Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@09:26:19 GMT

«گلهای نوین» در تالار وحدت نواخته می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۳۸۴۹۹

«گلهای نوین» در تالار وحدت نواخته می شود

ارکستر «گلهای نوین» به سرپرستی رامبد لطیفی، رهبری رضا مریوند و خوانندگی علیرضا فریدونپور، جمعه ۱۸ اسفند ۹۶ در تالار وحدت به اجرای موسیقی فاخر گلها خواهد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، ارکستر «گلهای نوین» که تا پیش از این اجراهای متعددی را در مکان هایی چون تالار رودکی، سالن نیاوران و فرهنگسرای اندیشه داشته است، این بار با صدای گرم و دلنشین علیرضا فریدونپور، آثاری را از بزرگان موسیقی ایرانی نظیر استادان روح الله خالقی، مرتضی محجوبی، رضا محجوبی، علی تجویدی، همایون خرم و اسدالله ملک با تنظیمی نوین روی صحنه می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سرپرست «ارکستر گلها»، تنظیم این قطعات با بهره گیری کامل از علم هارمونی و کنترپوان و در راستای تفکر استادانی چون روح الله خالقی و جواد معروفی توسط فربد لطیفی (کنسرت مایستر) انجام شده است و در کنار این ارکستراسیون پیچیده، هیچ گونه لطمه ای به ماهیت اصلی و اصالت و زیبایی قطعات زده نشده است.

نوازندگانی که در این اجرا «ارکستر گلها» را همراهی می کنند عبارتند از:

فربد لطیفی، همایون همت آبادی، حسام حسینی، نیما مستشیری، مجید خردجو، قارن درستی، بهاره بیات، امیر رضا علیزاده، مرجان نیکزاد، الهام کریمی جبلی، پدرام کیانی، نازنین خسرویان، مهرداد کشانی، آرین شریفی نوریان (ویولن)، سهیل بهمن، جعفر رستمی، سینا کلوت، سوگل دستمالچی، مونا نوری (ویولن آلتو)، ماهرخ شریف‌زاده، علی صفری، المیرا رحمانی، مرجان سروریان (ویولن سل)، امین شکوهی، باقر عاطفی پور (کنترباس)، روشنک نوشی، مصطفی بانیان (فلوت)، نوژن طوفان، عباس معالجی (کلارینت)، کیمیا شعربافیان (ابوا)، امیر خیری، کیانا طلایی (سازهای کوبه ای)، نیما نظیری (بم تار و سه تار)، رامبد لطیفی (تار و سه تار)

ارکستر «گلهای نوین» ۱۸ اسفند ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه می رود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۸۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفدهمین دوره میرمیران و روز معمار
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)