Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-08@16:40:55 GMT

۵ منبع غنی از کلسترول بد که باید پرهیز کنید

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۲۰۶۵۵

۵ منبع غنی از کلسترول بد که باید پرهیز کنید

کره، مایونز، مارگارین‌ها حاوی میزان زیادی چربی هستند، با این حال روغن‌هایی مانند روغن زیتون، روغن کانولا حاوی چربی‌های سالمی هستند که قلب شما را در وضعیت بهتری نگه می‌دارند. در هر صورت از مصرف مواد غذایی چرب بپرهیزید.به گزارش بلاغ، کلسترول بد که به نام ال دی ال نیز شناخته می‌شود، به نقل از سلامت نیوز می‌تواند منجر به تشکیل پلاک در شریان‌ها شده و باعث مشکلات شدید قلبی عروقی می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وجود چربی در بدن برای ایجاد اسید‌های صفراوی، عملکرد قلبی عروقی و مجموعه‌ای از فرایند‌های بدن ضروری است. مشکل از جایی آغاز می‌شود که شما مقادیر بیشماری از چربی‌ها را دریافت کنید و خود را در معرض خطر ابتلا به هیپوکلسترولمی یا همان تجمع پلاک در شریان‌ها قرار دهید.

لیپوپروتئین با چگالی پایین یا همان ال دی ال نوعی چربی است که به عنوان قاتل خاموش هم شناخته شده است. وقتی سطح کلسترول ال دی ال بالاتر از ۱۳۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد، شما در معرض ابتلا به هیپو کلسترولمی خواهید بود. البته این خطر زمانی تشدید می‌شود که سطح کلسترول خوب یا همان اچ دی ال نیز در مردان کمتر از ۳۵ میلی گرم در دسی لیتر و در زنان کمتر از ۴۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد.

علائم بالینی کلسترول بالا در هر فرد می‌تواند متفاوت باشد با این حال احساس سنگینی یا سوء هاضمه، خستگی، یبوست، بوی بد دهان، التهاب در اندام‌ها، سرماخوردگی‌های پی درپی، سردرد، بینایی تار و درد قفسه سینه از علائم واضح افزایش کلسترول بد هستند.

در این میان، شما ممکن است از تاثیرات برخی مواد غذایی بر افزایش کلسترول بد خون بی خبر باشید:

لبنیات پرچرب:

محصولاتی از قبیل: شیر غلیظ شده، کره و مارگارین و ... سرشار از چربی‌های اشباع هستند و در کسانی که کلسترول بد آن‌ها بالاست، مصرف این نوع محصولات باید به طور کامل متوقف شود. به جای لبنیات پرچرب، شما می‌توانید محصولات گیاهی مانند شیر بادام و شیر سویا، و یا لبنیات کم چرب یا بدون چربی را به رژیم روزانه خود اضافه کنید.

گوشت قرمز:

از مصرف گوشت‌های چرب بپرهیزید. به جای گوشت قرمز مصرف گوشت‌های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون را وارد رژیم تان کنید. توجه داشته باشید که پوست این گوشت‌ها را بکنید. ماهی بخورید. ماهی آزاد، تن یا ساردین بهترین گزینه اند. این ماهی‌ها چرب هستند، اما چربی آن‌ها مانند گردو یا بذر کتان مفید است.

مواد غذایی آماده و صنعتی:

بیشتر غذا‌های آماده و صنعتی به خصوص آن‌هایی که گرم می‌شوند، با روغن‌های هیدروژنه و اسید‌های چرب ترانس تهیه و باعث افزایش کلسترول بد خون خواهد شد. از مصرف مواد غذایی خیلی چرب و خیلی شیرین و به ویژه آن‌هایی که حاوی روغن‌های هیدروژنه هستند بپرهیزید.

قند‌های تصفیه شده و نشاسته:

قند‌ها و کربوهیدرات‌های های تصفیه شده مانند برنج سفید، نان‌ها و پاستا‌های تهیه شده از آرد سفید میزان کلسترول خوب خون را کاهش می‌دهند. برای شما که کلسترول خونتان بالاست توصیه می‌شود از مصرف این مواد غذایی بپرهیزید. شما باید نان‌های سبوس دار مصرف کنید.

کره:

کره، مایونز، مارگارین‌ها حاوی میزان زیادی چربی هستند، با این حال روغن‌هایی مانند روغن زیتون، روغن کانولا حاوی چربی‌های سالمی هستند که قلب شما را در وضعیت بهتری نگه می‌دارند. در هر صورت از مصرف مواد غذایی چرب بپرهیزید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد

به تازگی انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: وارد کننده این روغن درخواست نمونه‌برداری دوباره را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایش ها بار دیگر تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایش ها، هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۷ ادویه که چربی هایتان را مثل کوره می‌سوزاند
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد
  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟