Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@04:55:05 GMT

حمایت یک اسقف کاتولیک در سوئد از پخش اذان

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۲۶۹۳۴

حمایت یک اسقف کاتولیک در سوئد از پخش اذان

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از یورونیوز، اسقف اعظم کلیسایی در «وکسو» شهری در جنوب سوئد، در حرکتی غیر منتظره با حمایت از درخواست مسلمانان از مقامات شهر خواست از این پس صدای اذان نیز در شهر پخش شود. مسلمانان شهر از مقامات شهرداری درخواست کرده بودند تا دست کم یک بار در هفته اذان از بلندگوهای این شهر کوچک سوئد پخش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسقف «فریدرک مودئوس» گفته است بی‌صبرانه در انتظار شنیدن صدای اذان برای مسلمانان است. او اعلام کرد امیدوار است در کنار صدای «زنگ‌های کلیسا» از این پس صدای موذن برای دعوت مسلمانان به نماز پخش شود. وی از تمام حامیان خود خواسته است تا با افراد جدید و متفاوت آشنا شوند؛ چرا که با کمترین مطالعه متوجه می شویم که همه ما برابریم. با این حال شهرداری و پلیس شهر هنوز جواب مثبتی به دعوت انجمن مسلمانان شهر نداده اند. شهرداری اعلام کرده از آنجا که اولین بار است که چنین درخواستی در سوئد انجام می گیرد این نهاد نیاز به زمان بیشتری برای تصمیم گیری دارد.

بنابراین گزارش، مطالعۀ داده‌های آماری نشان می‌دهد که جمعیت مسلمانان در کشورهای اروپایی از ۱۹.۵ میلیون نفر (۳.۸ درصد از کل جمعیت کشورها) در سال ۲۰۱۰ میلادی به ۲۵.۸ میلیون نفر (۴.۹ درصد از کل جمعیت این کشورها) در نیمه سال ۲۰۱۶ میلادی افزایش یافته است. جمعیت مسلمانان سوئد که در سال ۲۰۱۶ میلادی ۸ درصد بوده است، احتمالا تا سال ۲۰۵۰ میلادی بر اساس سناریوی «مهاجرت بالا» حدود ۳۱ درصد، بر اساس سناریوی «مهاجرت متوسط» تا ۲۱ درصد و بر اساس سناریوی «مهاجرت صفر» تا ۱۱ درصد افزایش خواهد یافت.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • ۳۶۰۰ نفر به جمعیت حامیان ایتام در قزوین افزوده شد
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو