Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه ۱۲ فعالیت کلانتری‌ها را برون‌سپاری کرده و به حوزه پلیس + ۱۰ وااگذار کرده‌ایم و گفت: در سال جاری موفق شدیم ۶ میلیون بار مراجعه به کلانتری‌ها را کاهش دادیم.سردار محمد شرفی با بیان اینکه در شورای عالی تحول در کلانتری‌ها به ریاست فرمانده ناجا برنامه ریزی های متنوعی در زمینه تحول در ساختارهای کلانتری و پاسگاه‌ها انجام شده است، گفت: این تحولات در زمینه های مختلفی از جمله ساختاری، نظامات اداری و مسائل مربوط به روندهای انجام کار در کلانتری‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مسائل ساختاری، نظامات اداری و روند انجام کارها در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها نیازمند بازنگری بود، خاطرنشان کرد: برخی از ساختارها باید متناسب با نیاز جامعه توسعه پیدا می‌کرد، چراکه ما نسبت به شاخص‌های کل جهان عقب هستیم.

رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه در پلیس پیشگیری پلیس ۲۴ کشور دنیا مطالعه شده است، تصریح کرد: در اکثر کشورها برای هر هزار نفر جمعیت ۵ تا ۷ پلیس وجود دارد، اما در کشور ما در شرایط فعلی ۱.۵ نفر پلیس برای هر هزار نفر وجود دارد. بنابراین عددمان نسبت به میانگین جهانی بسیار پایین است.

سردار شرفی به یکی از راه‌های حل این معضل اشاره کرد و گفت: تقویت ساختارها یکی از راه‌های حل برطرف کردن این معضل است. این موضوع نیز در کمیسیون ساختار در ذیل شورای عالی تحول در جلسات متعدد بررسی شد و اقداماتی نیز صورت گرفت.

او ادامه داد: در راستای این اقدامات تعدادی از کلانتری‌ها را در بعضی از جغرافیا افزایش دادیم و اقداماتی نیز در روندهای انجام کار تحت عنوان مکنا یا مدیریت کیفیت در کلانتری‌ها صورت گرفت. همچنین مباحثی از جمله زیباسازی محیط کلانتری‌ها و تعریف فرآیندهای انجام کار از این جهت که هم این فرآیندها کوتاه باشد و هم هزینه کمتری برای مردم باشد، پیش‌بینی شده و در حال انجام کارهای لازم در این زمینه هستیم.

رییس پلیس پیشگیری در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به کمیته دیگر شورای عالی سیاستگذاری کلانتری‌ها خاطرنشان کرد: یکی دیگر از این کمیته‌ها کمیته فناوری و تکنولوژی است، یکی از شاخص‌های افزایش منزلت سازمان‌ها روزآمدی و تکنولوژی آن سازمان است از آنجا که ما نمی‌توانیم هر روز ساختارها را افزایش دهیم، بنابراین انجام برخی از کارها باید از طریق فناوری و تکنولوژی صورت می‌گرفت.

سردار شرفی تصریح کرد: سالیانه ۳۰ میلیون بار نفر به کلانتری‌ها مراجعه کننده داریم، بنابراین یکی از اهداف ما کاهش این ۳۰ میلیون بار نفر مراجعه به کلانتری‌ها بود. امسال نیز سرمایه‌گذاری کردیم تا ۶ میلیون بار از این مراجعات را با دو روش کاهی دهیم، یکی از این روش‌ها بحث برون‌سپاری برخی از فعالیت‌های کلانتری و واگذاری آن به بخش‌خصوصی بود.

او ادامه داد: در سال جاری موفق شدیم حدود ۱۲ فعالیت کلانتری را برون‌سپاری کرده و به حوزه پلیس + ۱۰ واگذار کنیم. بخشی هم براساس بکارگیری تکنولوژی و ارائه خدمات از طریق تکنولوژی از راه دور بود. همچنین ۴۰ اقدام فناورانه را در جهت بهینه شدن کارها در برنامه‌هایمان پیش‌بینی کردیم.

رییس پلیس پیشگیری با بیان اینکه یکی دیگر از مباحثی که در شورای عالی کلانتری‌ها مطرح بود، تحت نظرگاه‌های کلانتری‌هاست، گفت: تحت‌نظرگاه‌های کلانتری‌ها از این جهت که حقوق متهمان برابر قانون باید رعایت شود و تعرضی برای ‌آنها پیش نیاید برای مردم مسئله مهمی است. 

سردار شرفی با اشاره به نصب دوربین در تحت‌نظرگاه‌های کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها گفت: دوربین‌هایی در تحت نظرگاه‌ها نصب شد تا از این طریق قابلیت اشراف کلانتری‌ها و سلسله مراتب فرماندهی و قضات را بالا ببریم همچنین هر متهمی به هر دلیل که به کلانتری‌ها می‌آید مشخصات کامل شناسنامه‌ای این فرد در سامانه ثبت می‌شود تا دادستان‌ها در سراسر کشور به صورت آنلاین از مشخصات این فرد مطلع شوند و بدانند که چه کسی و به چه اتهامی در کلانتری است و آیا این فرد تفهیم اتهام شده و وکیل برای او در نظر گرفته‌اند یا خیر. این اقدامات باعث می‌شود دادستان اشرافیت خوبی نسبت به مجموعه تحت‌نظرگاه‌هی پلیس داشته باشد.

او همچنین خاطرنشان کرد: یک بخش دیگر در حوزه فناوری نرم‌افزارهایی است که برای کلانتری‌ها پیش‌بینی شده تا بتواند جغرافیای جرم و زمان جرم را براساس آن تحلیل کنند. استفاده از این فناوری می‌تواند کمک خوبی به فرماندهان و روسای کلانتری‌ها باشد تا توانمندی گشت‌های خود را براساس آن آمایش و گسترش دهند. حتی رییس کلانتری گشت‌های خود را از طریق این فناوری می‌تواند کنترل کرده و چون به صورت آنلاین پایش می‌شود می‌تواند در صورت وقوع جرم به سرعت گشت را به آن محل ارسال کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو

نیروهای پلیس ارمنستان با ساکنان یک روستای مرزی این کشور درگیر شدند و افراد دیگری از جمله یک نماینده مخالف پارلمان را در بحبوحه اعتراضات جاری علیه برنامه «نیکول پاشینیان» جهت واگذاری چهار منطقه مرزی به جمهوری آذربایجان بازداشت کردند.

به گزارش ایسنا، معترضان خیابان‌ها را در ایروان و بزرگراه‌های اصلی خارج از آن مسدود کردند و این اقدام آن‌ها جهت لغو امتیازات ارضی دولت «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان به جمهوری آذربایجان به عنوان آغاز تعیین مرز انجام شد.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، معترضان بعضا از خودروهای سنگین استفاده کردند اما پلیس ارمنستان با استفاده از زور ترافیک را به حالت عادی خود برگرداند.

یک بزرگراه اصلی که به سمت شمال ایروان راه دارد، بعد از ظهر جمعه حدود یک ساعت مسدود شد و در جریان این اعتراضات، ۲ نفر از نمایندگان حزب مخالف به معترضان پیوستند و یکی از آن‌ها به نام «آرتور خاچاطریان» به داخل خودروی پلیس هدایت شد.

این نماینده اپوزیسیون ضمن محکومیت اقدامات پلیس، گفت: «شهروندان از حق قانون اساسی خود استفاده می‌کنند.»

صبح شنبه نیز پلیس راه بسیاری از کامیون‌هایی را که در امتداد همان بزرگراه به سمت ایروان حرکت می‌کردند، متوقف و بازرسی کرد. سخنگوی پلیس گفت که این کار به دلایل امنیتی انجام شده است اما توضیح بیشتری ارائه نداد. پلیس ارمنستان تعداد کل معترضان بازداشت شده روز جمعه را ذکر نکرد.

این درحالی است که خبرگزاری تاس هفته گذشته به نقل از بیانیه وزارت کشور جمهوری آذربایجان گزارش کرد: «تعیین مرز در بخش باغانیس-ووسکپار برای تاریخ ۲۳ آوریل (۴اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده است. هم‌چنین به اطلاع می‌رسانیم شایعاتی مبنی بر اینکه بخشی از قلمرو حاکمیت جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، صحت ندارد.»

اواخر عصر جمعه، تنش‌ها هم‌چنین در داخل «کِرانت» یکی از چهار روستای استان تاووش شمالی ارمنستان در مجاورت مناطق مرزی که ادعا می‌شود قرار است «به آذربایجان تحویل داده شود»، بالا گرفت.

صدها روستا که سایر ساکنان تاووش و سایر نقاط کشور به آن‌ها ملحق شدند، برای ششمین روز متوالی یک بخش محلی از یک بزرگراه کلیدی را مسدود کردند. برخی از آن‌ها چندین خودروی دولتی را متوقف و توقیف کردند که گمان می‌کردند مقاماتی در حال برنامه‌ریزی برای تحویل زمین بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • دستگیری ۲۲ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در نوشهر
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در بخش ناغان، به شرط تامین زمین
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب