Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ حجت الاسلام والمسلمین مهریزیان در سلسله جلسات سخنرانی «آیه‌های فاطمی» که ویژه شهادت حضرت زهرا(س) در دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: حضرت زهرا(س) در دیدار با زنان مدینه فرمودند: «من از دنیای شما تلاوت کتاب خدا، نگاه به صورت رسول الله(ص) و انفاق در راه خدا را دوست دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه تلاوت قرآن با قرائت آن فرق دارد، افزود: تلاوت قرآن به این معنی است که من دوست دارم زندگی قرآنی داشته باشم. کلام الله وحی را تلاوت، معنی و مفهوم آن را درک کرده و در زندگی خود جاری و ساری کنم.

این کارشناس دینی قرآن کریم را کلید و اولین سنگ بنای تربیت فرزندان دانست و گفت: اگر می‌خواهیم فرزندانمان تربیت دینی داشته باشند باید قرآن کریم را به آنها بیاموزیم.

وی افزود: دومین چیزی که حضرت زهرا(س) دوست داشتند نگاه به چهره رسول الله(ص) بود، حضرت فاطمه(س) نمی‌فرمایند من از دنیای شما نگاه به صورت پدرم را دوست دارم بلکه عبارت رسول الله(ص) استفاده می‌کنند و این امر عمق خدامحوری و ولایت پذیری این بانوی بزرگ را نشان می‌دهد.

استاد حوزه و دانشگاه انفاق در راه خدا را یکی دیگر از کارهای دوست داشتنی حضرت فاطمه(س) در دنیا دانست و افزود: انفاق یعنی بخشش از چیزی که انسان در اختیار دارد و می‌تواند به دیگران بدهد. انفاق می‌تواند علم، مال، ثروت و حتی محبت، همدلی و همدردی با دیگران باشد.

وی گفت: انسان باید تا زمانی زنده است اموالش را در راه خدا انفاق کند. حضرت امیرالمومنین علی(ع) می‌فرمایند: «ای فرزندم خودت وصی مال خویش باش و به گونه‌ای عمل کن که دوست داری پس از مرگت عمل کنند».

حجت الاسلام مهریزیان با اشاره به اینکه نمونه‌های ساده‌زیستی حضرت زهرا(س) تمام شدنی نیست، افزود: ما هیچ‌گاه نمی‌توانیم همچون حضرت علی(ع) و حضرت صدیقه طاهره(س) زندگی کنیم، اما وظیفه داریم تا با الگوگیری از این انسان‌های الهی در حد توان خود به محرومان به ویژه محرومانی که در اطراف‌مان وجود دارد ‌کمک و انفاق کنیم.

انتهای پیام// م.م

برگزاری سلسله جلسات سخنرانی «آیه‌های فاطمی» در حرم رضوی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!

امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در بیاناتی می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند.»

.

رهبر معظم انقلاب در در جلسه دیدار مداحان اهل بیت علیهم‌السلام به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در تاریخ چهارم بهمن ماه 1400 به سابقه تشکیل هیئت از زمان ائمه اطهار علیهم‌السلام اشاره کرده و می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند. امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ می‌نشینید دور هم صحبت می‌کنید، حرف می‌زنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد که بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. بعد حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. قربان آن دل! [می‌فرماید] مجالس شما را دوست می‌دارم. اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها و اَحیوا اَمرَنا؛ مسئله ما را زنده نگه دارید. «اَمرَنا» در کلمات ائمّه زیاد تکرار می‌شود؛ یعنی مسئله ما -به آن موضوع اساسی و محوری‌ای که ما بر اساس آن حرکت می‌کنیم، می‌گویند امر.»

 

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است

 

ایشان در ادامه تأکید کرده‌اند: «حالا ما اگر بخواهیم با تعبیرات امروزی مثلاً عرض بکنیم، اگر چه یک مقداری از آن معنای حقیقی فروکاسته می‌شود، مثلاً بگوییم راه ما، مکتب ما؛ اَحیوا اَمرَنا؛ یعنی راه ما را زنده نگه دارید، مکتب ما را زنده نگه دارید. در یک روایت دیگر که این هم در کافی هست، می‌فرماید که تَزَاوَروا وَ تَلَاقَوا وَ تَذاکَروا اَمرَنا وَ اَحیُوه‌؛ این هم همین ‌جور است؛ احیای امر است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • زائری از پرو
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • برگزاری دومین دوره مسابقات چندگانه رزمی علمداران ولایت در لرستان
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)