Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه روحانیت مبارز تهران درباره اولین خطبه نمازجمعه حجت الاسلام ابوترابی‌فرد گفت: هر چهره تازه‎ای مشتری‌های جدیدی هم دارد، اما باید اصل حضور مردم را هم در نمازجمعه تقویت کرد. وقتی مردم گناه، فساد، تبعیض و تفاوت‎های غیرصحیح را ببینند، به همه چیز بدبین می‎شوند، نمازجمعه یکی از آنهاست.

حجت الاسلام سیدرضا اکرمی در گفت‎وگو با خبرآنلاین در پاسخ به سوالی که به نخستین خطبه‎های ابوترابی‎فرد اشاره داشت، گفت: شما را به خدا سراغ مسائل اساسی مردم اعم از بیکاری، گرانی، اعتیاد و طلاق بروید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهران 10 میلیون جمعیت دارد اما فقط 20 هزار نفرشان در نمازجمعه شرکت می کنند، آیا این مسئله اصلی ما می شود؟

وی در واکنش به تحلیل برخی نسبت به عوض شدن فضای نمازجمعه با حضور ابوترابی‌فرد برای اقامه نماز اظهار کرد: چه کسی چنین حرفی زده است؟ آقای موحدی کرمانی قدری کسالت دارد، آقای جنتی هم که دیگر نماز جمعه نمی خواند. بنا هم بر این است که خطبای نماز جمعه متنوع باشند. آقایان امامی کاشانی، خاتمی و صدیقی هستند، آقای ابوترابی فرد هم به ترکیب ائمه جمعه موقت تهران اضافه شد.

عضو جامعه روحانیت مبارز یادآور شد: در طول 39 سال گذشته ترکیب ائمه جمعه تغییراتی داشته است. مرحوم آیت‎الله مهدوی‎کنی، آقای یزدی و موسوی اردبیلی خطیب نمازجمعه بودند. وقتی تهران 10 میلیون نفر جمعیت دارد، چرا فقط 20 هزار نفر در نمازجمعه شرکت می‎کنند؟ پس باید فکر اساسی به حال جامعه کرد.

وی درباره میزان تأثیر خطیب جدید نمازجمعه بر جذب نمازگزاران اظهار کرد: هر چهره تازه‎ای، مشتری های جدیدی دارد، اما باید اصل حضور مردم در نمازجمعه را تقویت کرد. قرآن، سوره جمعه و فراخوان عمومی دارد، باید مردم را باورمند به نمازجمعه کرد. البته نماز جمعه برای خودش شرایطی دارد و اختصاص به خطیب ندارد.

اکرمی تأکید کرد: آن افرادی که نمازجمعه را می چرخانند باید جاذبه داشته باشند. بحث های قبل از خطبه امام جمعه باید جاذبه داشته باشد. مسائل نمازجمعه به مسائل اجتماع ارتباط دارد، وقتی مردم گناه، فساد، تبعیض و تفاوت های غیرصحیح را ببینند، به همه چیز بدبین می شوند، نمازجمعه یکی از آنهاست. باید دست به دست هم دهیم، اینقدر پای همدیگر را نگیریم، دست هم دیگر را بگیریم.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است