Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنکارا- ایرنا- 'مولود چاووش اوغلو' وزیر امور خارجه ترکیه گفت که کشورش مشکلی با حضور نیروهای دولت مرکزی سوریه برای پاکسازی یگان های مدافع خلق سوریه(ی.پ.گ) از عفرین ندارد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، ترکیه از اول بهمن ماه با تجاوز آشکار به خاک سوریه، عملیاتی را تحت عنوان 'شاخه زیتون' در منطقه عفرین در شمال سوریه با هدف بیرون راندن نیروهای یگان های مدافع خلق سوریه(ی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پ.گ)، حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (پ.ی.د) و حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) آغاز کرده است.
ترکیه مدعی انجام حملات از این منطقه به خاک خود در استان های کیلیس و حاتای و نیز مدیریت عملیات تروریستی در خاک خود توسط این گروه های کُردی حاضر در خاک سوریه است.
خبرگزاری رسمی سوریه امروز اعلام کرد که دولت مرکزی سوریه جهت استقرار نیروهای ارتش سوریه در عفرین با گروه های کُردی از جمله ی.پ.گ و پ.ی.د به توافق رسیده است.
چاووش اوغلو که به امان سفر کرده است، در نشست خبری مشترک با ایمن الصفدی همتای اردنی خود در واکنش به این توافق اعلام کرد: اگر حضور ارتش سوریه در عفرین برای پاکسازی یگان های مدافع خلق سوریه (ی.پ.گ) از آن منطقه باشد، ترکیه با این امر مشکلی ندارد ولی اگر این حضور برای حمایت از گروه ی.پ.گ باشد، کسی نمی‌تواند مانع نیروهای ترکیه شود.
وزیر امور خارجه ترکیه با بیان این که موضع کشورش 'درباره منبج و شرق رود فرات نیز صدق می کند' تاکید کرد: هدف از اجرای عملیات سپر فرات و شاخه زیتون در شمال سوریه پاکسازی منطقه از گروه های تروریستی است.
وی مدعی شد: 'سال گذشته در جریان عملیات سپرفرات منطقه را از وجود عناصر داعش پاکسازی کردیم و عملیات عفرین را نیز با هدف پاکسازی آن از گروه تروریستی پ.ک.ک، ی.پ.گ و پ.ی.د که تهدیدی برای ترکیه است، آغاز کرده ایم.'
ترکیه گروه ی.پ.گ را تشکیلاتی تروریستی می داند و بارها از حمایت آمریکا از این گروه انتقاد کرده و با همراهی نیروهای ارتش آزاد سوریه که مخالف دولت بشار اسد هستند، مبارزه مستقیم با آنها را آغاز کرده است.
مقامات دولت سوریه اعلام کرده اند که حضور هرگونه نیروی نظامی بیگانه در خاک سوریه بدون موافقت دولت سوریه اشغالگری و تجاوز است و بر این اساس با آن تعامل می شود.
بنابه اعلام دولت سوریه، ترکیه باید تجاوز نظامی خود به جمهوری عربی سوریه را متوقف و نیروهای نظامی خود را از خاک سوریه خارج کند و دست از حمایت از گروه‌های تروریستی و هدف قرار دادن وحدت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه بردارد.
شبک**خاورم/1905**1392

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا شجریان، خواننده محبوب و استاد آواز موسیقی اصیل ایران در سال ۱۳۱۹ در شهر مشهد در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش قاری قرآن بود و صوت قرآن را از ۸ سالگی به محمدرضا که صدای خوشی داشت نیز آموخت.

به گزارش ایلنا، شجریان با اولین معلم موسیقی خود در سال ۱۳۳۶ زمانی آشنا شد که برای تحصیل به دانشسرای مقدماتی مشهد وارد شد. وی دو سال بعد علاوه بر تلاوت قرآن، برای رادیو خراسان آوازهای بدون موسیقی را نیز اجرا کرد.

شجریان که پس از دریافت دیپلم از دانشسرای عالی، به استخدام آموزش و پرورش درآمده بود از سال ۴۶ پس از چند سال تدریس در دبستان‌های مشهد به تهران منتقل شد. وی در تهران نزد اسماعیل مهرتاش درس آواز آموخت و همزمان خوشنویسی و نوازندگی سنتور را نیز پی گرفت.

اولین اجرا و ضبط صدای شجریان در پاییز سال ۴۶ در غالب برنامه «برگ سبز شماره ۲۱۶» از رادیو ایران پخش شد. اما او به دلیل اینکه پدرش می‌خواست نام «شجریان‌ها» با قرائت قرآن شناخته شود، در برنامه‌های رادیویی خود را با نام «سیاوش بیدکانی» معرفی کرد. تا اینکه در سال ۱۳۵۰ پدرش به خوانندگی آواز توسط وی رضایت داد و شجریان با نام خود در رادیو و تلویزیون حاضر شد. او در سال ۱۳۵۰ با فرامرز پایور آشنا شد و آموزش سنتور و ردیف آوازی «صبا» را نزد وی آغاز کرد.

شجریان همزمان با هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه متخلص به «سایه» آشنا شده و به واسطه وی همکاری با برنامه «گلها» در رادیو را آغاز کرد. محمدرضا شجریان در این مدت در رادیو با بزرگان موسیقی نظیر احمد عبادی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فرامرز پایور قطعات بسیاری را اجرا کرد.

شجریان آموزش سبک آوازی «طاهرزاده» را از سال ۱۳۵۱ نزد «نور علی خان برومند» آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ نیز با عبدالله دوامی آشنا شد و ردیف آوازی وی را آموخت. او در همان سال در کنار هنرمندان بی نظیر موسیقی سنتی ایران نظیر محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، جلال ذوالفنون و ناصر فرهنگ‌فر به عضویت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به سرپرستی داریوش صفوت پیوست.

سال ۱۳۵۴ شجریان به همراه محمرضا لطفی و ناصر فرهنگ‌فر در «جشن هنر شیراز» کنسرت «راست پنجگاه» را اجرا کردند. محمدرضا شجریان که پیش از انقلاب سال ۵۷ رادیو ملی را مانند بسیاری دیگر از هم دوره‌های خود ترک کرد. وی به همراه محمدرضا لطفی و حمایت هوشنگ ابتهاج که او هم پس از رویداد تلخ میدان ژاله از کار در رادیو دست کشیده بود، کانون «چاووش» را بنیان گذاشت.

شجریان با کانون چاووش که اکثر اعضای آن از گروه شیدا و عارف بودند آثار بسیاری را خواند که تعداد زیادی از آن‌ها محتوای انقلابی و ملی داشتند. «شب نورد» یا (برادر نوجوونه) از چاووش ۲ و «سپیده یا ایران‌ای سرای امید» و «ایرانی به سر کن خواب مستی» از چاووش۶، «همراه شو عزیز» و «ایران خورشیدی تابان دارد» از چاووش، از جمله این آثار هستند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899158

دیگر خبرها

  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است
  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • برخورد تهدیدآمیز و امنیتی با مسائل کارگری را قبول ندارم/ تنظیم چند لایحه درخصوص مواد قانون کار توسط دولت
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • پاسخ جالب چالهان‌اوغلو به میلانی‌ها پس از قهرمانی اینتر+ عکس
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند