Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@03:16:35 GMT

با خیال راحت چمدان‌هایتان را برای سفر ببندید

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۳۷۰۹۲

با خیال راحت چمدان‌هایتان را برای سفر ببندید

جامعه:با نزدیک شدن به روزهای پایانی بهمن‌ماه، حال و هوای عید و تعطیلات نوروزی بیشتر به مشام می‌رسد. تعطیلاتی که با سفر دلچسب‌تر هم می‌شود.

قدس آنلاین-با نزدیک شدن به روزهای پایانی بهمن‌ماه، حال و هوای عید و تعطیلات نوروزی بیشتر به مشام می‌رسد. تعطیلاتی که با سفر دلچسب‌تر هم می‌شود. برای ساماندهی به این سفرها، طبق سال‌های گذشته پیش فروش بلیت‌ برای بازه زمانی ۲۵ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ۹۷ به دو صورت اینترنتی و همچنین دفاتر فروش بلیت در سطح کشور آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا امسال نیز شاهد افزایش قیمت‌های بلیت اتوبوس، قطار و هواپیما خواهیم بود؟

قیمت بلیت اتوبوس در نوروز ۹۷ افزایش ندارد

دبیر اتحادیه شرکت‌های مسافربری کشور به خبرنگار ما می‌گوید: بلیتی که امروز مسافران در بهمن ماه ۹۶ تهیه می‌کنند، به همان قیمتی است که در سال ۹۴ و ۹۵ خریداری کرده‌اند.

احمدرضا عامری، می‌افزاید: بیشتر مسافرانی که از اتوبوس استفاده می‌کنند، بخش آسیب‌پذیر جامعه هستند و تهیه هزینه سفر برای آن‌ها دشوار است، به همین دلیل امسال بر خلاف سال‌های گذشته که از آخر اسفند تا ۱۵ فروردین قیمت‌ها افزایش می‌یافت و پس از آن به روال گذشته باز می‌گشت، به توصیه کارشناسان اقتصادی افزایش قیمتی در فروش بلیت‌های نوروزی نداشته‌ایم.

عامری بیان می‌کند: امسال اولین بار در طول چند دهه گذشته است که قیمت بلیت‌ اتوبوس در نوروز تفاوتی با گذشته نکرده است.

پیش فروش بلیت قطار با تغییراتی بسیار اندک

به گفته مسئولان برای پیک نوروز سال ۹۷ افزون بر ۴۸۴۰ قطار خدمات‌رسانی می‌کنند و صندلی ایجادی یک میلیون و ۸۷۳ هزار نفر است که نسبت به نوروز۹۶، ۶/۱۳ درصد رشد داشته است.

مسئول سامانه فروش بلیت سازمان راه‌آهن کشور نیز با بیان اینکه از سال ۹۴ تاکنون هیچ افزایشی در قیمت نرمال بلیت‌ها نداشته‌ایم، به خبرنگار ما می‌گوید: برای تعطیلات نوروز نیز افزایش قیمتی نداریم و در پیش خرید بلیت‌ها مردم همان وجهی را می‌پردازند که سال ۹۴ برای قیمت نرمال پرداخت می‌کرده‌اند.

علی زکی‌پور توضیح می‌دهد: قیمت بلیت‌ها بر مبنای مسافت طی شده از مبدأ تا مقصد طبق تعرفه‌هایی که وجود دارد محاسبه می‌شود که این قیمت از سال ۱۳۹۴ ثابت بوده و هیچ تغییری نکرده است. اما یکسری ارقام دیگر به این قیمت اضافه می‌شود مانند پذیرایی که با توجه به افزایش قیمت اقلام و تورم دستخوش تغییر می‌شود، اما درصد آن نسبت به کل بلیت آن قدر نیست که تفاوت زیادی در قیمت ایجاد کند.

زکی‌پور می‌افزاید: افزایش قیمت بلیت‌ طی مصوبه‌ای با حضور نمایندگان مجلس، هیئت دولت و وزارت راه و شهرسازی امکان‌پذیر است که فعلاً برای این افزایش تصمیمی گرفته نشده و ارائه خدمات به قیمت خدمات سال ۱۳۹۴ است.

نرخ بلیت‌ها هواپیما افسار گسیخته نیست

آمار نشان می‌دهد، ۳۰ درصد سفرهای نوروزی سال ۹۶ در بخش حمل و نقل هوایی انجام شده است.

رضا جعفرزاده، مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور در این خصوص به خبرنگار ما می‌گوید: پس از آزاد سازی قیمت بلیت‌ هواپیما در آذرماه سال ۹۴، سازمان هواپیمایی کشور نرخ تکلیفی برای شرکت‌های هواپیمایی ندارد. این سازمان تلاش می‌کند زمان‌های خاصی که پیک پروازی بوده و تقاضا در آن زیاد است، با معاونان عملیات و مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی، نشست‌هایی برگزار کرده، نقش نظارتی داشته و بر چگونگی توزیع بلیت‌های هواپیمایی و پاسخگویی به مسافران نظارت داشته باشد.

وی توضیح می‌دهد: شرکت‌های هواپیمایی در زمان‌های خاصی مانند تعطیلات نوروز، نرخ بلیت‌ هواپیما را از طریق سایت اعلام می‌کنند. مهم این است که نرخ فروش و توزیع بلیت‌ها بر اساس نرخی باشد که شرکت هواپیمایی در سایت اعلام کرده است. اگر بالاتر از آن به فروش برسد تخلف صورت گرفته است.

جعفرزاده بیان می‌کند: نرخ بلیت‌های هواپیما افسار گسیخته نیست؛ ضمن اینکه آزاد سازی به معنای افزایش قیمت هم نیست. مهم این است که پس از آزادسازی نرخ بلیت‌ هواپیما، سازمان هواپیمایی کشوری نرخ تکلیفی در این زمینه ندارد و معیار آن نرخی است که شرکت هواپیمایی اعلام می‌کند.

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور در مورد قیمت‌های بلیت‌ در نوروز ۹۷ بیان می‌کند: معیار تعیین قیمت‌های پیش فروش، عرضه و تقاضا است. هدف اصلی از آزادسازی توان سرویس‌دهی مناسب شرکت‌های هواپیمایی و نیز ایمنی و توسعه ناوگان است. علاوه بر آن، برای تمامی اقشار جامعه، در مقاطع مختلف زمانی سال، حق اختیار به مسافر داده می‌شود. بسیاری از بلیت‌ها در زمان‌های مختلف سال بسیار پایین‌تر از تصور در مسیرهای مختلف به فروش می‌رسد و در مقاطعی نیز به دلیل بالا بودن تقاضا، قیمت‌هایی بالاتر ارائه می‌شود.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903084

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • اشتوتگارت 3-1 بایرن: خیال رئال راحت باشد!‏
  • خیال نکونام بابت خط دفاعی راحت شد (عکس)
  • یک برزیلی دیگر آمد، خیال پائز راحت شد
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب