلات کبدی، دیابت و عوامل دیگر وابسته به چربی می‌توانند دلایل ایجاد این عارضه باشند. با وجود بی‌خطر بودن زانتلاسما وجود این برآمدگی‌های جوش مانند از نظر زیبایی ناخوشایند بوده و فرد مبتلا را ترغیب به پیدا کردن راه‌کارهای مختلفی برای رفع این اختلال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب امروز با چند ترفند طبیعی برای درمان این مشکل آشنا خواهید شد تا با انجام آن‌ها بتوانید از میزان چربی اطراف چشم‌ها جلوگیری کنید.

۱- از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید

راحت‌ترین روش برای از بین‌ بردن چربی ‌پلک، پیروی از یک رژیم سالم غذایی است. توصیه می‌شود به‌طور مستمر میزان چربی و کلسترول غذایی را که می‌خورید کاهش دهید. در حقیقت رژیم غذایی شما بسیار حائز اهمیت است و کنترل آن می‌تواند میزان و اندازه این برآمدگی‌های ناشی از چربی را کاهش دهد و خوردن غذاهایی که سرشار از چربی و کلسترول هستند می‌تواند شرایط را بدتر کنند. 

- توصیه می‌شود از غذاهایی استفاده کنید که حاوی مقدار کمی از چربی‌های اشباع شده هستند.

- از خوردن غذاهای سرخ‌کردنی مثل سیب‌زمینی سرخ‌شده پرهیز کنید.

- از روغن‌های گیاهی و ارگانیک مثل روغن نارگیل استفاده کنید. ( صبح‌ها ۱ یا ۲ قاشق‌ غذا‌خوری روغن نارگیل در قهوه خود بریزید و بنوشید).

- از مصرف زیاد گوشت قرمز، زرده‌ تخم‌مرغ، غذاهای فرآوری شده و فرآورد‌ه‌های لبنی پر‌چرب که حاوی مقدار زیادی چربی‌های به اصلاح بد هستند پرهیز کنید.

- از مصرف بیش از اندازه شکر و کربوهیدرات‌ها دوری کنید.

- سعی کنید غذاهایی مصرف کنید که حاوی مقدار زیادی فیبر هستند مانند انواع حبوبات، میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل و سبوس‌دار، این دسته‌ از خوراکی‌ها یا فاقد چربی و یا کم‌چربی هستند.

۲- دانه شنبلیله

دانه شنبلیله حاوی مقدار کمی کلسترول است و می‌تواند به خوبی درمان‌گر این نوع برآمدگی‌های ناخوشایند باشد. در ادامه با ۲ روش استفاده از دانه شنبلیله آشنا می‌شوید.

روش اول:

ابتدا مقداری دانه شنبلیله را در آب خیس کنید و بگذارید ۱ شب در آب بماند. صبح روز بعد آب آن را روی نواحی مورد نظر بمالید. با استفاده از انگشت‌تان خود روی برجستگی‌ها را به آرامی ماساژ دهید تا آب کاملا جذب پوست‌تان شود.

روش دوم:

۲ قاشق چای‌خوری دانه شنبلیله را در یک لیوان آب خیس کنید و بگذارید ۱ شب بماند. صبح روز بعد در حالی که ناشتا هستید آن را بنوشید. این نوشیدنی باعث کاهش میزان کلسترول بد بدن‌تان خواهد شد.

۳- سیر

استفاده از سیر یکی از بهترین روش‌های درمانی برای از بین‌ بردن چربی‌های روی پلک است. عصاره سیر به‌طور طبیعی باعث کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود و در مقایسه با داروهای شیمیایی که برای رفع این نوع بیماری‌ها استفاده می‌شوند بدون عوارض جانبی و بی‌خطر هستند.

روش اول:

اولین گزینه پیش روی شما خوردن روزانه ۲ یا ۳ حبه سیر با شکم خالی است.

روش دوم:

می‌توانید چند حبه سیر را له کنید و یا به قطعات بسیار ریز خردشان کنید تا خمیر مانند شوند. سپس خمیر سیر را روی نواحی مورد نظر بمالید و با استفاده از یک گاز مخصوص پانسمان یا تنظیف تمیز روی آن را بپوشانید تا با چشم‌های‌تان تماس نداشته باشد. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد خمیر را با آب گرم پاک کنید. توصیه می‌شود برای اثر‌بخشی لازم در طول چند روز متوالی روزانه از این درمان استفاده کنید.

۴- پوست موز

یکی دیگر از روش‌های بی‌خطر و بدون عوارض جانبی استفاده از پوست موز است. پوست موز کمک می‌کند تا این برجستگی‌های ناشی از چربی به‌طور طبیعی کاهش یابند. پوست این میوه حاوی آنزیم‌ها و آنتی‌‌اکسیدان‌های قوی است که باعث از بین رفتن چربی‌های روی پلک می‌شوند.

روش استفاده:

داخل پوست موز را روی دانه‌های چربی‌ قرار دهید و با استفاده از بانداژ و یا چسب مخصوص پانسمان پوست موز را روی پوست‌تان ثابت کنید و بگذارید ۱ شب روی پوست‌تان بماند. صبح روز بعد پوست موز را بردارید و با آب تازه پوست‌تان را بشویید. برای نتیجه مورد نظرتان هر شب از این درمان استفاده کنید.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

علاوه بر این وضعیت سلامتی کبد بیش از آنچه فکر کنید زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، بیش از ۴.۵ میلیون بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر در این کشور به بیماری‌های کبدی مبتلا می‌شوند.

چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟

دکتر سودا کودالی متخصص کبد می‌گوید: کبد عضو مهم بدن است که چندین عملکرد حیاتی انجام می‌دهد، اما با اینکه تعداد زیادی به بیماری‌های آن مبتلا می‌شوند، کمتر تشخیص داده می‌شود و افراد، معمولا تا وقتی به بیماری‌های کبدی بسیار پیشرفته دچار نشده‌اند به متخصص مراجعه نمی‌کنند؛ یعنی زمانی که گزینه‌های درمانی بسیار محدود شده‌اند.

به گفته دکتر کودالی، برای چندین بیماری که سلامتی کبد را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گزینه‌های درمانی وجود دارند و به همین دلیل تشخیص زودهنگام بیماری کلید اصلی است.

برخی عوارض کبد ناسالم

عوامل متعددی می‌توانند باعث بیماری کبد شوند از جمله عفونت، چربی و مشکلات ایمنی. به گفته دکتر کودالی، پیامد بیماری‌های کبدی طولانی‌مدت فارغ از اینکه چه عاملی موجب آسیب کبدی شده است، شرایطی به نام سیروز کبدی یا آسیب‌دیدگی شدید کبد را به وجود می‌آورد که در صورت ابتلا، بافت سالم کبد تخریب و بافت‌های نسجی نامنظم و زخمی جایگزین آن می‌شوند.

سیروز کبدی خطر ابتلا به سرطان کبد را نیز افزایش می‌دهد و سایر عوارض آن که ناتوانی کبد در انجام دادن چندین عملکرد مهم را در پی دارد، می‌تواند کار فرد را به بستری شدن در بیمارستان بکشاند، بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد و در اغلب موارد به پیوند کبد منتهی می‌شود.

مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت

به گزارش ایندیپندنت، مهم‌ترین کاری که می‌توان برای سلامتی کبد انجام داد، رعایت یک رژیم غذایی متعادل و غنی از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی ضروری است و به گفته دکتر کودالی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند نمونه بسیار خوبی باشد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای حاوی انواع سبزیجات، فیبر و آنتی‌اکسیدان است و بر مصرف ماهی‌های دارای اسید‌های چرب امگا، مغز‌ها و سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها در حد تعادل تاکید می‌کند.

روش‌های دیگر تغذیه برای تقویت سلامت کبد

دکتر کودالی می‌گوید: به جای مصرف بی‌رویه ویتامین‌ها و مکمل‌ها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با این حال آشکار شده که ویتامین E در رفع چربی و التهاب کبد مفید است.

به گفته او، برخی پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب، سطح پایین ویتامین D دیده شود، اما برای تایید اینکه آیا مکمل ویتامین D واقعا در پیشگیری از بیماری کبد چرب مفید است یا این روند را معکوس می‌کند، به تحقیقات و مطالعات بیشتری نیاز است.

برخی روش‌های دیگر برای بهبود سلامت کبد

طبق توضیحات دکتر کودالی، کبد چرب یکی از دلایل اصلی بیماری‌های کبدی است که عامل ثانویه فاکتور‌های خطر مانند فشار خون بالا، دیابت، کلسترول و تری‌گلیسیرید بالا به شمار می‌رود که همگی باید کاملا تحت کنترل باشند.

او خاطر نشان می‌کند که عدم مصرف الکل، پیشگیری از چاقی و کاهش وزن با اصلاح رژیم غذایی و ورزش منظم از راهکار‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های کبدی است. همچنین توصیه می‌کند از مصرف گیاهان دارویی و مکمل‌های غیرضروری که به کبد صدمه می‌زنند، پرهیز کنید. ترک سیگار هم می‌تواند سلامتی کبد را تقویت کند و خواب کافی نیز تاثیر مثبتی بر کبد می‌گذارد. مراجعه منظم به پزشک نیز به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • با بردن پرسپولیس به هواداران استقلال هدیه می‌دهیم
  • مارینوس و گل‌گهر بردن را فراموش کردند!
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • غذای پزشکی تولید شد
  • تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 
  • چهره اصلاح‌طلب مشغول لذت بردن از هوای دلچسب تهران است | تصویر
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند