Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش  ایران اکونومیست، علیرضا مقدسی معاون حقوقی و نظارت گمرک جمهوری اسلامی ایران صبح دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل گمرکات مازندران، تجارت خارجی را از حلقه‌های اتصال هر کشور برشمرد و گفت: تسهیل و امنیت تجارت از موضوعات بسیار مهم در این حوزه است و برخی صاحبنظران بر این عقیده هستند که توسعه، تسهیلات را به ارمغان می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه تجارت خارجی بحث بین المللی است افزود: گمرک جمهوری اسلامی ایران در بعد ملی، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، اصل ۴۴، قانون فع موانع تولید را در دستور کار قرار داده است.
 
وی حسابرسی پس از ترخیص را از دیگر طرح‌های گمرک برشمرد و گفت: برنامه تیر الکترونیک بین کشور‌ها فقط بین ایران و ترکیه اجرا شده و فاز دوم آن نیز اجرا شده است و پس از اجرای فاز سوم، به صورت بین المللی اجرا می‌شود.
 
مقدسی با اشاره به اینکه طرح بین المللی با عنوان حمل ترکیبی نیز اجرا شده است گفت: ایران در این پروژه آزمایشی پیشگام بوده است و دو کانتینر به صورت آزمایشی از مرز زمینی و دریایی به دو کشور خارجی ارسال می‌شود و ایران در اجرای این پروژه موفق بوده است.
 
معاون گمرک جمهوری اسلامی ایران به برنامه طبقه بندی حاملان اقتصادی مجاز اشاره کرد و گفت: باید تسهیلات کافی با ظرفیت‌های قانونی به صادرکنندگان داده شود و از اویل سال آینده گمرک ایران، پلمپ‌ها خود را اعتبارسنجی می‌کند و «آرف آی دی» به محموله‌ها نصب می‌شود و کالا‌ها را ردیابی می‌کند.
نصب ۱۵ دستگاه ایکس ری کامیونی در گمرکات ایران
 
وی بهره گیری از سگ‌های مواد یاب و جی پی اس را از دیگر طرح‌های نظارتی برشمرد و گفت: تاکنون ۱۰۶ هزار دستگاه جی پی اس بین کامیون‌ها برای ردیابی آنان نصب شده است.
 
مقدسی استفاده از دستگاه‌های پلاک خوان را از دیگر ابزار‌های کنترلی گمرکات برشمرد و گفت: در حال حاضر ۱۵ دستگاه ایکس ری کامیونی در گمرکات ایران نصب شده است و این دستگاه‌ها در ۳۰ ثانیه یک دستگاه کامیون را رصد و اسکن می‌کند و روزانه ۱۳۰۰ کانتینر توسط این دستگاه‌ها اسکن می‌شود.
 
معاون خقوقی و نظارت گمرک جمهوری اسلامی ایران، رصد ترانزیت و پولشویی را از دیگر برنامه‌های کنترلی برشمرد و گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر پولشویی در گمرکات نداشته ایم.
کشف ۵۰۰ پرونده قاچاق انسان
 
وی از تشکیل ۱۸۰۰ پرونده قاچاق کالا به ارزش هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال در گمرکات کشور خبر داد و گفت: برای بیش از ۵۰۰ مورد قاچاق انسان به صورت فردی یا گروهی، ایرانی یا اتباع بیگانه پرونده تشکیل شده است.
 
وی از کشف ۸۷ تن مواد مخدر گمرکات کشور در سال جاری خبر داد و گفت: اخیرا پرونده‌ای با عنوان روغن موتور کشف شد که در بین آن، ۱۵ تن مواد مخدر به دست آمده است.
 
مقدسی به کاهش چشمگیر ترانزیت خارجی در گمرکات مازندران اشاره و اضافه کرد باید این مسئله آسیب شناسی شود.
 
در این مراسم از تلاش‌های علی اصغر یوسفی نژاد مدیرکل سابق گمرکات مازندران تقدیر و علی یوسفی منش به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد

علی رحیمی‌آذر گفت: بر اساس گزارش ماموران نیروی انتظامی مبنی بر کشف و ضبط ۵۰۰ بوکس سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال از یک اتوبوس بین شهری، پرونده‌ای در این خصوص در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی اردبیل تشکیل شد.

او افزود: با توجه به محتویات پرونده و انجام تحقیقات لازم توسط شعبه و اخذ آخرین دفاع، اتهام انتسابی محرز و فرد متخلف علاوه بر ضبط کالا به پرداخت چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اظهار کرد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

رحیمی آذر بیان کرد: تمامی واحد‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی و اصناف در استان زیر ذره‌بین تعزیرات هستند و به صورت مداوم بر نحوه عملکرد آنها نظارت می‌شود.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: برخورد با قاچاقچیان، فرصت‌طلبان، سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

رحیمی آذر اضافه کرد: هموطنان می‌توانند گزارش‌های خود در رابطه با احتکار، قاچاق کالا، گرانفروشی و کم‌فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل