Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چابهار- ايرنا- چابهار با توجه به موقعيت راهبردي و متصل به آبهاي آزاد اقيانوس هند و ارتباط زميني با کشورهاي همسايه ايران مکاني مناسب براي توسعه تجارت و ترانزيت ونقطه اي نزديک براي اتصال و پيوند کشور بزرگ هندوستان با کشورهاي آسياي ميانه نظير افغانستان محصور در خشکي است.

به گزارش ايرنا، چابهار از سالهاي دور مورد توجه سرمايه گذاران و کشورهاي مختلف همجوار اقيانوس هند است بطوريکه کشورهاي افغانستان و هندوستان تلاش هاي زيادي براي حضور و فعاليت اقتصادي در اين بندر استراتژيک انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چابهار با جذب سرمايه‌ گذاري داخلي و خارجي بزودي به مرکز تجارت و ترانزيت کشورهاي مختلف تبديل شده و نقش مهمي در توسعه استان محروم سيستان وبلوچستان و حتي جنوب شرق ايران خواهد داشت.
امضاي توافقنامه چابهار در تهران با حضور رئيسان جمهوري اسلامي ايران، افغانستان و نخست وزير هند، حضور رئيس جمهوري کشورمان در روزهاي گذشته در کشور هند و مذاکرات انجام شده در مورد بندر چابهار، حضور عبدالله عبدالله رئيس اجرايي دولت افغانستان و سفر چندين وزير و مسئول بزرگ و مقامات بلندپايه به چابهار نشان از اهميت اين بندر براي کشورهاي منطقه است.
دولت هاي ايران و هند براي توسعه بندر شهيد بهشتي چابهار تفاهم کرده اند و چندين سند همکاري به امضا رسيده است.
هم اينک چهار کشتي حامل گندم اهدايي دولت هند به افغانستان در بندر شهيد بهشتي چابهار تخليه و در حال انتقال به افغانستان است و اين خود آغاز همکاري و ارتباط عميق تجاري، اقتصادي و سياسي با کشور افغانستان است و روابط ايران، هند و افغانستان را مستحکم مي کند.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار که بعنوان يکي از مهمانان در معيت رئيس جمهوري به کشور هند سفر کرده بود در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در اين سفر تفاهمات نهايي براي تامين مالي خط راه آهن چابهار- زاهدان و توسعه بندر شهيد بهشتي چابهار انجام شد و بزودي کشور هند گام هاي مثبتي را در اين بندر مهم برخواهد داشت.
عبدالرحيم کردي افزود: در سفر رئيس جمهوري به هند 15 يادداشت تفاهم بين 2 کشور در زمينه هاي کشاورزي، بهداشت و همکاري ‌هاي تجاري و اقتصادي صورت گرفته است.
وي با بيان اينکه چابهار نزديکترين و کم هزينه ترين مسير براي انتقال کالاهاي افغانستان به کشورهاي دنيا است، خاطرنشان کرد: چابهار با سرمايه گذاري بخش خصوصي رونق مي گيرد و دولت نيز تلاش هاي زيادي براي آماده سازي زيرساخت ها انجام داده است.
وي تصريح کرد: هند از طريق چابهار مي تواند با فاصله کم و حداقل هزينه کالاهاي مورد نياز را به کشورهاي آسياي ميانه جابجا کند.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: از مجموع سه هزار شرکت ثبت شده در منطقه آزاد چابهار بيش از 350 شرکت از 47 کشور دنيا هستند که اين خود نشان دهنده اهميت چابهار براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي است.
3043**6081
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم

به گزارش قدس آنلاین، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشورهای همسایه افریقایی، کشورهای اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشورها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشورها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشورها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمندهای طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشورهای منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشورهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارزهای محلی، توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشورها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزی