Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - 'میان رضا ربانی' رئیس مجلس سنای پاکستان 'خرم دستگیر خان' وزیر دفاع این کشور را به مجلس احضار کرد.

به گزارش ایرنا از رسانه های پاکستان، 'ربانی ' امروز جمعه از 'خرم دستگیرخان' وزیر دفاع پاکستان خواسته است که در خصوص اعزام نیروی جدید به عربستان سعودی از سوی این کشور به مجلس سنا توضیح دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، ربانی گفته است که خرم دستگیر خان باید نمایندگان مجلس سنا را در این خصوص توجیه کند.
به گزارش ایرنا ارتش پاکستان شامگاه پنجشنبه در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که این کشور گروهی دیگر از نیروهای خود را برای انجام ماموریت های مستشاری و آموزش نیرو، به عربستان سعودی اعزام می کند.
همزمان با دیدار سفیر عربستان در پاکستان با ژنرال قمر جاوید باجوا فرمانده ارتش پاکستان که روز گذشته - پنجشنبه - در شهر راولپندی صورت گرفت، روابط عمومی ارتش پاکستان از تصمیم این کشور برای اعزام گروه تازه نفس از نیروهای پاکستانی به عربستان خبر داد.
سرلشگر آصف غفور سخنگوی ارتش پاکستان با اعلام این خبر تاکید کرد که نیروهای پاکستانی هرگز در خارج از خاک عربستان حضور نخواهند داشت.
پیش از این ژنرال قمر جاوید باجوا و نواف سعید المالکی سفیر سعودی، درخصوص اوضاع منطقه بحث و تبادل نظر کردند.
با این حال سخنگوی ارتش پاکستان به تعداد نیروهای جدیدی که قرار است به عربستان اعزام شوند یا مدت ماموریت آنان اشاره ای نکرد.
براساس قرارداد امنیتی میان پاکستان و عربستان که در سال 1982 میلادی امضا شده است، یکهزار نیروی پاکستانی در عربستان مستقر هستند.
سال گذشته وزیر دفاع پاکستان اعلام کرد که این کشور هیچ نیرویی را برای استقرار در نوار مرزی عربستای سعودی با یمن اعزام نمی کند.
حدود سه سال پیش، زمانی که عربستان حمله به یمن را آغاز کرد، رسما از پاکستان خواست تا برای مشارکت در این حمله، نیرو اعزام کند اما پارلمان پاکستان با صدور قطعنامه ای، مانع از هرگونه مشارکت نظامی این کشور در ماجرای یمن شد.
دولت های سعودی و پاکستان چند دهه است که از نزدیک ترین متحدان یکدیگر به حساب می آیند.
آساق**6125**1485**سیدبهادر حسینی
برای دریافت تازه ترین خبرهای بین المللی از ایران و جهان با استفاده از لینک زیر وارد کانال تلگرام ما شوید:
https://t.me/joinchat/AAAAAEAtzWzGcxcKfBowNw

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان با ابراز امیدواری از پیامدهای مثبت سفر اخیر رئیس جمهور ایران به پاکستان تاکید کرد: اسلام‌آباد درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران هیچ گونه فشار یا دیکته خارجی را نمی‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سناتور محمد اسحاق دار در جریان کنفرانس خبری خود در اسلام‌آباد در پاسخ به پرسشی درخصوص راهبرد این کشور برای غلبه بر بحران انرژی و سرنوشت خط لوله گاز ایران گفت: پاکستان متعهد به تامین نیازهای کشور براساس منافع ملی است‌.‌

وی تاکید کرد: هرگونه تصمیم درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با ایران مطابق با تصمیم دولت پاکستان خواهد بود زیرا ما یک کشور آزاد و مستقل هستیم و تحت تاثیر ملاحظات خارجی قرار نخواهیم گرفت‌.

معاون نخست وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از پیامدهای مثبت سفر اخیر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان و رویکرد صادقانه ۲ کشور در دیدارها و رایزنی‌های متقابل برای تحکیم روابط فی‌مابین، اظهار داشت: پروژه خط لوله گاز سابقه قدیمی و پیچیده‌ای دارد لذا پاکستان هرگونه تصمیم را مطابق با منافع ملی خود اتخاذ می‌کند و هرگز دیکته خارجی را قبول نخواهد کرد.

وی همچنین درباره روابط پاکستان با عربستان و افغانستان نیز گفت که بنابر دعوت نخست وزیر پاکستان، ولیعهد عربستان ماه جاری (میلادی) سفر رسمی به اسلام‌آباد خواهد داشت. اسلام‌آباد همچنین خواهان روابط متعادل و سازنده با افغانستان است اما متاسفانه پدیده تروریسم یک مساله جدی در روابط با این کشور است و کابل باید به این نگرانی‌ها بپردازد.

پیش از این وزیر دفاع پاکستان، سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز خوانده و تاکید کرده بود: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

خواجه محمد آصف با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیراً نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

کد خبر 751551

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • تحولات اوکراین| امکان درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو