Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد به سبب ناکافی بودن آب پنیر تولید شده در کارخانه های داخل کشور برای پاسخگویی به همه نیاز واحدهای صنایع غذایی، ثبت سفارش آن صورت گرفته است..

به گزارش اقتصا آنلاین، بتازگی خبرهایی با محور انتقاد از صدور مجوز واردات آب پنیر منتشر شده است.

در همین پیوند، امروز (شنبه) وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: آب پنیر با ردیف تعرفه 04041000 به عنوان منبع غذایی سرشار از پروتئین بالا در فرآورده های گوشتی، شیرینی، شکلات و بعضی صنایع لبنی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وزارتخانه در اطلاعیه ای که با همین موضوع منتشر کرد، افزود: آب پنیر با ردیف تعرفه 04049010 نیز به عنوان ماده اولیه در تولید شیرخشک اطفال استفاده می شود.

بر پایه این اطلاعیه، «نظر به اینکه تولید این نوع محصول در ایران پاسخگوی همه نیازهای واحدهای تولیدی داخل کشور نیست، بنا بر اعلام دفتر مقررات و استاندارهای بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ثبت سفارش آن انجام گرفته است».

بیشترین میزان واردات آب پنیر نیز به این ردیف تعرفه مربوط می شود.

وزارت صنعت، معدن و تجارت اول بهمن ماه با ارسال نامه‌ای به سازمان‌های استانی خود، تعرفه واردات آب پنیر و پودر آن را اعلام کرد و ورود آن را با رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی مربوطه مجاز دانست.

بنا بر آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران پارسال بیش از سه هزار و ۷۲۶ تن آب پنیر به ارزش ۱۱ میلیون و ۶۳۸ هزار و ۷۰۱۱ دلار وارد شد.

در واردات این محصول، ترکیه، فرانسه، امارات، اتریش، هلند و دانمارک به ترتیب بیشترین سهم را داشتند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است