Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، جابر مهدیار، مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در فارس امروز، 28 بهمن‌ماه در مراسم افتتاح کانون خادمیاران رضوی مدارس علمیه خواهران استان فارس، این حرکت را نوعی تربیت و مشاوره در مسیر آتش به اختیار مورد انتظار مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) دانست و خطاب به بانوان طلاب گفت: با توجه به اینکه متوجه نسل فعلی و آتی هستید و از لحاظ دروس حوزوی در پایه‌های علمی خوبی قرار داشته و از نخبگان جامعه هستید و با در نظر گرفتن آنچه در ارتباط با موضوع کلاس‌های مشاوره اندوخته می‌کنید، طبیعتاً می‌توانید اثرگذار باشید و به حفظ انقلاب و نسل آن بپردازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: با نظر مقام معظم رهبری، فعالیت‌های آستان قدس رضوی در سطح کشور و خارج از کشور گسترش پیداکرده و این گسترش بحمد الهی به سطح استان فارس هم رسیده است. تقریباً نزدیک به یک و نیم سال است که در توسعه فرهنگ رضوی با ایجاد دفتر نمایندگی در فارس، شورای مرکزی را تأسیس و سازمان قابل‌توجهی در سطح استان ایجاد کردیم.

آموزش 1400 خادم‌یاری رضوی در فارس
مهدیار با اشاره به اینکه نماینده‌های استان فارس در شهرستان‌ها فعال‌شده‌اند، گفت: آموزش‌های اولیه برای نماینده‌های استان در شهرستان‌ها انجام‌شده و تا امروز 1400 نفر برای خدمت در حرم و به‌عنوان خادمیاران حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) آموزش اختصاصی دیده‌اند.
مهدیار از صدور مدرک برای خادمیاران پس از قبولی در آزمون کشوری دوره تربیت دستیار تخصصی مشاوره خبر داد و گفت: مقدمات حضور، گزینش و پذیرش و رسیدن به کد پرسنلی برای خادمیاران انجام‌شده است و در این مرحله بعد از اتمام آزمون، برای خادمیاران مدارکی صادر خواهد شد.
وی با اشاره به فراهم بودن امکان برقراری ارتباط خادمیاران با رابطان استان در شهرستان‌ها، بیان کرد: کار شما در راستای کانون‌هایی است که خود اثرگذاران آن خواهید بود و می‌توانید خدمت بزرگی را انجام دهید.

لزوم توجه به اصل مشاوره‌دهی با رویكرد تثبیت امر به معروف
مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در فارس با تأکید بر اصل مشاوره‌دهی با رویکرد تثبیت امربه‌معروف و نهی از منکر، گفت: آنچه تدبیر صهیونیست، آمریکا و اسرائیل، مقدس کردن منفورها و منفور کردن مقدس‌ها است. یعنی جای امربه‌معروف و نهی از منکر را کاملاً عوض شود. لذا مشاوره دهی شما به خانواده‌ها، نسل‌های فعلی و برنامه‌های آتی با همین رویکرد تثبیت امربه‌معروف و نهی از منکر باشد و در مقابل آن اندیشه بایستید.

راه‌اندازی مهدالرضا در نقاط مختلف فارس
وی، از تأسیس مهدالرضا برای سنین پنج‌ساله در شهرستان‌های استان فارس خبر دارد و گفت: تاکنون سه مهدالرضا فعال‌شده و ان‌شاءالله این توسعه در راستای تربیت نسل پنج‌ساله، قابل تکثیر و افزایش است و در سطح استان هرگونه حمایت لازم برای تأسیس مهدالرضا و گرفتن مجوزهای لازم را انجام می‌دهیم.

توسعه فرهنگ رضوی و خدمت به محرومین جامعه؛ هدف دفتر آستان قدس رضوی
مهدیار، هدف از اقدامات انجام‌شده در استان را توسعه فرهنگ رضوی و خدمت به محرومین جامعه اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه دفتر نمایندگی فارس فعالیت خود را به‌صورت استانی انجام داده و خادمیاران نیز در همان راستا سازمان پیدا می‌کنند، اقدامات انجام‌شده در استان در راستای دو هدف مهم آستان قدس رضوی یعنی توسعه فرهنگ رضوی و هم‌زمان خدمت به محرومین جامعه است.
وی ضمن ابراز حمایت استانی از خادمیاران در زمینه تأسیس و مشاوره، بیان کرد: شما خادمیاران با توجه به پایه علمی، شناخت از جامعه، فضای آموزشی ایجادشده و حمایتی که از دستگاه امام رضا(ع) می‌شوید، با وضعیت مناسبی می‌توانید در کانون‌های خادمیاری مخصوص خانواده‌ها قدم بردارید.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: امسال بعد از وقفه‌ای ده ساله، این رقابت‌ها در چهارده شهرستان و منطقه استان آغاز شده است.
فرشید قاسمی افزود: این مسابقات در شهرستان‌ها و مناطق اقلید، سرچهان، ارسنجان، خرامه، سروستان، لارستان، داراب، فیروزآباد، اشکنان، ممسنی، بالاده، شیراز، سپیدان و قیروکارزین برگزار و یا در درحال برگزاری است.
قاسمی گفت: این مسابقات در دوازده رشته شامل: حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، گفتمان مهدوی، انشای نماز، مداحی، دعا خوانی و اذان برگزار می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: مسابقات شیراز با حضور بیش از هزار و دویست دانش آموز دختر و پسر متوسطه اول و دوم نواحی چهارگانه شیراز و به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز به صورت جداگانه برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: به دلیل پهناور بودن استان، بین مرحله شهرستان و مرحله استانی مسابقات قران، یک مرحله به نام مرحله چهارده گانه ایجاد شده است تا دانش اموزان مستعد بیشتری در زمینه قرانی شناسایی شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس بیان کرد: در این مرحله دانش اموزان مناطق همجوار با هم به رقابت می‌پردازند و در نهایت برترین آنها به مرحله استانی راه پیدا خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • تجلیل از معلمان روستای احمد آباد سفلی در تکاب
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • اولین نکوداشت روانشناسان رضوی برگزار می شود
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود