Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام‌نور همدان از برگزاری نخستین دوره جشنواره کشوری رویش ویژه کانون‌های دانشجویی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه پیام‌نور مرکز همدان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صفی‌الله صفایی ، از حضور 250 دانشجو در این جشنواره خبر داد و افزود: از 500 واحد مراکز دانشگاه‌های پیام‌نور مراکز استان‌های سراسر کشور در این جشنواره 4 روزه در روزهای 19 تا 22 اسفندماه در دانشگاه پیام‌نور همدان حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره فراهم کردن زمینه بروز و ظهور فعالیت‌های موفق جمعی و گروهی دانشجویان فعال در عرصه‌های مختلف کانون‌ها، شناسایی و معرفی استعدادها و خلاقیت‌های فردی و گروهی موجود در کانون‌ها، ایجاد فضای مناسب برای رقابت مثبت میان کانون‌های فرهنگی و هنری، اجتماعی و مذهبی در سطح کشور، فراهم‌سازی بستر آشنایی جامعه با توانمندی‌های موجود در کانون‌ها و ایجاد فضای مناسب برای تعامل و همکاری مشترک میان کانون‌های دانشگاه‌ها با یکدیگر و نهادها و سازمان‌های خارج از دانشگاه برگزار می‌شود.

صفایی با بیان اینکه در هر یک از غرفه‌ها، کانون‌ها می‌توانند فعالیت‌های فرهنگی و برنامه‌های خود را به نمایش بگذارند، ادامه داد: در قالب 31 غرفه توانمندی‌های کانون‌های دانشجویی دانشگاه‌ها ارائه می‌شود و در پایان زمان جشنواره به غرفه‌های برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

وی جشنواره را شامل دو بخش علمی و داوری و اجرایی دانست و گفت: کمیته علمی این جشنواره شامل بخش‌های دینی و مذهبی، اجتماعی، ادبی و هنری، فرهنگ و اندیشه و نمایشگاهی است و از دی‌ماه سالجاری آثار شرکت‌کننده در این جشنواره از طریق سایت و دبیرخانه دریافت شده است.

صفایی کانون‌های فعال در حوزه‌های دینی و مذهبی را معرفی کرد و یادآور شد: قرآن و عترت، نماز و نیایش، اسلام‌شناسی، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، مراسم و اعیاد مذهبی، مهدویت و اهل‌بیت(ع)، هیئت‌های مذهبی، دفاع مقدس و ایثار و شهادت از جمله مباحث کانون‌های دینی، مذهبی است.

وی کانون‌های فعال در حوزه اجتماعی را برشمرد و خاطرنشان کرد: آسیب‌های اجتماعی، جهادی، ایران‌شناسی و گردشگری، محیط زیست، هلال‌احمر، نجوم ، ورزش، کانون‌های خاص ویژه معلولان، کانون‌های خیره و مهارت‌های زندگی از جمله مباحثی است که در کانون‌های اجتماعی به آن پرداخته می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام‌نور همدان کانون شعر و ادب، فیلم و عکس، هنرهای نمایشی، صنایع دستی و موسیقی را از جمله کانون‌های بخش ادبی و هنری دانشجویی معرفی کرد و افزود: کانون سیر مطالعاتی، مطالعات فرهنگی، مطالعات زنان، نشر و اندیشه، گفتگو، کتاب و کتابخوانی، پژوهشی و فرهنگی از جمله کانون‌های بخش فرهنگ و اندیشه دانشجویی هستند.

وی در ادامه بیان کرد: برگزاری امور تفریحی و فوق‌برنامه بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی، برنامه‌های فرهنگی، نشست‌های فرهنگی و هنری و انتخاب برترین هر حوزه از دیگر برنامه‌های این جشنواره است و پیوند دانشجویان دانشگاه‌ها با یکدیگر و ایجاد انگیزه برای حضور دانشجویان در کانون‌های فرهنگی دستاورد مهمی است که در راستای برگزاری این جشنواره پیگیری می‌شود.

صفایی برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی در حوزه مدیران و کارشناسان و دبیران و گروه‌های مختلف دانشجویی را به عنوان برنامه‌های جنبی برگزاری جشنواره کانون‌های فرهنگی دانشجویی مطرح کرد و گفت: با این حرکت خودجوش در شکوفایی استعدادهای دانشجویی و رویش جوانه‌های هنر و ادب و آغاز یک راه جدید برای استعدادهای دانشجویان کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۷۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)

به گزارش خبرنگار مهر، محمد چگنی نژاد امروز دوشنبه در نشست بزرگداشت دهه کرامت استان لرستان، اظهار داشت: در طول دهه کرامت برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در کانون‌های مساجد برگزار می‌شود.

وی افزود: مشارکت و پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان لرستان برای تقویت برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت در استان لرستان ضروری است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با تأکید بر ضرورت حفظ رکن مردم‌محوری برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت، افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با محوریت ترویج فرهنگ رضوی، جریان‌سازی اجتماعی و ارتقا فرهنگ دینی برگزار می‌شود.

چگنی نژاد، بیان کرد: برگزاری ده‌ها برنامه جشن و شادی به مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت معصومه (س)، میلاد امام رضا (ع) و حضرت شاه‌چراغ (ع)، مراسم جشن روز دختر با حضور خادمان حرم رضوی به همراه برنامه‌های متنوع و مختلف فرهنگی، هنری، قرآنی و آموزشی در سطح مساجد دارای کانون فرهنگی هنری تنها بخشی از برنامه‌های دهه کرامت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

وی ادامه داد: همچنین هم‌زمان با شب میلاد باسعادت امام رضا (ع) دو برنامه شاخص در شهر خرم‌آباد و در هر کدام از شهرستان‌های استان لرستان یک برنامه با محوریت مساجد برگزار می‌شود.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با اشاره به فعالیت ۴۹۸ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۳۸ کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در استان لرستان، اظهار کرد: ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت در سراسر کانون‌های مساجد استان لرستان برگزار می‌شود.

کد خبر 6090853

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان