Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:35:42 GMT

تصویب مشروط کلیات لایحه بودجه سال 97 شهرداری ساری

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۴۷۸۷۷

تصویب مشروط کلیات لایحه بودجه سال 97 شهرداری ساری

ساری-ایرنا-شورای اسلامی شهر ساری روزشنبه لایحه 4 هزار و 500 میلیارد ریالی پیشنهادی بودجه شهرداری این شهر را برای 97 مشروط به رفع اشکال از سوی شهرداری مصوب کرد.

به گزارش خبرنگارایرنا،اعضای شورای اسلامی شهرساری راه اندازی سامانه یکپارچه سازی سیستم شهرسازی، پیش بینی درآمد پایدار، واقعی شدن بودجه و رفع تبعیض دربودجه دهی درمناطق سه گانه شهرداری را از مهمترین مطالبات خودشان از شهرداری برای موافقت با لایحه بودجه سال آینده اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرداخت به موقع بدهی های شهرداری به پیمانکاران ،اختصاص اعتبار برای روستاهایی که به تازگی به شهر ساری ملحق شدند از دیگر شرط شورای اسلامی شهر ساری برای موافقت با لایحه بودجه سال 97 بود.
کلیات لایحه بودجه شهرداری ساری به ارزش 4500 میلیارد ریال با 35 درصد هزینه کرد جاری و 65 درصد عمرانی که نسبت به سال گذشته با افزایش 5 درصدی مواجه شد، صبح امروز با موافقت 7 عضو و مخالفت 2 عضو دیگر به تصویب رسید.
اسفندیارعشوری عضو شورای اسلامی شهر ساری بودجه سال آینده شهرداری این شهر را در برخی مفاد درآمدی غیرواقعی اعلام کرد.
وی مهمترین بخش غیرواقعی بودجه شهرداری را شامل در بخش درآمدها دانست و گفت که بیشترین اتکاء شهرداری ساری در تحقق درآمدها در سنوات گذشته به خصوص سال جاری مربوط به فروش اموال بود.
عشوری گفت که شهرداری در لایحه بودجه سال جاری طبق قانون میزان درآمد ناشی از فروش اموالش را باید 370 میلیارد ریال بود که در این بخش شهرداری حدود 900 میلیاردریال درآمد کسب کرد.
وی افزایش میزان درآمد از این محل و هزینه کردآن را بدون اجازه قانونی از شورای اسلامی شهر غیر قانونی دانست و با این رویکرد به کلیات بودجه سال آینده نیز رای مخالف داد.
** یکپارچه سازی سیستم شهرسازی شرط یک عضو شورای ساری
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساری با انتقاد از اجرایی نشدن سیستم یکپارچه سازی سیستم شهرسازی را از سوی شهرداری این شهر با وجود تاکید اعضای شورای اسلامی ، موافقتش را با کلیات لایحه بودجه سال آینده شهرداری مشروط به اجرایی شدن این سامانه مربوطه دانست.
علی اکبر زلیکانی روز شنبه درهیجدهمین نشست شورای اسلامی شهر ساری گفت که شهرداری برای جلوگیری از فساد اداری در این نهاد و اجرایی شدن کامل ضوابط شهری باید راه اندازی این نرم افزار را در اولویت کاری خود قرار دهد که تاکنون این کار انجام نشد.
نرم افزار سیستم یکپارچه سازی شهرسازی شامل انجام فرآیندهای امور شهرسازی از جمله صدور پروانه های ساختمانی، گواهی های عدم خلاف و صدور پایان کار، صدور پاسخ استعلام ها، محاسبات خودکارعوارض ها و امور نوسازی و غیره است.
** کمرنگ شدن درآمد پایدار شهرداری
زلیکانی کمرنگ شدن درآمدهای پایدار شهرداری را از دیگر انتقادات خود نسبت به لایحه بودجه سال آینده دانست و اظهارداشت که روند فعلی درآمد زایی شهرداری ادامه دار نخواهد بود و این نهاد باید جهت گیری خود را به درآمدهای پایدار ببرد.
عضوکمیسیون عمران شورای اسلامی شهرساری از تبعیض درتخصیص بودجه به شهرداری های سه گانه نیز انتقاد کرد وبیشترین گله مندی دراین تبعیض در تخصیص را مربوط به شهرداری منطقه 3 دانست.
زلیکانی با قدردانی از قرارگیری شهرداری ساری دربین شهرداری های موفق درکشوربرای تحقق درآمد سال جاری گفت که این موفقیت ها نباید بهانه ای برای این نهاد جهت رفتن به سمت درآمد پایدار شود.
** پرداخت بدهی پیمانکاران
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر ساری نیز پرداخت بدهی شهرداری به پیمانکاران را تا پایان سال جاری و پیش بینی درآمد برای عمران روستاهایی که به تازگی به این شهر ملحق شدند را شرایط خودش برای موافقت با لایحه بودجه سال آینده شهرداری اعلام کرد.
سید علی آقامیری گفت که مطالبات پیمانکاران از شهرداری ساری باعث اختلال در کسب و کار این افراد و کارگرانشان شد و باید شهرداری هر چه سریعتر این بدهی ها را پرداخت کند.
پیشتر رئیس شورای اسلامی شهر ساری میزان بدهی شهرداری به پیمانکاران را حدود 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام کرد و وعده داد این بدهی تا مهرماه 97 از سوی شهرداری به طلبکاران پرداخت شود.
شهر ساری با 300 هزار نفر جمعیت 9 عضو شورای شهر دارد و پس از بابل دومین شهر پرجمعیت مازندران محسوب می شود.
گزارش خبری : حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟