Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره تخصصی «آسیب شناسی اجتماعی زن و خانواده» به همت دبیرخانه علوم انسانی اسلامی مفتاح با رویکرد جامعه شناختی حقوقی، اقتصادی و روانشناسی در دانشگاه الزهراسلام الله علیها برگزار می‌شود.

به گزارش آنا، پرداخت تخصصی به مسایل اساسی حوزه رشته زنان و خانواده، کشف و تجمیع راهکارها به منظور حل مسائل این حوزه، ایجاد زمینه تعامل علمی چند سویه میان اصحاب علم در حوزه رشته زنان و خانواده، فراهم نمودن بستر همکاری و حمایت پژوهشی برای افراد توانمند و دارای ایده و همچنین ترویج گفتمان علوم اجتماعی اسلامی و افزایش انگیزه برای پرداختن به مسائل بومی با رویکرد دینی از جمله اهداف برگزاری این دوره تخصصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرفصل‌های این دوره به صورت کلی به دو بخش مسائل حوزه خانواده و مسائل حوزه زنان تقسیم می‌شود که در قالب این دو بخش به موضوعاتی از قبیل: تحولات ساختار خانواده در ایران، خانواده، فضای مجازی و رسانه‌های جمعی، تحلیل جامعه شناختی انحرافات جنسی در ایران، سلامت و تربیت جنسی، آسیب‌شناسی سیاستگذاری زن وخانواده در ایران، تعارض‌های هویت جنسیتی در ایران، خلاهای حقوقی زن در خانواده، الگوی مطلوب فعالیت اجتماعی زنان، آسیب‌شناسی دفاع از حقوق زنان، تحول نقش و معنای مادری در بین زنان جوان ایرانی و همچنین توسعه و اشتغال زنان پرداخته می‌شود.

در این دوره سعی شده است که از بالاترین ظرفیت‌های علمی کشور و مطرح‌ترین اساتید این حوزه بهره‌گیری شود که در این راستا حجت الاسلام محمدرضا زیبایی نژاد، خانم دکتر سهیلا صادقی فسایی، خانم دکتر فریبا علاسوند، خانم دکتر شهلا باقری، حجه الاسلام دکترسیدسعیدرضا عاملی، خانم دکتر عالیه شکربیگی، خانم دکتر لیلا سادات زعفرانچی، خانم دکتر مریم رفعت جاه و دکتر مجید ابهری در دوره مذکور تدریس خواهند داشت..

با توجه به ماهیت مسأله محور دوره، مخاطبان این دوره، طلاب سطح ۲ حوزه به بعد و دانشجویان و فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی تعریف شده‌اند و در راستای اﺗﻘﺎن ﻣﺒﺎﺣﺚ، ﻫﻢاﻓﺰاﯾﯽ در ﺑﺮﮔﺰاری دوره و ﺟﺮﯾﺎنﺳﺎزی ﻋﻠﻤﯽ ﮔﻔﺘﻤﺎن اﺳﻠﺎﻣﯽ در ﺣﻮزه ﻋﻠﻮم اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺸﻮر این دوره با همکاری دانشگاه الزهراءسلام الله علیها، دانشگاه علامه طباطبائی، مرکز تحقیقات زن و خانواده، دانشگاه ادیان و مذاهب، جامعه الزهراءسلام الله علیها، داﻧﺸﮕﺎه اﻣﺎم ﺣﺴﯿﻦﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴﻠﺎم و داﻧﺸﮕﺎه اﻣﺎم ﺻﺎدقﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴﻠﺎم برگزار می‌گردد.

دوره تخصصی «آسیب شناسی اجتماعی زن و خانواده» از تاریخ ۹ لغایت ۱۸ اسفندماه به مدت دوهفته و در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه در دانشگاه الزهراسلام الله علیها برگزار خواهد شد و در انتهای این دوره به مخاطبان، مدرک معتبر شرکت در دوره اعطا خواهد شد.

داوطلبان می‌توانند از تاریخ ۲۶ بهمن نسبت به ثبت نام اولیه خود از طریق ارسال پیامک (نام، نام خانوادگی، اطلاعات رشته و محل تحصیل) به شماره ۳۰۰۰۶۴۶۴۰۰ اقدام و پس از دریافت پیامک تأییدیه، با مراجعه به سایت ثبت نام خود را نهایی کنند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند

حمید احمدی گفت: پارسال ۴۴۳ نفر برای دریافت خدمات مشاوره ای به دفتر مشاوره شهرداری خمین مراجعه کردند.

وی ادامه داد: یکی از راه کارهای کاهش آسیبهای اجتماعی ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای رایگان و در دسترس است که در ارتقای سلامت افراد جامعه موثر است.

شهردار خمین بیان کرد: در این راستا کارگاههای تخصصی مهارتهای زندگی در مساجد ، مدارس ، ادارات و نهادها برگزار شد.

احمدی گفت: مشکلات خانوادگی بیشترین درصد علت متاهلین مراجعه کننده به دفتر مشاوره شهرداری خمین است.

وی اضافه کرد: در زمینه اجتماعی فقدان مهارت های اجتماعی و ارتباط موثر، مهمترین علت مراجعه کنندگان است.

شهردار خمین عدم اعتماد به نفس، ضعف در خودآگاهی و خود شناسی، فقدان کنترل خشم بارز را مسائل فردی بیان کرد.

احمدی، عدم مسئولیت پذیری زوجین بیشترین علت اختلافات زناشویی عنوان کرد و گفت: مشکلات خانواده‌ها در ارتباط با فرزندان فاصله‌های عاطفی ، اختلافات در نحوه تربیت فرزندان پ نبود تعادل بین زندگی است.

شهردار خمین تاکید کرد: پایه و اساس تشکیل مرکز مشاوره رایگان در سطح شهر ارتقاء سلامت شهروندان، ارائه تخصصی و مشاوره ای رایگان و ایجاد تعاملات صحیح و تمرین رفتارهای صحیح در جامعه است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • این دهه‌شصتی خبرساز طراح لایحه حجاب است؛ سمت‌های او چه بوده است؟
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان