Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - نام پادنا و قله دنا که يکي از معروفترين قله هاي کشور است از صبح امروز (يکشنبه) در پي سقوط هواپيماي مسافربري تهران - ياسوج در اين منطقه، صدها بار در شبکه هاي اجتماعي، سايت ها و کانال هاي خبري تکرار شد.

به گزارش ايرنا، منطقه پادناي سميرم که 2،38 درصد مساحت شهرستان سميرم را در خود جاي داده و در جوار رشته کوه بلند دنا قرار گرفته است با جغرافياي کوهستاني خود، استان هاي اصفهان، چهارمحال بختياري و کهگيلويه و بويراحمد را به هم متصل مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين منطقه داراي سه بخش پادناي عُليا، سُفلي و وسطي است، دهستان هاي پادناي عليا به مرکزيت روستاي بيده، پادناي وسطي به مرکزيت شهر کُمه و پادناي سُفلي به مرکزيت روستاي چهار راه است.
رشته کوه دنا در امتداد سلسله کوهاي زاگرس مرکزي قرار گرفته و بلند ترين قله آن با چهار هزار و 448 متر در 35 کيلومتري شمال غربي شهر ياسوج قرار دارد.
بارش سالانه در اين قله از 600 تا يکهزار و 200 ميلي ‌متر گزارش شده است و هممچنين قله هاي «فاش مستان يا بيژن سه»، «مورگل»، «قزل قله» و «برج آسماني يا بيژن دو» که به ترتيب از بلند ترين قله‌ هاي اين رشته کوه است.
پادنا منطقه اي کاملا کوهستاني است که اختلاف ارتفاع بلندترين و پست ترين نقطه آن حداقل به سه هزار متر مي رسد.
اين منطقه که هم اکنون به عنوان محل سقوط هواپيماي مسير تهران - ياسوج شناخته شد و در کانون توجه رسانه قرار گرفته در بيشتر روزهاي فصل زمستان پوشيده از برف است.
هم اکنون مردم و نيروهاي امدادي در اين شهرستان کوهستاني بويژه روستاي بيده مرکز بخش دناکوه در انتظار يافتن ردي از هواپيماي ساقط شده تهران - ياسوج ، مستقر شده اند.
براساس اخرين گزارش هاي خبرنگاران اعزامي ايرنا به روستاي بيده، وضعيت نامساعد جوي، راه هاي سخت و بارش هاي زمستاني روند جستجو براي يافتن محل سقوط و پيداکردن بقاياي هواپيماي مسافربري بکندي انجام مي شود و با گذشت چندين ساعت هنوز موفقيتي در اين زمينه حاصل نشده است.
به گفته مديرعامل جمعيت هلال احمر اصفهان نيروي اين جمعيت و ساير نيروهاي امدادي در منطقه مذکور حضور دارند و تلاش فراگير براي يافتن ردي از هواپيماي ساقط شده ادامه دارد.
هواپيماي مسافربري تهران - ياسوج صبح يکشنبه در منطقه پادنا در شهرستان سميرم از ديد رادار خارج شد برخي شواهد حاکي از آن است که هواپيما در نزديکي روستاي کهنگان از توابع پادنا در 120 کيلومتري سميرم سقوط کرده است.
اين هواپيما هر روز يک پرواز از تهران به ياسوج و يک پرواز بالعکس داشت که ميانگين 50 تا 60 مسافر حمل مي‌کرد.
هواپيماي ياد شده از نوع اي تي آر 72- 200 بود که شرکت هواپيمايي آسمان از سال 1993 ميلادي در اختيار داشت.
اين هواپيما 25 سال عمر و گنجايش 78 سرنشين با دو خلبان را داشت.
بدنبال اين سانحه تمامي نيروهاي امدادي از دستگاه هاي مختلف بويژه جمعيت هلال احمر، اورژانس، فوريت هاي پزشکي، ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و ديگر دستگاه ها به منطقه اعزام شده اند.
بنابر اعلام معاون عمليات سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر، عمليات جستجوي سانحه ديدگان اين هواپيماي مسافربري به دليل بارش شديد برف در منطقه دشوار است.
گ/6994 / 2093 / 1339
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،روستای ۶۰ خانواری "سویرو" در ۲۵ کیلومتری شهر بانه واقع شده ، این روستا علاوه بر اینکه روستایی در دامن جنگل های بلوط زاگرس شمالی قرار دارد، به خاطر مهاجرت سالانه لک‌لک‌ها نیز شهرت خاصی دارد.
طبیعت بکر روستای "سویرو" وجود رودخانه پایین دست این روستا و درختان بلوط همچنین همزیستی ۵۰ ساله روستاییان با لک لک های سفید باعث شده هر ساله این منطقه میزبان صدها قطعه لک‌لک مهاجر شود که از مناطق گرمسیری به این روستا مهاجرت می کنند.
مردم روستای "سویرو" از گذشته های خیلی دور شاهد بازگشت لک‌لک‌ها به این منطقه بودند و آنها را نماد صلح و خوش اقبالی در روستا می دانند.
بر اساس سرشماری سال گذشته حدود ۳۵ لانه و بیش از ۱۵۰ قطعه پرنده هر ساله به این زیستگاه باز می گردند و در هر لانه با جوجه ها حدود چهار تا پنج لک لک زندگی می کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فوت مرد میانسال به دنبال سقوط در چاه
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • پیکان درخانه باخت و نگران سقوط شد
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی روستای گیلان
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • سقوط کارگر شهرداری به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی